הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנאי קבלה לתואר ראשון

מצב
השרשור נעול
יופי עוד 6-7 שנים יהיה לי רופא שיניים פרטי בזול 🤘

חחחחחחח מסתבר שלפעמים זה טוב שאני ערבי. 😃

חחחחחחחח בכיף, רק תחזור לארץ ! ✌️

As-21, תודה רבה !
תאמין לי עם המחירי טיפולי שיניים כאן, עדיף לקחת כרטיס טיסה, לעשות את הטיפול בארץ ולחזור וגם אז אני אחסוך ב 30-50%

אין בביטוחי בריאות הטבות כלשהן על שיניים?

רק קיבלתי את הציוני בגרות שלי.. אללה איסטור
ה-60 סופי הזה בהסטוריה זה מה שמפריד ביני לבין ממוצע גבוה ממאה
באסה שלא עשיתי איבחון ל-ADD בכיתה ט' ולא עכשיו כשכבר סיימתי
עכשיו נשאר לי להתפלל שלא יקדימו לי את הגיוס שאני אוכל "לשפץ" את התעודת הבגרות לפני הצבא

אין בביטוחי בריאות הטבות כלשהן על שיניים?
ביטוח בריאות זה כבר דבר שנשמע מצחיק מלכתחילה, אין פה ביטוחי בריאות (טוב בעצם יש, למי שיש תואר שני ועובד בחברה ב TOP50 בארה"ב ומרוויח משכורת של 80K$+ בשנה במשרה מלאה ו500 שעות נוספות + 5000 ליקוקים לבוס), ככה רוב הביטוחים כאן הם לרוב למקרי חירום ואם אתה סתם רוצה ללכת לרופא יש איזה מכסה של 3-5 פעמים בשנה אתה משלם $30 לביקור (לא משנה רופא מומחה או לא) וזה בלי בדיקות (משטח גרון = $200, בדיקת דם כל מרכיב בין 30 ל 50 דולר, רוצה לבדוק ויטמין D? סבבה 50 דולר רוצה לבדוק כולסטרול? HDL ו LDL סבבה כל אחד $30, רוצה לבדוק תפקודי כבד? אין בעיה מותק $100).
בקיצור לא סתם עשו כאן את כל הרפורמה של הביטוח בריאות שתכנס במלואה ב 2014 לערך אבל עד אז זה מה יש. ה MRI שעשיתי + צילום רנטגן + ביקור אצל אורטופד עלה $1000 עם ביטוח זה היה עולה "רק" $650 ככה שההבדלים לא כאלו גדולים עם ביטוח או בלי ביטוח, פוליסה שכזו גם תעלה איזה 130 דולר בחודש ואם אתה רוצה פוליסה שתכסה לך הכל ולא תשלם גרוש אתה תשלם באזור ה 400 דולר בחודש.
הדבר הכי מפחיד כאן זה להתאפשז, יום אישפוז גם בגלל הדבר הכי דפוק בעולם יכול להיות בין 5000-7000 דולר ליום!!! בגלל זה רוב הביטוחים הם למקרי חירום ואם אתה רוצה אקסטרה כמו ביטוח לחיי היומיום תשלם כסף חביבי

תעבור לקנדה.

ביטוח בריאות זה כבר דבר שנשמע מצחיק מלכתחילה, אין פה ביטוחי בריאות (טוב בעצם יש, למי שיש תואר שני ועובד בחברה ב TOP50 בארה"ב ומרוויח משכורת של 80K$+ בשנה במשרה מלאה ו500 שעות נוספות + 5000 ליקוקים לבוס), ככה רוב הביטוחים כאן הם לרוב למקרי חירום ואם אתה סתם רוצה ללכת לרופא יש איזה מכסה של 3-5 פעמים בשנה אתה משלם $30 לביקור (לא משנה רופא מומחה או לא) וזה בלי בדיקות (משטח גרון = $200, בדיקת דם כל מרכיב בין 30 ל 50 דולר, רוצה לבדוק ויטמין D? סבבה 50 דולר רוצה לבדוק כולסטרול? HDL ו LDL סבבה כל אחד $30, רוצה לבדוק תפקודי כבד? אין בעיה מותק $100).
בקיצור לא סתם עשו כאן את כל הרפורמה של הביטוח בריאות שתכנס במלואה ב 2014 לערך אבל עד אז זה מה יש. ה MRI שעשיתי + צילום רנטגן + ביקור אצל אורטופד עלה $1000 עם ביטוח זה היה עולה "רק" $650 ככה שההבדלים לא כאלו גדולים עם ביטוח או בלי ביטוח, פוליסה שכזו גם תעלה איזה 130 דולר בחודש ואם אתה רוצה פוליסה שתכסה לך הכל ולא תשלם גרוש אתה תשלם באזור ה 400 דולר בחודש.
הדבר הכי מפחיד כאן זה להתאפשז, יום אישפוז גם בגלל הדבר הכי דפוק בעולם יכול להיות בין 5000-7000 דולר ליום!!! בגלל זה רוב הביטוחים הם למקרי חירום ואם אתה רוצה אקסטרה כמו ביטוח לחיי היומיום תשלם כסף חביבי

איך אנשים שורדים שם בכלל?:🙁

רק קיבלתי את הציוני בגרות שלי.. אללה איסטור
ה-60 סופי הזה בהסטוריה זה מה שמפריד ביני לבין ממוצע גבוה ממאה
באסה שלא עשיתי איבחון ל-ADD בכיתה ט' ולא עכשיו כשכבר סיימתי
עכשיו נשאר לי להתפלל שלא יקדימו לי את הגיוס שאני אוכל "לשפץ" את התעודת הבגרות לפני הצבא
לביולוגיה בעיקר לא צריך ממוצע גבוה, אתה יכול להיכנס לאתרים של האוניברסיטאות ולבדוק את סיכויי הקבלה שלך לפי ציוני הבגרות והפסיכומטרי. לביולוגיה אין ראיון קבלה.

לביולוגיה בעיקר לא צריך ממוצע גבוה, אתה יכול להיכנס לאתרים של האוניברסיטאות ולבדוק את סיכויי הקבלה שלך לפי ציוני הבגרות והפסיכומטרי. לביולוגיה אין ראיון קבלה.
אני די בונה על קבלה למדמ"ח \ הנדסת חשמל בטכניון, אבל זה יותר לאחרי צבא ולא לעכשיו.
אחרי תיקון של הסטוריה יהיה לי 102 בממוצע המיטבי לטכניון, שזה אחלה מבחינתי
רק צריך את ה-720 בפסיכו והכל בסדר:Sync-0h5y1d7:
יהיה טוב:)

אני די בונה על קבלה למדמ"ח \ הנדסת חשמל בטכניון, אבל זה יותר לאחרי צבא ולא לעכשיו.
אחרי תיקון של הסטוריה יהיה לי 102 בממוצע המיטבי לטכניון, שזה אחלה מבחינתי
רק צריך את ה-720 בפסיכו והכל בסדר:Sync-0h5y1d7:
יהיה טוב:)

מה הציון שלך במתמטיקה ובפיזיקה?
לשני המקצועות הללו יש 30 נקודות בונוס בטכניון וזה יכול להקפיץ לך את הממוצע די בקלות.
לגבי הפסיכומטרי, עם קצת השקעה אתה תעבור את ה-720, זה לא כלכך קשה, צריך רק שתתמיד ושאל תתייאש אם קיבלתי ציון נמוך בפעם הראשונה.

שיהיה לך בהצלחה!

חחחחח, רק עכשיו שמתי לב שאתה לא זה שפתח את האשכול 😃

מה הציון שלך במתמטיקה ובפיזיקה?
לשני המקצועות הללו יש 30 נקודות בונוס בטכניון וזה יכול להקפיץ לך את הממוצע די בקלות.
לגבי הפסיכומטרי, עם קצת השקעה אתה תעבור את ה-720, זה לא כלכך קשה, צריך רק שתתמיד ושאל תתייאש אם קיבלתי ציון נמוך בפעם הראשונה.

שיהיה לך בהצלחה!
עשיתי בחופש הגדול הקודם פסיכומטרי אבל לא למדתי אליו.. נרשמתי אמנם, אבל יצא שבסוף נסעתי לאילת עם חברים והפסדתי 90% מהקורס, קיבלתי 620 (כמו במבחן הראשון בקורס, מסתבר שהוא די אמין):( - ידעתי מה אני עושה בכל אופן, לא ציפיתי לנס.
אבל הבנתי את הפרינציפ, המתמטיקה והאנגלית היו קלילים, זה רק ללמוד חוקיות בע"פ, העברית לא הייתה מובנת לי בכלל.. כל העברית עשיתי 1 מ-4, ובאנגלית הוצאתי גם פטור שזה סתם כזה.. לאגו, כי הציון הכללי בכלל לא עוזר לי.
ולגבי הפיזיקה והמתמטיקה, יש לי 84 בפיזיקה בגלל 70 שקיבלתי בקרינה וחומר, ו-81 במתמטיקה בגלל 70 ב-006 (הגשה ברצפה) אני אעשה חורף ב-06 ואקבל 85~, כמעט בטוח.
זה יקפיץ לי את הממוצע לאיזור ה-85-6
מסתבר שבטכניון מתמטיקה נכנסת ממש חזק ביחס למקומות אחרים, זה ממש הולך לקראתי:)
בשורה התחתונה, אין לי ממוצע בגרות בשמיים בגלל כמה פאשלות שעשיתי, אבל אני די מרוצה האמת.
בכלל, לפני כמה ימים השתמשתי בפעם הראשונה בריטלין, בחיים שלי לא חשבתי שאני יכול לשבת ולהיות 'ילד טוב' ומרוכז, אין לי מושג איך כל השנים האלה הסתדרתי בלי.
כמה מוטיבציה יש לי, אין דברים כאלה:Sync-0h5y1d7:

מה ממוצע הבגרות הנדרש ללימודי ביוטכנולוגיה/כימיה?
והאם גם שם מת' נכנסת חזק?

biker, הסבירו כאן כבר שדרישות הקבלה למסלולים שונים במוסדות לימודים שונים - שונים. תבדוק באתר של האוניברסיטה/מכללה שאתה רוצה ללמוד בה.

biker, הסבירו כאן כבר שדרישות הקבלה למסלולים שונים במוסדות לימודים שונים - שונים. תבדוק באתר של האוניברסיטה/מכללה שאתה רוצה ללמוד בה.

בנתיים אני לפני צבא,יש זמן עד שאני אתחיל ללמוד באוניברסיטה. דרך אגב,אם אני משתחרר בגיל 24 בערך,זה לא טיפה מבוגר מידיי בשביל לימודים אקדמאים?

בנתיים אני לפני צבא,יש זמן עד שאני אתחיל ללמוד באוניברסיטה. דרך אגב,אם אני משתחרר בגיל 24 בערך,זה לא טיפה מבוגר מידיי בשביל לימודים אקדמאים?
24 זה לא נורא.. על מה אתה חותם קבע?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית