הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבר שלי אומר שסקוואט ודאדליפט עוצרים גדילה

MeFailEnglish

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
טוב אז איזה "מאמני כושר מקצוענים" אמרו לחבר לי שסקוואט ודאדליפט עוצרים גדילה. הם הסתמכו על הגיון של ילד בן 4, בזה שהם אמרו שזה מפעיל לחץ על העצמות ומונע מהם לגדול.
ברור שזה לא נכון, בגלל שהעצמות גדלות בצורה אחרת לגמרי. ולחץ לא יכול למנוע מהם לגדול.
אני ניסיתי להסביר לו, והוא עדיין חושב שאני משוגע שאני עושה אותם בגיל 14 ועוד רק לחמש חזרות.

הוא מפסיד המון שהוא לא רוצה לעשות SS ומשתמש רק במכונות איך אני יכול להסביר לו שהם בטוחים, ושמדריכי הכושר לא מבינים כלום מהחיים שלהם?

תעברו ל-1:33 ותצפו את ההמשך של הסירטון, זה בערך מה שאני רוצה להגיד למאמני הכושר שאמרו לו את זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה אכפת לך?
גם לי יש איזה 5 חברים כאלה, תן לו לעשות מכונות ולפמפם בייספס, אחרי כמה חודשים נראה איפה אתה תהיה ואיפה הוא יהיה.

אם היה לי חבר כזה לא הייתי מדבר איתו.
או שהייתי לוקח אותו לחדר כושר איתי, נותן לו לעשות דדליפט ואז בועט לו בעכוז 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה זאת אומרת מפעיל לחץ?
יש תרגיל שלא מפעיל לחץ?
ודווקא לדעתי "לחץ" דווקא יכול לגרות יותר טוב את התגובה של הגדילה ולעודד את הגוב לגדול, אבל זו סתם דיעה חסרת ביסוס כלשהוא בדיוק כמו הדיעה שלהם.

יש פה אלף נושאים שנפתחו על זה בדיוק. תחפש "סקוואט" + "גדילה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית