עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחרות הבאה ב22 בספטמבר, טריאתלון גן שמואל.מה עם אימוני רכיבה? מה התחרות הבאה שלך?
ברמת העיקרון האימון צריך להתמקד בחתירה, כי זה מה ששוחים בתחרויות. אבל אני שוחה בקבוצה ואני לא קובע מה האימון.למה בעצם אתה שוחה בכמה סגנונות שחייה?
לא עדיף להתמקד בסגנון אחד ולשפר אותו?
הדברים נכונים בהסתייגות אחת, על מנת לשלב סגנונות צריך לדעת לשחות אותם כמו שצריך, אחרת עדיף לשחות רק בסגנון חתירה.ברמת העיקרון האימון צריך להתמקד בחתירה, כי זה מה ששוחים בתחרויות. אבל אני שוחה בקבוצה ואני לא קובע מה האימון.
חוץ מזה, צריך גיוון ובשחיה חשובה מאוד תחושת המים והיציבה שלך מולם. בשביל לפתח את זה לרמה גבוהה צריך לעבוד גם על שאר הסגנונות. כל שחיין שהוא עובד על כל הסגנונות ברמה כזו או אחרת. (תלוי במה הוא חזק)
אל תדאג. הטכניקה שלי בסדר גמור 😃הדברים נכונים בהסתייגות אחת, על מנת לשלב סגנונות צריך לדעת לשחות אותם כמו שצריך, אחרת עדיף לשחות רק בסגנון חתירה.
לדוגמא שחיית גב נחשב לשחרור מצוין, אבל מי שלא שולט בטכניקה מספיק טוב רק יתעייף יותר.
לא התכוונתי אליך, אלא באופן כללי 😃 לפי האימונים שלך ברור שאתה שחיין טובאל תדאג. הטכניקה שלי בסדר גמור
אתה גם שחיין או משהו כזה?לא התכוונתי אליך, אלא באופן כללי 😃 לפי האימונים שלך ברור שאתה שחיין טוב
אני טריאתלט, בשנה האחרונה עשיתי את מקצה החצי בישראמן ואת הטריאתלון הארוך בעמק הירדן. שחיה היא החלק היחסית חלש אצלי.אתה גם שחיין או משהו כזה?