במבה מפמפם בייספ

לפי דעתי כדאי אולי לשקול לעבוד לחיצת רגליים לפחות לשימור. בייחוד שאתה כמעט מנטרל את הגב התחתון

לפי דעתי כדאי אולי לשקול לעבוד לחיצת רגליים לפחות לשימור. בייחוד שאתה כמעט מנטרל את הגב התחתון

נשקל בחיוב

בכל מקרה לא קיבלתי את ההודעה ליאור (את הפרוטוקול)
תוכל לשלוח אוו שוב?

אימון חמוד מאוד
הצלחתי בנצ' 123X4 והחמישית עלתה עם התחת למעלה אז אני לא מחשיב אותה.נראה איך אני אבוא לאימון הבא ואז אני אחשוב אם לנסות 125X3..
מתח - 15 12 10 10 משקל גוף,היה קל
לג פרס (לפחות להפעיל את הרגל שאי אפשר סקוואטים,המלצה של ליאור ידידי הטוב)-90 90 80 80 - 8 חזרות

פרוטוקול נגד פציעות של ביל סטארר.
אחרי שידידי ליאור שלח לי קראתי את זה ועשיתי את הגוד מורנינג ואת החצי דדליפט הזה.היה נאחס אני מזיע אחרי זה כמו חמור.

היה אימון נחמד
נחזור לאט לאט
הגב מרגיש הרבה הרבה יותר טוב

אני שמח שאתה מרגיש יותר טוב.

יום חמישי אימון - גם אני חוזר לHB שלי לאט לאט 😃

יום חמישי אימון - גם אני חוזר לHB שלי לאט לאט 😃

אוי לאא:suicide:
סתם אני צוחק 😃
בהצלחה שיהיה,עשית את הפרוטוקול?או שהכל עבר פשוט?

---------- התגובה התווספה ב 22:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:47 ----------

היום הלכתי לשחות טיפה.
היה ממש קשה.היה שם איזה מאמן שגם מדריך בחד"כ עזר לי מאוד בתנועות ואיך לנוע ולשחות וכ'ו.

אוי לאא:suicide:
סתם אני צוחק 😃
בהצלחה שיהיה,עשית את הפרוטוקול?או שהכל עבר פשוט?

---------- התגובה התווספה ב 22:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:47 ----------

היום הלכתי לשחות טיפה.
היה ממש קשה.היה שם איזה מאמן שגם מדריך בחד"כ עזר לי מאוד בתנועות ואיך לנוע ולשחות וכ'ו.

ביצעתי את הפרוטוקול - ולצערי לא הכל עבר אבל ירד בצורה מטורפת הכאב. עכשיו נשר להעלות משקלים בהדרגה ולאט.

אני אנסה לצלם בהזדמנות
עבדתי על חתירה וחזה (לא יודע אם זה השם-שחיית כוסיות בקיצור 😃 )
כן זה חזה חחחח
קשה לי לדעת איזה תרגילים יכולים להתאים לך כי אני לא יודע מה רמת הסגנון שלך, בכל מיקרה בחזה תנסה לעשות חצים ארוכים, ובחתירה במהלך הנשימה תנסה להזיז את הראש כמה שפחות קדימה, וכמה שיותר הצידה.

מה כוסיות בחזה? זה הסגנון הכי סוסי שיש.

כן זה חזה חחחח
קשה לי לדעת איזה תרגילים יכולים להתאים לך כי אני לא יודע מה רמת הסגנון שלך, בכל מיקרה בחזה תנסה לעשות חצים ארוכים, ובחתירה במהלך הנשימה תנסה להזיז את הראש כמה שפחות קדימה, וכמה שיותר הצידה.

תודה רבה על הטיפים
לקחתי לתשומת ליבי

שחכתי לעדכן אימונים
בכל מקרה הכאב ממשיך אבל כמעט ונעלם!...
אימון קודם בפרס לא הצלחתי לעלות והיה לי 77X3
לצערי השחייה כנראה עלתה ביוקר,לא נורא למדתי לקח

והיום בבנצ' 125X3 הלך מצוין ומתח
8 חזרות +15
8 חזרות+15
5 חזרות+20
4 חזרות +20

מקבילים עם 25 קילו +משקל גוף ל6 חזרות 3 סטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית