עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב אולי זה לא קשור אבל זה יכול להועיל למישהו אני מקווה.
הרגע ניסיתי מנה ראשונה של הגיינר של ISS בטעם קרם עוגיות והדבר הזה פשוט מטורף! חשבתי שהקטע עם חתיכות העוגיות בפנים לא יהיה רציני אבל יוצאות לי חתיכות טעימות ולא קטנות של עוגיות בדיוק כמו oreos! :D
אבל די ציפיתי לטעם יותר שוקולדי, כנראה כי לא היה לי מושג מה זה קרם עוגיות.
טוב אולי זה לא קשור אבל זה יכול להועיל למישהו אני מקווה.
הרגע ניסיתי מנה ראשונה של הגיינר של ISS בטעם קרם עוגיות והדבר הזה פשוט מטורף! חשבתי שהקטע עם חתיכות העוגיות בפנים לא יהיה רציני אבל יוצאות לי חתיכות טעימות ולא קטנות של עוגיות בדיוק כמו oreos! :D
אבל די ציפיתי לטעם יותר שוקולדי, כנראה כי לא היה לי מושג מה זה קרם עוגיות. רק חבל שזה לא יחזיק מעמד כמו אבקת החלבון.
כמו כן עירבבתי את הקיראטין של allmax עם קצת סירופ לימון של פריגת ומים וערבבתי בשייקר וזה לא התערבב מהר כמו שציפיתי. הגיינר התערבב יותר מהר. או הרגיש כך. בכל מקרה אין הרבה מה לומר, אין תופעות לוואי במערכת העיכול בנתיים.
ממליץ לך לערבב את הבננה עם מים ממש קרים....זה יוצא כמו גלידה
קריאטין לא מתערבב יותר מידי. אם אתה באמת רוצה שזה יתמוסס צריך לערבב כמה דקות טובות. רובנו שותים את זה כמו חול. (פרסמתי פה סרט על זה. אתה מוזמן לחפש).טוב אולי זה לא קשור אבל זה יכול להועיל למישהו אני מקווה.
אבל די ציפיתי לטעם יותר שוקולדי, כנראה כי לא היה לי מושג מה זה קרם עוגיות. רק חבל שזה לא יחזיק מעמד כמו אבקת החלבון.
כמו כן עירבבתי את הקיראטין של allmax עם קצת סירופ לימון של פריגת ומים וערבבתי בשייקר וזה לא התערבב מהר כמו שציפיתי. הגיינר התערבב יותר מהר. או הרגיש כך. בכל מקרה אין הרבה מה לומר, אין תופעות לוואי במערכת העיכול בנתיים.
אני אישית טעמתי את ISS בננה, אופטימום בננה ודיימטייז איזולייט בננה (ISO100).איך הטעם של הDYMATIZE בננה לעומת נניח אופטימום או ISS (שהוא לא מתוק) ?
קריאטין לא מתערבב יותר מידי. אם אתה באמת רוצה שזה יתמוסס צריך לערבב כמה דקות טובות. רובנו שותים את זה כמו חול. (פרסמתי פה סרט על זה. אתה מוזמן לחפש).
מנסיון אישי האולמקס וגם הISS מתמוססים טוב יחסית לאחרים כמו אופטימום. אז ככה שנפלת על אחד טוב 😃
בקשר לתופעות במערכת העיכול, אל תחשוב על זה 😃 עצם המחשב תעשה לך בחילה 😛
אני אישית העמסתי בפעם הראשונה שהתחלתי וגם הקיבה שלי מאוד רגישה לדברים ולא היה לי שום רע עם הקריאטין. תקפיד רק לשתות הרבה.
עד כמה שידוע לי כרגע זה לא משנה. קראתי בהרבה מקומות נטולי רפרנסים שכדאי לקחת אחרי אימון לפני האוכל. לדעתי זה חרטא ולא כזה משנה. אז יקלט 2 גרם במקום 3 ולמחרת שוב ושוב. באיזה שהוא שלב השריר כבר יהיה רווי. זה די לשחק בקקה.ד"א, חיפשתי בפורום די הרבה התייחסויות שלך, של מורן ומשה על ההשפעה של עיכול מזונות אחרים במיוחד כבדים על ספיגת ועיכול הקריאטין, למרות שנתקלתי בהסברים מפורטים אחרים. כנ"ל לגבי ערבובו עם מזונות אחרים, אבקת חלבון, גיינר וכ'ו. מהי ההשפעה אם היא בכלל קיימת? ברור לי שאין חשיבות לזמני ותדירות הצריכה ביום אבל האם יש צורה מומלצת ביחס למה שציינתי?
moonlight מצטער שאני מתגנב לנושא 😛