סרטון 1x5 140kg

מצב
השרשור נעול

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95

כ"כ התביישתי בעצמי שלא עשיתי סקוואט שזכה לאישורם של רן ו-Powerlifting שזה נתן לי מוטיבציה ללמוד איך לעשות סקוואט ולעלות ב-2 חזרות, כל זה בסופ"ש אחד. אני מקווה שזה דיפ מספיק, אחיייי, כי אם לא אני אנסה לקבל באונס מהריצפה פעם הבאה וזהו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסרטונים שלך מעניינים אותי בערך כמו מה אכלת אתמול לארוחת בוקר. אני במקרה מכיר את האנשים שאני מתאמן איתם, ויודע שהטכניקה שלהם לא משתנה מאימון לאימון. אם תאמץ את המוח שלך לשניה, תראה שהתנועה היא אותה תנועה בדיוק בשני הסרטונים, ואם תנסה להתאמץ עוד טיפה אתה תבין את ההבדל היחיד בין שני הסרטונים האלה.
כן אחי, זו הז11ית הד1 מימדית.
אתה מלך.

• פותח/ת השרשור
הוא הלך לבדוק עם הפיקוד אם מותר לו לאשר את הסקוואט.

אז אני יכול רק לקוות שהוא יחזור בזמן לפרסם סירטון שיראה לכולנו איך סקוואט אמיתי נראה ויתן לי את האישור שאני כה מייחל לו באותה הזדמנות.

אז אני יכול רק לקוות שהוא יחזור בזמן לפרסם סירטון שיראה לכולנו איך סקוואט אמיתי נראה ויתן לי את האישור שאני כה מייחל לו באותה הזדמנות.

אל תדאג, יש לו עוד כמה ימים עד מועד תשלום החובות.

• פותח/ת השרשור
זה במרכז הספורט של אוני' ת"א.

אוי אלכס אתה כזה מעתיקן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מחקתי את 2 ההודעות הקודמות וגם את 2 אלו. הבא שידבר ככה בפורום או שיכתוב פרטים אישיים בלי רשות האדם שהוא כותב עליו יקבל באן, ולא מעניין אותי אם הוא משתמש כבוד או החבר הכי טוב שלי.

אני מחקתי את 2 ההודעות הקודמות וגם את 2 אלו. הבא שידבר ככה בפורום או שיכתוב פרטים אישיים בלי רשות האדם שהוא כותב עליו יקבל באן, ולא מעניין אותי אם הוא משתמש כבוד או החבר הכי טוב שלי.

תמחק למר גמד את החתימה ותזהיר אותו לא לעצבן אותי
תודה

שים לב שהוא שוב ערך את ההודעה שלו, לא מגיע לו באן ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אבל האם בצבא יש משקול-דינים? אני לא חושב. אני מעדיף להישאר פה איתך.

אבל האם בצבא יש משקול-דינים? אני לא חושב. אני מעדיף להישאר פה איתך.

מר גמד

כמה הודעות יש לך פה שאתה כותב לעניין ?
אז בבקשה תחסוך מאיתנו את פניני החכמה שלך

תודה

תודה למנהלים שמחקו לו את החתימה

נערך לאחרונה:
רן, אתה יודע שאני חושב שאתה אחלה בנאדם אבל זו לא התנהגות שמתאימה לך או לפורום.
גמד, אתה יודע שאני שונא אותך אז חלאס לעשות שטויות.
תפתרו את זה בהודעות פרטיות ולא על גבי הפורום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית