נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
טעות שלי הזמן שאמרת כלל את ההחלפה... זה אומר ששחית דווקא בסדר גמור! גם אם זה היה 1:56 או 1:53 אלה לא זמנים גרועים (למרות שלדעתי אתה יכול להצמד ל1:50 אפילו מתחת) אבל יותר חשוב שתגיע לרכיבה רענן מאשר שתוריד עוד כמה שניות בשחייה.קשה להגדיר את התחרות בתור תחרות מטרה. עשיתי אותה בשביל לדעת איפה אני עומד כרגע באימונים.
בשנה האחרונה האימונים היו דיי ליצניים ולא היה אפשר לצפות שאני אשווה את התוצאה של שנה שעברה. אז באתי הרבה יותר כושר.
בקשר לשחיה, ניסיתי לתפוס רגליים, אבל בחרתי במתחרה הלא נכון חחח ניסיתי לתפוס על ליאן ויתקין אם זה אומר לך משהו, היא סיימה את השחיה איזה 2 דקות לפניי. חוץ מזה, אני מניח שהזמן לשחיה היה באיזור ה1:50 ל100. אבא שלי אמר לי שכל ההחלפה לקחה לי משהו כמו 2 דקות (ולדעתי זה לקח אפילו יותר) אם זה היה 2 דקות, אז הקצב למאה הוא 1:53. השחיה הייתה בלגן. נכנס לי גם מים למשקפת (פעם ראשונה שזה קורה לי אי פעם) ובאופן כללי לא הרגשתי כאילו אני נותן מספיק ממה שאני יכול לתת.
לפי צלם אותי יצאתי מהמים בסביבות 8:39:30. אם זינקנו ב 8:25, אז לקח לי פחות מ2 דק' ל100. אבל לא הרבה פחות.
מהתחרות היה לי ברור שאני צריך להגדיל נפח בריצה ואופניים, וזה מה שאני יתחיל לעשות.
בכל מקרה כל הכבוד...;asg3a