יש מישהו שמארגן הזמנת חגורות?
אם רק לא הייתי בצבא,או לפחות הייתי עושה יומיות....:(
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מישהו שמארגן הזמנת חגורות?
אם היה לי איך, הייתי לוקח על עצמי...
אשראי חנוק - לצערי.
ומה עם מכס?זה מגיע לדואר הקרוב לבית זה לא מגיע לנתב"ג
אני לא יודע אם יש הנחה על 4. אבל כן- את אוספת כסף מפייפאל ואז מוציאים הזמנה וכשזה מגיע את רק צריכה לשלוח את זה לאנשים.ומה עם מכס?
והאם בכלל יש רווח כלשהו מלהזמין 4 זוגות? או שבכמות כזאת אין שום הנחה וכבר עדיף לכולם להזמין לבד?
ובקיצור אז מה עושים? אני אוספת כסף מכולם עושה הזמנה וכשזה מגיע - זה מגיע לדואר ואני שולחת/מעבירה לכולם את מה שהם הזמינו?
ומה עם מכס?
והאם בכלל יש רווח כלשהו מלהזמין 4 זוגות? או שבכמות כזאת אין שום הנחה וכבר עדיף לכולם להזמין לבד?
ובקיצור אז מה עושים? אני אוספת כסף מכולם עושה הזמנה וכשזה מגיע - זה מגיע לדואר ואני שולחת/מעבירה לכולם את מה שהם הזמינו?
אם זה מגיע לדואר הקרוב לבית אז אין לי בעיה לקחת על עצמי משהו ולתרום, אם זה מגיע למס אז זאת תהיה בעיה בשבילי כי אני עובד עד +4 והמכס נסגר ב 2.
חוץ מזה אני מוכן לעשות את זה אבל לא בא לי להתחיל לקבץ נדבות מאנשים אז רק מי שרציני שיקנה.
כניראה שאני אקנה נעליים
👏לא הבנת
את אוספת מכולם כסף ואז בורחת לחו"ל
תרשום פרטים.אם זה מגיע לדואר הקרוב לבית אז אין לי בעיה לקחת על עצמי משהו ולתרום, אם זה מגיע למס אז זאת תהיה בעיה בשבילי כי אני עובד עד +4 והמכס נסגר ב 2.
חוץ מזה אני מוכן לעשות את זה אבל לא בא לי להתחיל לקבץ נדבות מאנשים אז רק מי שרציני שיקנה.
כניראה שאני אקנה נעליים
אני לא יודע אם יש הנחה על 4. אבל כן- את אוספת כסף מפייפאל ואז מוציאים הזמנה וכשזה מגיע את רק צריכה לשלוח את זה לאנשים.
משה, יש יתרון כלשהו בלקנות 4 ביחד?