הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור Elad2
  • פורסם בתאריך

Elad2

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
-15
103
0
אני עשיתי SS עד לא מזמן. התאמנתי בתכנית משהו כמו שבועיים העלתי 15 קילו במשקלי עבודה ועליתי כ 6 קילו במשקל גוף.
למרות שזה שבועיים שלוש ראיתי שינוי משמעותי ברגליים אבל אני התחלתי להשמין בצורה לא רגילה בבטן ואני לא אוהב ורגיל לראות את עצמי ככה ...
החלטתי לעבור לAB בקצב שלי בלי לחץ לאכול נכון ולנמסות כמה שפחות שומן.
התרגילים של SS לשלב את כולם בAB נכון? ובגב לעשות ראשון DEADLIFT ?? זה תרגיל מורכב צריך לעשות אותו ראשון זה נכון? לעשות בגב DEADLIFE או מתח ראשון?

בקשר לתכנית אני עדיין לא סגור על עצמי אני רוצה תכנית בנוייה טוב,אין לי ממש רעיונות...
אני ישמח לעצות.

לא חשבת שהעובדה שראית שהתחלת להשמין תלויה בעובדה שהעלת 6 ק"ג בשבועיים?
אם אתה מסוגל להתאושש עם פחות אוכל (וזה המצב כנראה), תאכל פחות, ותעשה אותה.
עם הזמן הדרישה לאוכל תעלה ואז תוכל לבלוס את כל הבית. לעבור לAB לא יפתור את הבעיה, די בטוח שיעשה רק גרוע יותר חח

אני עשיתי SS עד לא מזמן. התאמנתי בתכנית משהו כמו שבועיים העלתי 15 קילו במשקלי עבודה ועליתי כ 6 קילו במשקל גוף.
למרות שזה שבועיים שלוש ראיתי שינוי משמעותי ברגליים אבל אני התחלתי להשמין בצורה לא רגילה בבטן ואני לא אוהב ורגיל לראות את עצמי ככה ...
החלטתי לעבור לAB בקצב שלי בלי לחץ לאכול נכון ולנמסות כמה שפחות שומן.
התרגילים של SS לשלב את כולם בAB נכון? ובגב לעשות ראשון DEADLIFT ?? זה תרגיל מורכב צריך לעשות אותו ראשון זה נכון? לעשות בגב DEADLIFE או מתח ראשון?

בקשר לתכנית אני עדיין לא סגור על עצמי אני רוצה תכנית בנוייה טוב,אין לי ממש רעיונות...
אני ישמח לעצות.

תן לי להבין אתה עובר לAB כדי לאכול פחות?
ומה זה יתן לך בדיוק?
אוכל=אנרגיה
אנרגיה=כוח להתאמן

ועוד משהו,קשה לשמור על תפריט עקבי עם כמה שפחות שומן ולהשאר בכל זאת בSS?

• פותח/ת השרשור
זה לא ככה חברים
אני עובר כי בSS צריך הרבה אנרגיה צריך לאכול בלי סוף ועכשיו בתקופה של הלימודים זה קצת מקשה עליי
וגם ככה בלי שומן (גם בחלב) אי אפשר להגיע לכמויות מכובדות של קלוריות
ולא,שאני מסתכל במראה אני לא אוהב מה שאני רואה לא בגלל שעליתי 6 קילו להפך אני רוצה לעלות עוד אבל לא ככה ובגלל זה אני מחליט לעבור לAB
לאכול כמה שפחות שומן...
הדרישה לאוכל כבר עולה ואיתה הדרישה לשומן וזה לא מה שאני רוצה, אני רוצה לגדול כמה שיותר נקי.
AB...

6 קילו בשבועיים זה המון!
6 קילו בחודשיים זה אחלה...

תבנה תפריט מסודר עם הקלוריות שאתה צריך וזה מה שתאכל...אתה לא תעלה כל כך הרבה...
בכל מקרה אם אתה עוזב ss הייתי ממליץ לך על sl

• פותח/ת השרשור
אז זהו אכלתי לפי הקלוריות שאני צריך ופשוט זה מה שיצא 6 קילו בשבועיים ובלעדיים אני בספק אם הייתי מצליח להרים.. כי גמככה התקשתי רצח...
אפשר פירוט על SL ? בחיים לא שמעתי עלייה של מי היא?
תודה

• פותח/ת השרשור
איך התכנית ? חדשה? אתה עושה אותה מישהו שאתה מכיר עושה אותה?
יש תוצאות תמונות של תוצאות משהו?

כמה קלוריות אתה היית דוחס ביום באותו פרק הזמן שבו העלת "6 קילו בשבועיים"?

איך התכנית ? חדשה? אתה עושה אותה מישהו שאתה מכיר עושה אותה?
יש תוצאות תמונות של תוצאות משהו?

אני לא עושה אותה...אבל לפי מה שהוא אומר ולפי התוצאות זה נראה אחלה תוכנית אבל פחות טובה מ ss...אבל התכוונתי שעדיף לך להישאר בתוכנית כוח , ו sl זה תוכנית כוח פשוט שמישו אחר עשה והיא פחות מפורסמת...אתה גם יכול לעשות hst שזה תוכנית שמתמקדת בהיפוטרפיה- אני מתחיל אותה בקרוב(שייגמר לי המנוחה), למדתי אותה בזמן האחרון, קראתי הרבה ושאלתי הרבה שאלות אז אם תרצה בכיף אני יוכל לעזור...
אבל בכל מקרה לדעתי הכי עדיף לך להישאר ב ss לדעתי...רק אם אתה באמת לא רוצה תעבור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית