סרטון 1x5 140kg

מצב
השרשור נעול

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95

כ"כ התביישתי בעצמי שלא עשיתי סקוואט שזכה לאישורם של רן ו-Powerlifting שזה נתן לי מוטיבציה ללמוד איך לעשות סקוואט ולעלות ב-2 חזרות, כל זה בסופ"ש אחד. אני מקווה שזה דיפ מספיק, אחיייי, כי אם לא אני אנסה לקבל באונס מהריצפה פעם הבאה וזהו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אה, טעות שלי, איכשהו הצלחתי להתבלבל בין "ברגל" ל"מהרגל". סליחה!

You must spread some Reputation around before giving it to DMDaniel again.

כל הכבוד

כל הכבוד גמד, חבל שהדיון יחזור על עצמו עוד כמה חודשים עוד פעם.

ושאנשים יהיו גברים פה ויגידו שהם טעו.

ושאנשים יהיו גברים פה ויגידו שהם טעו.

הם לא טעו! זה ברור לגמרי שהסקוואט לפני יומיים היה רבע, וזווית הצילום לא משנה כלום. הוא פשוט התחזק בדרך קסם (סטרואידים?) מיום חמישי וגם עשה סקוואטים מלאים וגם הוסיף שתי חזרות כדי לעשות בלאגן עכשיו.

אתה שוכח שהם ציינו שיש לו כח לשלוש מלאות. אבל רק בסרטון הוא לא עשה אותן. בסרטון הראשון הוא עשה "פאסואדו סקוואט".

זה הכל בזכות הגינס וההמבורגר של אתמול.

יפה מאוד.
אני עדיין בדעה שבסירטון הקודם לא שברת, כאן רואים שזה מלא.

יפה מאוד.
אני עדיין בדעה שבסירטון הקודם לא שברת, כאן רואים שזה מלא.

תסתכל על ההודעה של beitarist מעליך ותלמד להודות בטעויות כשאתה עושה כאלה. זה שאתה מתעקש לא לעשות את זה עושה אותך קטן, קנאי, ומסכן שפועל לפי הוועידות המסכנות שלכם. בנוסף, הוכחת שהדיעה שלך לא שווה כלום וכנראה שאין טעם לקבל ביקורת ממך.

אגב, האם ד1נאלד דאק, שאישר את הסקוואט המכוער שלך עם ברכיים גולשות היה מאשר את הסקוואט הזה?

תסתכל על ההודעה של beitarist מעליך ותלמד להודות בטעויות כשאתה עושה כאלה. זה שאתה מתעקש לא לעשות את זה עושה אותך קטן, קנאי, ומסכן שפועל לפי הוועידות המסכנות שלכם. בנוסף, הוכחת שהדיעה שלך לא שווה כלום וכנראה שאין טעם לקבל ביקורת ממך.

אגב, האם ד1נאלד דאק, שאישר את הסקוואט המכוער שלך עם ברכיים גולשות היה מאשר את הסקוואט הזה?
חחחח אתה מצחיק.
איך הסקוואט שהוא העלה עכשיו קשור לסקוואט הקודם שלו?

בידיוק כמו הדיון שלכם בפורום של ריפ,
הבאת סירטון של הסקוואט של עידן עם 190 לעומת הסקוואט 200 שניראה גבוה.
אתה כנראה לא מבין שאלה סטים אחרים.

כן, זה ברור לגמרי! כל יום הטכניקה של הסקוואט משתנה. אני לא מאמין שאתה מספיק מטומטם כדי לא להבין שהזווית משתנה ולא הטכניקה. תמשיך להוציא את עצמך ליצן, זה משעשע.

אגב, הוא כנראה התחזק בטירוף ביומיים אם הוא שינה טכניקה מחצאים למלאים והוסיף שתי חזרות עם אותו משקל. אולי סקוואטים חלקיים עובדים יותר טוב?

כן, זה ברור לגמרי! כל יום הטכניקה של הסקוואט משתנה. אני לא מאמין שאתה מספיק מטומטם כדי לא להבין שהזווית משתנה ולא הטכניקה. תמשיך להוציא את עצמך ליצן, זה משעשע.

לא תהיה פה שום הודעה בדרך זו או אחרת של אנשים שקיבלו באן בפורום. והם גם לא יירשמו במשתמשים אחרים.

בברכה, מנהל הארדקור.

---------- התגובה התווספה ב 23:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:37 ----------

אגב, הוא כנראה התחזק בטירוף ביומיים אם הוא שינה טכניקה מחצאים למלאים והוסיף שתי חזרות עם אותו משקל. אולי סקוואטים חלקיים עובדים יותר טוב?
כן אחי והחזרות פתאום גם יותר מהירות.

ובלי קשר,
אני הכי מפגרן שיש, אבל אני אומר מה שאני חושב.
אני בעצמי לא שברתי מקביל ב-SS עד 150~ קילו
ואני גם לא בטוח ששברתי ב-142.5 שהעלתי לפה לביקורת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וואו, אינפורמציה מאוד מעניינית. איך זה קשור לעובדה שטעית?

יש לך טעות תכנות במימוש אלגוריתם של תכנון לינארי. במה נראה לך שטעית??? בביקורת של הסקוואט הקודם!
לא, לא טעיתי.
אתה שוב לא מבין שאין קשר בין הסקוואט הזה לסקוואט הקודם.

תיראה הסירטונים שלי שב-142.5 SS הסקוואט לא היה נמוך כמו האחרים.
במקרה אימון לאחר מכן, הסקוואט היו מלאים בהחלט.

לא, לא טעיתי.
אתה שוב לא מבין שאין קשר בין הסקוואט הזה לסקוואט הקודם.

תיראה הסירטונים שלי שב-142.5 SS הסקוואט לא היה נמוך כמו האחרים.
במקרה אימון לאחר מכן, הסקוואט היו מלאים בהחלט.

הסרטונים שלך מעניינים אותי בערך כמו מה אכלת אתמול לארוחת בוקר. אני במקרה מכיר את האנשים שאני מתאמן איתם, ויודע שהטכניקה שלהם לא משתנה מאימון לאימון. אם תאמץ את המוח שלך לשניה, תראה שהתנועה היא אותה תנועה בדיוק בשני הסרטונים, ואם תנסה להתאמץ עוד טיפה אתה תבין את ההבדל היחיד בין שני הסרטונים האלה.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה איתכם, אני עדיין מקווה שאנדרול יחזור לאשר לי את הסקוואט. הוא עזב בצורה ממש פתאומית משום מה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית