הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ביקורת

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
2 סטים מתוך 3 משקל- 102.5
הסירטו הראשון משהו צילם רואים קצת את הרגליים אם תצליחו לראות משהו אז בסדר אם לא מצטער

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לפני שחכמי הפורום השונים יבואו ויגידו שאי אפשר לשפוט לפי זווית הצילום, כאן דווקא רואים את כל הירך, ועושה רושם שאתה לא שובר מקביל (רואים גם שאין ירידה עד למטה ואין באונס כתוצאה מכך). אבל אם אתה רוצה חוות דעת טובה יותר, כוון את המצלמה לגובה הרגליים (פשוט תניח על הרצפה לצד הראק או משהו כזה).

• פותח/ת השרשור
את זה שאני לא שובר מקביל ראיתי לא יודע בראש זה קשה אני חושב שאם אני ירד עוד יותר אז אני לא יצליח לעלות..
אימון הבא אני יצלם עוד פעם

התחזקת קצת ויטל אה?
אתה באמת לא שובר מקביל,נראה גם שמשהו בבאונס מוזר וזה נראה כאילו אתה סתם יורד ועולה...

אם אתה רוצה פעם הבאה אני אעזור לך קצת ויצלם מזווית טובה יותר מהפלאפון ששמים על הלג פרס (גם לי זה היה ככה וזה מעצבן לצלם ככה)

אתה צריך פשוט לשבת טיפה יותר אחורה על ידי זה שתוציא את הברכיים. גם תוכל להתיישב יותר טוב וגם יהיה לך קל יותר עם המשקל כי תקבל באונס ותוכל להשתמש בהיפ דרייב.

• פותח/ת השרשור
התחזקת קצת ויטל אה?
אתה באמת לא שובר מקביל,נראה גם שמשהו בבאונס מוזר וזה נראה כאילו אתה סתם יורד ועולה...

אם אתה רוצה פעם הבאה אני אעזור לך קצת ויצלם מזווית טובה יותר מהפלאפון ששמים על הלג פרס (גם לי זה היה ככה וזה מעצבן לצלם ככה)
אני אף פעם לא רואה אותך במכון...

אתה צריך פשוט לשבת טיפה יותר אחורה על ידי זה שתוציא את הברכיים. גם תוכל להתיישב יותר טוב וגם יהיה לך קל יותר עם המשקל כי תקבל באונס ותוכל להשתמש בהיפ דרייב.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית