הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסרט של מוטי מלרדת בגדול שירד 110 ק"ג שוב לאחר שירד 90 ק"ג בתוכנית

הוא כבר עשה תהליך דומה כמה פעמים, אני גם זוכר שקיצרו לו את הקיבה או משהו כזה..
באמת חבל עליו עם כל מה שהוא עבר,אבל אני בחיים לא יבין איך לבנאדם חסר כל כך הרבה משמעת עצמית.. דרך אגב הוא למד איתי בקורס ואחרי שבועיים בערך הפסיק לבוא.

כן היה עליו דוקו לפני שנה-שנתיים
כל בוקר היה יורד ודופק עשרות שווארמות

בעיניי הוא המתמודד היחיד שסיים את הדיאטה עם הכי מסה
כולם יצאו שחיפים רצח

• פותח/ת השרשור
כן היה עליו דוקו לפני שנה-שנתיים
כל בוקר היה יורד ודופק עשרות שווארמות

בעיניי הוא המתמודד היחיד שסיים את הדיאטה עם הכי מסה
כולם יצאו שחיפים רצח
קודם כל המטרה של רוב המשתתפים היא לרדת במשקל ולא לעלות או להישאר בכלל עם מסה, המטרה שלהם זה להציל את החיים שלהם ולשפר את איכותם.
דבר שני לרדת בגדול זו תוכנית שיורדים בה בגדול בשביל הרייטינג, המספרים השבועיים גדולים מידי, גם בשביל אנשים שמנים לאורך כל התהליך יש להם שבועות של 5-10 ק"ג בשבוע, שזה מטורף וברור לכולם שזה לא שומן אלא המון נוזלים ושריר.
הורגים להם את החיים כמה שעות כל יום בחד"כ, מדובר באימונים של פעמיים ביום בבוקר ובערב, שזה עומס שרק אתלטים עומדים בהם (או מתחרים מקצועיים) ובן אדם מהשכונה לא אמור ולא מתוכנן לעשות את זה, במיוחד כשהוא בעודף משקל ובקושי עולה 5 מדרגות.
בכל מקרה כולם רואים עם כמה עור עודף המשתתפים מסיימים (ואחד הסיבות הדומיננטיות היא ירידה חדה מאוד במשקל), הגירעון שהם עומדים בו הוא עצום (למרות שמבחינה פיזיולוגית הם יכולים לעמוד בו, אבל השאלה למה? למה לעשות שעתיים אירובי ביום כל יום? מה זה נותן חוץ מסכנה לפציעה ואימון יתר?), אין לי מושג אם הם משיגים את כל הויטמינים והמינרלים שהם צריכים במהלך התהליך, אני מקווה מאוד שנותנים למסכנים לפחות מולטיויטמין.
לסיכום, אני חושב שזו תוכנית מטומטמת, שלא נדבר שלא עושים להם הפסקות מדיאטה/העמסות כדי לשחזר משהו מהמצב ההורמונאלי העגום שהם נמצאים בסוף התוכנית, לא פלא שרובם מעלים משקל בסוף התוכנית וממשיכים לעשות כאסח כל החיים, מוטי הוא דוגמה טובה לכך שלא עובדים על הפן הנפשי ורק הפיזי אצל המשתתפים.

ראיתי את הסרט. היה די מעניין. הדבר שהכי לא הבנתי, זה איך בנאדם שעובד בקושי יומיים בשבוע מרשה לעצמו ללכת ולפוצץ 3000 שקל על ג'ינס ושתי חולצות. כל העיסוק שלו היה סביב איך הוא נראה ולא הצד הבריאותי. אני לא מתפלא שעם מוטיבציה שהיא כל כך שיטחית אין לו את הכח להחזיק מעמד לאורך זמן.

מצד שני ראיתי בסוף שבוע תוכנית סיכום כזאת של הסדרה האמריקאית שבדקה איפה חלק מהמשתתפים היום (חלקם שנים אחרי התוכנית). כמובן שהם בחרו להראות את סיפורי ההצלחה (חוץ מאחד). היו שם כאלה ששמרו מאוד יפה על ירידה של מאות פאונדים. לא מעט מהם (בדומה למוטי) נכנסו לקטע של כושר בעיקבות התוכנית והיום הם מאמנים בחדרי כושר ומועדוני ספורט או סתם רצים ועושים טריאתלון להנאתם. מעניין.

• פותח/ת השרשור
סיימתי לראות עכשיו, דקה 20 זה פשוט מצחיק איך היא צורחת עליו שהוא לא אוכל חלבון ומפרק שריר, כאילו קרה אסון טבע.

אני אוהבת לראות את התכנית האמריקאית.
אני חושבת שחלק מהקטע של שני אימונים ביום וכו' זה קודם כל לספק להם תעסוקה בזמן שהם נמצאים בחווה וגם לתת מוטיבציה כשהם רואים כמה הם ירדו במשך השבוע (גם לצופים). אם כבר יש להם זמן - אז שיעבדו.
סה''כ עור עודף אפשר להוריד בניתוח. המצב ההורמונלי זה יותר בעיה. ומולטיויטמין הם בטוח לוקחים ואני גם בטוחה שמדובר בפורמולה "ייחודית" של The Biggest Looser - הם מוכרים המון דברים של המותג שלהם ועשו מפעל כסף טוב מאד מהתכנית, עם קבוצות הרזיה וכל הנלווה.
אבל עכשיו אי אפשר לראות את התכנית אונליין בלי מנוי של yes :(

גם עור עודף שמסירים בניתוח הנראה על הפנים...
בכל מקרה..

היום יכולים לעשות את זה בצורה הרבה יותר חכמה... אבל אין מה לעשות אם הם היו יורדים חצי קילו בשבוע זה לא היה גורר אחריו הרבה קהל

ראיתי את הסרט. היה די מעניין. הדבר שהכי לא הבנתי, זה איך בנאדם שעובד בקושי יומיים בשבוע מרשה לעצמו ללכת ולפוצץ 3000 שקל על ג'ינס ושתי חולצות. כל העיסוק שלו היה סביב איך הוא נראה ולא הצד הבריאותי. אני לא מתפלא שעם מוטיבציה שהיא כל כך שיטחית אין לו את הכח להחזיק מעמד לאורך זמן.

אני חושב שדווקא אצל אנשים שכל החיים שלהם התביישו או שהיו להם רגשי נחיתות על זה שהם שמנים, הקטע הוויזואלי יהווה מוטיבציה מאוד חזקה. הוא רוצה להיראות טוב, לפעמים בצורה שמפתחת אובססיה. רואים את זה גם אצל בילדים מקצועיים שהיו שמנים או אצל חברה שהיו שמנים בעבר ועכשיו הם עושים הכל בשביל לשמר את הגזרה החטובה.

מה הוא כאילו עושה כל פעם מסה מלוכלכת ואז חיטוב של חצי שנה?
למה לא לעלות נקי עם ABCDE?

רציתי לראות את זה, תודה

מקווה שהוא ישאר ככה. תחשבו איזה לא נעים זה בשביל עצמו אם הוא יעלה שוב.

אתם חושבים שאצל אנשים במשקל כזה יותר חשוב לשמור על תפריט מסודר מאשר אנשים ששוקלים פחות נגיד אפילו בן אדם ממוצע ששוקל 85? כשהם רוצים לרדת במשקל כמובן
אני מתכוון לזה אם יש יותר חשיבות לכך שהוא מפספס ארוחות, או אוכל ארוחת בוקר. אני מניח שבמשקל שלו החילוף חומרים שונה מבן אדם רגיל, בכלל כל הגוף עובד קצת אחרת.

יפה מאוד למוטי. בסה"כ הבין שהתוכנית לרדת בגדול לא תשנה לאף אחד את החיים לתקופה ארוכה.

חחח איך היא יוצאת עליו בדקה ה-20 "מה אתה דפוק?!@#! פירקת שריר!!!!".

בסה"כ מאוד יפה לו. אין הרבה אנשים שמנים (ואמייתים, לא מזוייפים כמונו) שיכולים לרדת במשקל כ"כ הרבה, ואפילו פעמיים. אני מכיר אנשים שמנים שלא רוצים לרדת כי הם מתביישים בהם.

אם מוטי הצליח למרות הכל, והרבה מאוד תמיכה - אני מאחל לכולם כזו דרך צלחה בכל דבר שהם ירצו.

לקחו מוזיקה שיהיה דרמטי חחחח
אחד השירים הכי חרושים

וואי איזה תוכנית ליצנית זאת הייתה,והכי הצחיק שהיא צעקה עליו ואמרה לו:"אוי ואבוי לי אם אני לא אקח חלבון אחרי אימן,איך אני אשמור על השריר" חחחחחחחחחחחחח
ואמרו גם שהוא ירד איזה 10 אחוז שומן תוך איזה חודש ובדקו את זה באיזה מכשיר מעפן כזה כמו בחדרי כושר
בקיצור היה מצחיק חחח

חחחח "אתה מפרק שריררר11!!!111!", כן היו שם הרבה קטעים מצחיקים, אבל עדיין כל הכבוד לו, למרות שהוא את שני הפעמים האלה לא ירד נכון, המטרה שלו היתה להיות כמו בן אדם נורמאלי, והוא השיג את זה, אני מקווה שבשבילו שהוא באמת לא יעלה שוב...

למה הוא לא ירד נכון?
לדעתי לא צריך להתייחס כאל בדיחה כלפי כל מה שלא מכיל סקוואט או אכילה בצורה חזירית.
בכל זאת יש מספיק שיטות אחרות לאנשים עם אופי שונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית