- פותח/ת השרשור
אני ממש לא סופר קלוריות. הדייטה שלי עובדת בשיטת הרעב. אם אני רעב- אני אוכל.לוג מעניין
כמה קלוריות אתה מכניס עם כל האירובי הזה?
אני ממש רזה. אני שוקל בסביבות ה60 קילו, ככה שבכל מיקרה זה לא יהיה כזה הרבה ביחס לחברה פה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ממש לא סופר קלוריות. הדייטה שלי עובדת בשיטת הרעב. אם אני רעב- אני אוכל.לוג מעניין
כמה קלוריות אתה מכניס עם כל האירובי הזה?
נדאג לזה אחר כך 😛20-25 ק"מ שחיה במסגרת אימוני טריאתלון? מתי ישאר לך זמן לריצה ואופניים?
התנאים היו מאוד קשים. הים לא היה קל, והיה ממש חם בריצה.הזמנים שרשמת הם "נטו" או לפי מה שכתוב ב- 4sport? אם חשוב לך להתקדם אתה צריך לעבוד לפי תוכנית מסודרת ולא לאלתר אימונים. בכל מקרה התנאים היום היו קשים בגלל החום
במידה ולא השתנה משהו בתקופה האחרונה באימונים שלך (אני מודה, לא עקבתי), אז אני מסכים בהחלט.הזמנים שרשמת הם "נטו" או לפי מה שכתוב ב- 4sport? אם חשוב לך להתקדם אתה צריך לעבוד לפי תוכנית מסודרת ולא לאלתר אימונים. בכל מקרה התנאים היום היו קשים בגלל החום
קשה להגדיר את התחרות בתור תחרות מטרה. עשיתי אותה בשביל לדעת איפה אני עומד כרגע באימונים.עשית את טריאתלון תל אביב בתור תחרות מטרה?
הזמנים אכן גרועים (ביחס למה שאתה יכול לתת), אבל אל תתרגש מזה, לכל אחד יש תחרויות טובות יותר ותחרויות טובות פחות.
אני לא הייתי ולא יודע איך היה הים או הטמפ' וכו' אבל בשחייה התוצאה שלך לא משקפת בכלל את מה שאתה יכול לתת, ולמרות שבריצה קצת קשה לקבוע כי אתה אחרי שחייה ואופניים, גם יש לך יותר.
אני חושב שבתחרות הבאה אתה צריך לרדת את ה2 דק' ל100 בשחייה, לנסות להצמד ל1:50 (אני יודע שהים יותר אטי מהבריכה) אבל יותר חשוב לשחות על שחיינים אחרים ולתפוס גל, ולהשתמש מעט ברגליים. בד"כ זה נאמר על איש ברזל אבל תקף בכל טריאתלון: אתה לא יכול לנצח את התחרות בשחייה, אבל אתה יכול בקלות להפסיד אותה שם. מאוד, מאוד חשוב להתחיל את הרכיבה עם רגליים רעננות.
הקילומטראז' השבועי שנתת באופניים ובריצה ובכלל באימונים מורגש בעיקר בריצה בסוף התחרות. למרות שחלק מאימוני הריצה שלך, גם אלה שיותר ארוכים מ5 ק"מ אתה רץ בקידומת 4, את ה5 ק"מ רצת על 5:15 וזה בדיוק מה שמראה חוסר בנפח, לא בעצימות.
אל תתרגש זו בסה"כ תחרות אחת ויהיו עוד הרבה, הכי חשוב שתפיק לקחים לפעמים הבאות כי אין ספק שאתה יכול להתמקם טוב יותר.