הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכשיר למדידת אחוז שומן

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
אני מודע לזה שזה חרטה טילים, אבל אני מנסה להבין מה ההיגיון מאחורי המכשיר.
אני מדבר על המכשיר הזה שמכניסים בו נתונים ואז מחזיקים אותו בידיים ובעזרת חיישנים הוא מודד לכאורה את האחוז שומן.

מה הרעיון מאחורי זה? אני יודע שזה חרטה טילים ולא מדוייק, אבל למה צריך להחזיק את זה בידיים? מה הקשר בין זה לבין האחוז שומן?
ההשערה היחידה שלי היא שזה פשוט עובד על נתונים סטטיסטיים, ז"א בנאדם 1.70 ששוקל 95 סביר להניח שהוא יהיה שמן.. כמו BMI

הוא עובד לפי היתנגדות של זרמים שהוא מקבל בחזרה מהגוף, שזה תלוי בהמון גורמים שמישתנים.
למה להחזיק בידיים? שאלה טובה... אולי זה פשוט נוח יותר.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת התנגדות של זרמים? איך זה מראה את האחוז שומן שלי?

מה זאת אומרת התנגדות של זרמים? איך זה מראה את האחוז שומן שלי?
מוליך חשמלי עובר בגוף ומקבל X תשובה ביחס לנוזלים ולעוד פרמטרים שיש בגוף, זה עניין פיזקאלי עם יונים ושאר ה***, אולי ברק יסביר לך הוא לומד את זה

• פותח/ת השרשור
אז יש דברים בגו?
ברמת העיקרון זה הראה לי משהו הגיוני, אבל לאדע

זה יכול להביא אינדקציה ל% השומן שירד בזמן נתון וחייבת להיות באותו מצב צבירה או לפחות ממש דומה לזה.
לדוגמא אתה בחיטוב, אתה מתחיל חיטוב מודד אחרי השירותים של הבוקר עם המכשיר הזה יוצא לך 20% שומן לדוגמא, לאחר 3 חודשים אתה מודד באותו העיקרון אחרי השירותים יוצא לך 12% אז ירדת 8% שומן נטו ב3 חודשים, אבל אחוז השומן שזה יראה לוא דווקא יהיה נכון.
מדדתי במכשיר הזה לפני כמה ימים, זה הראה לי 27% שומן :D

• פותח/ת השרשור
חחחחח 27? לאדע בעיקרון זה הראה פחות או יותר לאנשים את מה שהם באמת... חוץ מבודדים שזה פתאום הראה להם 6 או כאלה שהם 12 הראה להם 20

לא אמרת שמעל 20 אחוז שומן לא כדי להמשיך לעשות מסה? 😣
אז אמרתי..🤡
גם אמרתי שחיוני לאכול שומן כמו אומגה 3 ו6, אתה חושב שאני באמת עושה את זה?
יש הבדל בין תאוריה ומעשה, וגם הסנדלר לפעמים הולך יחף.
אני ממשיך במסה כי אין לי ברירה אני לא יכול להתחיל חיטוב כי אני לוקח רקוטאן 😣

אז אמרתי..🤡
גם אמרתי שחיוני לאכול שומן כמו אומגה 3 ו6, אתה חושב שאני באמת עושה את זה?
יש הבדל בין תאוריה ומעשה, וגם הסנדלר לפעמים הולך יחף.
אני ממשיך במסה כי אין לי ברירה אני לא יכול להתחיל חיטוב כי אני לוקח רקוטאן 😣

פוגע באימונים? (תנסה לחפור כמה שיותר על ההשפעה של החרא הזה עליך באימונים ואיזה מינון אתה לוקח ד''א?) תודה אחויה :D

פוגע באימונים? (תנסה לחפור כמה שיותר על ההשפעה של החרא הזה עליך באימונים ואיזה מינון אתה לוקח ד''א?) תודה אחויה :D
לא יודע אם זה כזה פוגע באימונים אישית לא מרגיש משהו מיוחד ואני עולה במשקלים וכו'..
אני לוקח 3 כדורים (60 מ"ג), זה הולך לפי משקל..
אני לוקח כבר חודשיים חוץ מיובש מטורף בכל הגוף לא מרגיש משהו מיוחד

לי זה עשה כאבי מפרקים חזקים, הפסקתי להיתאמן בגלל הדבר הזה.
עד שרציתי לחזור ככה בעדינות היתהפכתי מאופנוע. 😡
דרך אגב לא יודע כמה היובש שלכם חזק אבל אצלי הוא הגיע לרמה בלתי ניסבלת, אם שפתון כבר לא יעזור אני ממליץ לכם על flexitol. זה ממש הציל אותי.

חחח מסכנים, כל ילדי הרקוטאן נראים כמו ההיא מהפרסומת של החסכון במים שיש לה פני בצורת...

אגב, בקשר לכל "מדי השומן" למינהם... הכי אפקטיבי זה קליפר, מהסיבה שהוא הכי עקבי ביחס לשאר השיטות (ואני לא מדבר על בדיקה בXRAY או בחללית מים הזאת) וככה אתה יכול לדעת כמה אתה עולה\יורד.

יש גם מכשירים שעומדים עליהם וזה מודד את האחוז שומן..
נמדדתי כמה ימים ברצף באותה שעה והוא ההראה לי אותם תוצואות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית