הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו קצת שונה- לוג אימוני טריאתלון

• פותח/ת השרשור theidan
  • פורסם בתאריך
אימון להיום-
ריצה שעה על קצב נוח. כניראה משהו כמו 11.5-12.5 ק"מ. רצתי בים.

אימון שחיה לאתמול:
600 חימום חופשי
4*100 מעורב. 2:15 יציאה. זמנים סביב 1:45
200 תרגילי סגנון
15*100 2:00 יציאה. הרגשתי שיפור משמעותי מהמאות בפעם הקודמת, ואני מתחיל להרגיש שאני חוזר לכושר ויכול לשמור קצב גבוהה יחסית בין המאות. זמנים בין 1:35 ל1:40. ממוצע צריך להיות סביב 1:37
300 שחרור רגוע
סה"כ- 3000

---------- התגובה התווספה ב 17:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:16 ----------

אימונים להיום-
אימון אופניים עם הקבוצה. שה"כ היה נחמד. היה אימון שטח, היו כמה חברה חדשים אז עשינו איזה הקפה והם הסתכלו על הטכניקה במהלך ההקפה, אחר כך עשינו עוד איזה סיבוב קצר, וחזרה הביתה ברכיבה.
אחרי זה 10 דקות ריצה קלה.

אימונים להיום-
ריצת ניווט. ריצה בקצב נוח, 55 דקות (לא רצוף)
אח"כ כדורגל, 2 משחקים של 10 דקות מחצית. היה מעייף חחח

---------- התגובה התווספה 23-10-2011 ב 19:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה 22-10-2011 ב 21:09 ----------

אימון שחיה להיום-
500 חימום
200 ידיים חת' כפות+פולי
200 רגליים חת'
300 תרגילי סגנון
4*400 7:50 יציאה. זמנים סביב ה7:00
100 קל
4*50 1:10 יציאה. זמנים סביב 45.
100 קל והביתה.

סה"כ אני מרוצה מהאימון. אני מתחיל להרגיש קצת מהירות, ואני מרגיש כל אימון שאני יכול למשוך את זה קצת יותר. הזמנים ל400 עדיין איטיים אבל יש עוד זמן בשביל לשפר את זה, וזה יגיע בהמשך.

אימון ריצה להיום-
2000 חימום
קצת תרגילי כוח, מתיחות, תרגילי סגנון
4000.
זמנים-
1K- 4:06
2K- 4:08
3K- 4:10
4K- 3:57
סה"כ- 16:21.
אני מאוד מרוצה מהתוצאה. לא ציפיתי לרוץ את זה בזמן כזה. רצתי באיצטדיון עם עוד כמה חברה מהקבוצה, וברור שהם משכו אותי קדימה. צריך לטריאתלון לתפוס מישהו טוב ולרוץ איתו, רק ככה אני אוכל לרוץ שם טוב.
10-15 דק' שיחרור על קצב קל.
סה"כ באיזור ה10 קילומטר אימון.

שגר גס
נכחתי אתמול באיצטדיון ולא נצפית שם:)
אני הייתי שם. שאל את אהרון בהזדמנות אם עידן היה באימון ביום שלישי. באנו אני נועם, ורועי לאימון (אם אתה מכיר)

אימון להיום- עשיתי איזה טריאתלון במרחקים קצרים בתור הכנה לאילת שבשישי הזה.
300 שיה- 5:03. זמן סבבה. לא ציפיתי להרבה יותר.
15 דקות אופניים בספינינג, אין לי מושג כמה מרחק.
8:20 דקות ריצה, רציתי על הליכון אבל כולם היו תפוסים בחדר כושר, אז רצתי בחוץ. יצא פחות או יותר 2 ק"מ שזה היה התיכנון. סה"כ אני מרגיש בכושר ריצה סבבה לקראת התחרות.

גם אני הייתי שם באותו הזמן בערך.
היינו היחידים שרצו על המסלול. לא יכול להיות שפיספסת.

אתמול היה טריאתלון אילת.
בידיעה שאני לא ממש מוכן, ואני לא הולך לדפוק תוצאה, הגעתי לתחרות.
אחרי קצת תור בכניסה לשטח החלפה, והתארגנויות התחלתי את החימום. בהתחלה עשיתי חימום בריצה קלה, ואחרי שמצאתי את המשפחה, ובאיחור קל עשיתי חימום במים. בגלל ההתעכבות הגעתי מאוחר לשטח שמחכים לזינוק, והכניסו אותנו מייד שטח הזינוק עצמו.
הזינוק עצמו הגיע לי בבום. ממש לא הייתי מוכן אליו. בד"כ מחכים יותר זמן עד הזינוק ויש איזה ספירה לאחור. לא משנה, התחלתי לשחות, ובשחיה עמתי יפה בתוכנית ויצאתי מהמים עם אותם החברה שאני בד"כ יוצא איתם מהמים.
התעכבתי קצת בשטח החלפה, ובגלל זה פספסתי את הפלטון היותר חזק של החברה שיצאו איתי מהמים. אחרי רכיבה ממושכת לבד נגד הרוח, נכנסתי לקבוצה אחרת שתפסה אותי. הרכיבה איתם הייתה מאוד מבולגנת וכל פעם מישהו אחר ניסה לתקוף, מה שיצר רכיבה של קטעים חזקים וקטעים איטיים. בחזור רכבנו גם בירידה וגם עם הרוח ורכבנו בנוח במהירות של משהו כמו 50 קמ"ש.
חזרנו לשטח החלפה, ושוב פעם אחרי עיקוב קל יצאתי לריצה. בהתלחה הרגשתי בטוח בעצמי אחרי ה4K שרצתי, וכיוויתי שלא יתפסו לי התאומים. בגלל הרוחות פנים החזקות שהיו בריצה זה לא קרה, והתאומים נתפסו לי ממש חזק. בקושי הצלחתי לרוץ בקטע שנגד הרוח. בחזור הרוח הייתה איתי, והיא משכה אותי קצת, אבל הקצב עדיין היה נמוך.
זמנים-
שחיה כולל החלפה- 15:53
אופניים כולל החלפה- 44:33
ריצה כולל החלפה- 31:28
סה"כ- 01:31:56

אני מרוצה מזה שהצלחתי לסיים את הטריאתלון למרות הכושר הנמוך שאני נמצא בו, והמטרה העיקרית של עכשיו היא לחזור לכושר טוב בריצה, ולהשתפר באופניים ושחיה. שבוע הבא (ראשון עד חמישי) אני בטיול שנתי. ברגע שאני חוזר אני בונה לעמצי תוכנית אימונים מסודרת, ומתחיל לעבוד על הריצה בעיקר כמו שצריך.[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

תגיד , כמה אימוני ריצה בד"כ יוצא לך לעשות בשבוע בתקופה טובה?

כמה מהם נפח וכמה מהם עצימים? אילו מרחקים ?

תגיד , כמה אימוני ריצה בד"כ יוצא לך לעשות בשבוע בתקופה טובה?

כמה מהם נפח וכמה מהם עצימים? אילו מרחקים ?
עכשיו אני צריך להתחיל לתכנן משהו רציני.
עד עכשיו לא עשיתי הרבה נפח, או אימונים עצימים אם בכלל. אולי נפח כללי של 20 ק"מ בשבוע במצב טוב.

עכשיו אני יעשה משהו כמו 3 אימונים בשבוע+ריצות קצרות אחרי אימוני שחיה ואופניים. מבחינת נפח שבועי להגיע לאיזור של 30-40 ק"מ צריכה להיות המטרה כרגע.
אני מתכנן משהו כמו אימון נפח ארוך של שעה-שעה וחצי. עוד אימונים אינטרוולים של 5*1000 או כל דבר בכיוון, ועוד אימון של 4-10 ק"מ של טמפו, כשהמטרה היא לשמור קצב.
אחרי אימוני אופניים/שחיה או שאני עושה אימון ריצה של 15-30 דק' או ריצת רצף על קצב בינוני, או איזה אינטרוולים קצרים של דקה מהר-דקה לאט או כל משחק בסגנון של זה.

מישהו מייעץ לך לגבי התוכנית או שאתה מאמן את עצמך בעיקר?

מישהו מייעץ לך לגבי התוכנית או שאתה מאמן את עצמך בעיקר?
בגדול אני מאמן את עצמי.
אני נעזר בכמה חברה בשביל אימוני שחיה, ולרוב את אימוני האופניים אני עושה בקבוצה, ככה שאין לי פה ממש בחירה במה לעשות. אימוני ריצה אני בונה לעצמי, וגם זה לא תמיד. לפעמים אני מתאמן בכל מיניי קבוצות שיש.

עכשיו נפתחת קבוצת טריאתלון בטכניון ויכול להיות שאני אצטרף אליהה.

נערך לאחרונה:
קצת מבאס בלי קבוצה מסודרת אבל בצפון המצב די קשה מהבחינה הזו נראה לי

קצת מבאס בלי קבוצה מסודרת אבל בצפון המצב די קשה מהבחינה הזו נראה לי
יש כמה קבוצות בצפון. אבל זה רחוק לי מדיי בשביל להתאמן על בסיס קבוע. כן, זה דיי מבאס להתאמן לבד, אבל זה מה יש.
למרות שאם אני יצליח להכנס או לאימוני טריאתלון, או אולי לאימון נבחרת בשחיה (שפה הסיכויים ממש קטנים) אז זה יהיה סבבה.

אימון שחיה קל מאוד להיום-
400 חופשי
200 ידיים תח' כפות+פולי
100 רגליים חת'
200 תרגילי סגנון
3*200 4:00 יציאה. זמנים סביב 3:40
100 קל
200 תרגילי נשימה
200 קל
סה"כ- 2000

אימון לאתמול- ריצה.
עשיתי איזה סיבוב של משהו כמו 4 ק"מ חימום, ואחר כך אימון עלייה. עליה נטו היה משהו כמו 2 ק"מ. עשיתי 2 דקות עליה דקה ירידה בריצה קלה.
ריצה קלה חזרה הביתה שיחרור.
סה"כ משהו כמו 10 ק"מ.

אימון להיום-
שחיה-
600 חימום חופשי
200 ידיים חת' כפות+פולי
100 רגליים חת'
200 תרגילי סגנון
4*50 1:10 יציאה. זמנים 40-44.
100 קל
6*100 זמנים 1:38-1:42
200 קל
סה"כ- 2200

אחרי זה ריצה קלה משהו כמו 25 דקות באיזור של זיו. משהו כמו 5 ק"מ. קצב נוח. הרגשתי סבבה בריצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית