הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Arnold Weightlifting Championships - נשים היכנסו

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
כמה הילדה הקטנה עושה שם?!?!@?$!?!?!?!?!?!?

http://www.gnmimg.com/arnold/weight...bed_width=500&embed_height=560&autoload=false

The 2010 Arnold Weightlifting Championships showcases the nation’s best weightlifters in a three day event featuring open divisions for youth through adult competitors.
This year’s competitions include: the Master’s Lifting Invitational for lifters 35 years & older; the Arnold International Weightlifting Invitational where the world’s best compete for prize money; and the Arnold Weightlifting Champions of Tomorrow for lifters 8-20 years. To award their efforts, the youth lifter with the best performance will be awarded a $2000 college scholarship presented by the Columbus Rotary and Arnold Sports Festival.

The competitions will consist of the two classic lifts used in the Olympics, the snatch and the clean & jerk. The snatch is a lift from the floor to overhead in one, continuous movement. The clean & jerk is a two-part lift from the floor to the shoulders and then jerked overhead.

In attendance last year were many past and present Olympians including: weightlifting legends Tommy Kono a two-time Olympic medalist, Mr. World & Mr. Universe; and Joe Dube the last US Superheavyweight World Champion.

The Arnold Weightlifting Championships take place March 5-7 at the Greater Columbus Convention Center. Admission is included in a $10 daily ticket to the Arnold Fitness EXPO.​

נערך לאחרונה:
אם זה מוט אולימפי ופלטות אולימפיות אז 70.. אולי 75 אם יש סוגרים אוליפיים כאלה.. לא ראיתי..

מה שלא נראה לי...

אבל אם כן... פאק

כתוב שם על הפלטה 25,אבל זה בטוח לא 25...
אני בספק אם הילדה הזאת שוקלת 30 ואין מצב ל C&J של פי 2.5 משקל גוף או משהו כזה בגיל כזה (6-8?).

זה 20 קילו .
והלוואי היה מישהו שיכל לעזור לי לממן את הטיסה לתחרות שם לפחות :( , ראיתי את הפרוטוקולים יש לי שם סיכוי לא רע

זה 20 קילו .
והלוואי היה מישהו שיכל לעזור לי לממן את הטיסה לתחרות שם לפחות :( , ראיתי את הפרוטוקולים יש לי שם סיכוי לא רע

שלום דויד, תוכל להציג את עצמך ולתת כמה פרטים מבחינת ההרמות שלך וכ'ו? ברוך הבא לפורום 😃

cygnus כנס לסטטיסטיקה שלו ותריץ חיפוש על ההודעות שלו שאלו אותו את זה מלא פעמים הוא גם העלה לכאן סרטונים.

שלום דויד, תוכל להציג את עצמך ולתת כמה פרטים מבחינת ההרמות שלך וכ'ו? ברוך הבא לפורום 😃

תחפש בסטטיסטיקה, נכון להיום התוצאות שלי זה 116 הנפה רשמי 132 דחיקה, 120 עף לי פעמיים מאחורי הראש פעם אחת נשאר קדימה אחרי אימון ..
אני מקווה שאתה תהיה הספונסר המושיע שלי:s49:

כבוד על הנתונים ראיתי גם סרטונים שלך 😃 נראה לי שעם הפאוורג'רקים שעשית שם ומשום שלא הראת מאמץ במיוחד אתה יכול להרים הרבה יותר. למה המאמן שלך החליט על משקלים נמוכים כאלה?

ולמה אתה מתכוון בספונסר? 😛

זה לא שהוא החליט על זה, אני לא הייתי מוכן באותו זמן למשקלים כאלה פסיכולוגית אבל פיזית כן, בגלל זה הכל היה לי קל.

ספונסר, תממן לי נסיעות מחנות אימונים וכאלה, אני בתמורה ישים את השם שלך על החולצה בכל התחרויות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית