נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
סמית משין זה כמו לעשות לג פרס לפי דעתי,איפה כל המייצבים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואללה מרגיש את זה מעולה עוש הפעם ככה פעם ככהאפשר לשאול אותך למה בסמית?
לעעעע פה ממש הגזמתה לעבוד בסמיט זה לא פחות קשה מלעבוד חופשי שתדע לךכי למה לעבוד קשה,כשאפשר לא להתאמץ..
וואו זה חתיכת נפח לאימון,אבל זה ממש כיף לראות כאן גם לוג של בילדר...
במר ישראל הבא,נבוא כולם לעודד אותך 😃
ונכון זה לא לוג תזונה,וראיתי שאתה רוצה לא רוצה לפרט,אבל רק מתוך סקרנות,על כמה קלרויות אתה ביום??
בגלל המייצבים קשה מאוד להיתאושש ואימון דדליפט הולך גרועסמית משין זה כמו לעשות לג פרס לפי דעתי,איפה כל המייצבים?
אחחחח טעות נפוצה מאוד של הפאורליפטרים לזלזל בסמיטכל הנמח של הגוף משתנה ומתעוות בסמית משין....
לדעתי צריך לפתוח פה אשכול,של הצעות לשימוש נכון בסמית משין בחדר כושר,כמו מכשיר לתליית מגבות,
שיטט אין לי רעיון לעוד שימוש בסמית..
בוודאי שכןאמרת שאתה עושה סמית 202KG יש מצב שאתה עושה 190KG סקוואט חופשי?
אני מכיר אותו.. אני מתאמן גם בחדר כושר הזה הוא באמת תותח .בכל מקרה, הוא יודע שהרוב לא מאמינים לו פה, אז אם הוא באמת עושה את המשקל הזה הוא יעשה סירטון.
לא אמרתי שהוא לא תותח.. רק אמרתי שיותר יאמינו לו אם הוא כולה יצלם את מה שהוא יכול לעשות. וסך הכל נראה לי שסוף סוף הוא גם יצא מהמוניטין השלילי.אני מכיר אותו.. אני מתאמן גם בחדר כושר הזה הוא באמת תותח .
מה לא אמין בסקואט מסכן של 190 קילו !@!@!@???בכל מקרה, הוא יודע שהרוב לא מאמינים לו פה, אז אם הוא באמת עושה את המשקל הזה הוא יעשה סירטון.
תודה אחי תבוא להגיד שלום שתירא אותי!!! נעשה אימון רגליים ותעיד פה או שתצלם אחי למה לי אין מצלמהאני מכיר אותו.. אני מתאמן גם בחדר כושר הזה הוא באמת תותח .
לא אמרתי שהוא לא תותח.. רק אמרתי שיותר יאמינו לו אם הוא כולה יצלם את מה שהוא יכול לעשות. וסך הכל נראה לי שסוף סוף הוא גם יצא מהמוניטין השלילי.
מה?חוב לראק?
מה לא אמין בסקואט מסכן של 190 קילו !@!@!@???
תודה אחי תבוא להגיד שלום שתירא אותי!!! נעשה אימון רגליים ותעיד פה או שתצלם אחי למה לי אין מצלמה
מה?
היום ומחר כנירא מנוחה אז... גמר חתימה טובה!!