הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 1x5 140kg

מצב
השרשור נעול

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95

כ"כ התביישתי בעצמי שלא עשיתי סקוואט שזכה לאישורם של רן ו-Powerlifting שזה נתן לי מוטיבציה ללמוד איך לעשות סקוואט ולעלות ב-2 חזרות, כל זה בסופ"ש אחד. אני מקווה שזה דיפ מספיק, אחיייי, כי אם לא אני אנסה לקבל באונס מהריצפה פעם הבאה וזהו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תקשיב, אתה צריך לנסות ללמוד את התנועה. רואים בבירור מהסרטון שזה לא שובר מקביל, ועשיתי ניתוח מעמיק פריים פריים. אם אתה רוצה, אני אצייר לך קווים.

אל תחשוב שבגלל שאני חבר שלך אני לא אגיד לך את האמת בפרצוף, אני לא מוכן להוריד את הרמה של הפורום.

אגב, זה סקוואט ביקורת, נכון?

http://www.youtube.com/watch?v=w8qnF_rq-lU

כ"כ התביישתי בעצמי שלא עשיתי סקוואט שזכה לאישורם של רן ו-Powerlifting שזה נתן לי מוטיבציה ללמוד איך לעשות סקוואט ולעלות ב-2 חזרות, כל זה בסופ"ש אחד. אני מקווה שזה דיפ מספיק, אחיייי, כי אם לא אני אנסה לקבל באונס מהריצפה פעם הבאה וזהו.

זה אפילו לא דומה לסירטון הקודם....

מדהים שכל פעם שמצלמים מלמעלה אלוהים גורם לך לעשות רבע סקוואט, וכשמלצמה למטה הסקוואט נהיה מלא. גם לי זה קרה באשכול שאני פתחתי. זה נס. אחי.

תיסתכל על הזוית בברך כאן לעומת הסירטון הקודם........
אבל אולי תצטרך משקפי תלת מימד כי נורא קשה לראות את זה....

• פותח/ת השרשור

רגע אבל עדיין לא אמרת אם אתה נותן לי את האישור שלך לסקוואט.......

אני אתן לך רמז. זווית צילום.

כל הסקוואטים שלו נראים ככה, אבל מה אני יודע אני ליצן שקרן.

אין עתיד.

אולי אתה יכול לעזור לי, כי פאוורליפטינג לא מתייחס אלי. זה סקוואט מלא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סחטיין 😛
תאמין לי, כל מה שאתה צריך זה קצת מוטיבציה!

קודם כל, כבוד על המלחמה. החזרות הרביעית והחמישית לא באו בקלות. יש הרבה אנשים שהיו חוזרים לראק אחרי השלישית ובטח שאחרי הרביעית.

לגבי העומק. כפי שאמרתי בת'רד הקודם. הזוית "טיפה" משנה מה? גם אמרתי את זה על הסקוואטים של יוסי לפני כמה חודשים, ועל הסקוואטים של עידן לפני שנה. משום מה זה לא עוזר.

ברור שזה לא עוזר. מי אתה שתתווכח עם המומחים מהפורום השני? אחרי הכל, יש שם את המאמנים הכי טובים בארץ.

כל הכבוד בחור חזק אתה! אומנם שמן אבל חזק 😉

דרך אגב באמת 2 החזרות האחרונות שלך באמת לא באות ברגל ..

איזה יופי, האנורקס של הפורום זוכה להגיד לאנשים שהם שמנים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית