הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הטעם של DYMATIZE בננה?

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
היה לי עד עכשיו - טעמים שוקולד וקפה מוקה.

רציתי לשמוע לגבי הבננה של החברה הזאת....?

אני אישית לא אהבתי את הבננה... במיוחד אם אתה שותה עם מים \ או 2 סקופים מרגישים טעם לוואי
פעם הבאה אני אלך על שוקולד כנראה.

טוב אולי זה לא קשור אבל זה יכול להועיל למישהו אני מקווה.

הרגע ניסיתי מנה ראשונה של הגיינר של ISS בטעם קרם עוגיות והדבר הזה פשוט מטורף! חשבתי שהקטע עם חתיכות העוגיות בפנים לא יהיה רציני אבל יוצאות לי חתיכות טעימות ולא קטנות של עוגיות בדיוק כמו oreos! :D

אבל די ציפיתי לטעם יותר שוקולדי, כנראה כי לא היה לי מושג מה זה קרם עוגיות. רק חבל שזה לא יחזיק מעמד כמו אבקת החלבון.

כמו כן עירבבתי את הקיראטין של allmax עם קצת סירופ לימון של פריגת ומים וערבבתי בשייקר וזה לא התערבב מהר כמו שציפיתי. הגיינר התערבב יותר מהר. או הרגיש כך. בכל מקרה אין הרבה מה לומר, אין תופעות לוואי במערכת העיכול בנתיים.

נערך לאחרונה:

הרגע ניסיתי מנה ראשונה של הגיינר של ISS בטעם קרם עוגיות והדבר הזה פשוט מטורף! חשבתי שהקטע עם חתיכות העוגיות בפנים לא יהיה רציני אבל יוצאות לי חתיכות טעימות ולא קטנות של עוגיות בדיוק כמו oreos! :D

אבל די ציפיתי לטעם יותר שוקולדי, כנראה כי לא היה לי מושג מה זה קרם עוגיות.

מה גיינר מה, אני אתן לך באן! 🤘
והקרם עוגיות סבבה.

גיינר עד שאני חוזר לעצמי מהצום, זה לא היה קל השנה והתיאבון שלי לבשר ולארוחות צ'רקסיות כבדות נהרס. אז גיינר בכל הכוח (אני עליתי בחזרה ל-90 קילו מאז תום הרמדאן).

מקווה להגיע ל-95 או אפילו יותר עד לתחילת הסמסטר.

אבל די ציפיתי לטעם יותר שוקולדי, כנראה כי לא היה לי מושג מה זה קרם עוגיות. רק חבל שזה לא יחזיק מעמד כמו אבקת החלבון.

כמו כן עירבבתי את הקיראטין של allmax עם קצת סירופ לימון של פריגת ומים וערבבתי בשייקר וזה לא התערבב מהר כמו שציפיתי. הגיינר התערבב יותר מהר. או הרגיש כך. בכל מקרה אין הרבה מה לומר, אין תופעות לוואי במערכת העיכול בנתיים.

הקרם עוגיות של ISS עם טעם באמת מטורף כמו שאמרת 😃 לי יש כרגע אחד פתוח ואני מתענג עליו.

יש סוגי קריאטין שמתמוססים קצת פחות טוב, מתגובות של לקוחות קריאטין ISS מתמוסס מעולה , אתה יכול בפעם הבאה לנסות אותו אם בא לך ( הוא חסר והשבוע מקבלים מלאי חדש)

שוב , תודה על התגובה החמה שלך:)

ממליץ לך לערבב את הבננה עם מים ממש קרים....זה יוצא כמו גלידה

הבננה של דיימטייז בין שלושת המקומות הראשונים בטעמים הנמכרים ביותר, כל אחד אוהב טעם אחר וטוב שככה, הקפה מוקה באמת ליגה אחת מעל כולם 😃
צודק, מים קרים מאד בכל טעםם משדרגים את הטעם של החלבון, זה כמו לשתות לדוגמא קולה קרה או קולה קרה מאד, זה פשוט משדרג את הטעם הקור.

קריאטין לא מתערבב יותר מידי. אם אתה באמת רוצה שזה יתמוסס צריך לערבב כמה דקות טובות. רובנו שותים את זה כמו חול. (פרסמתי פה סרט על זה. אתה מוזמן לחפש).
מנסיון אישי האולמקס וגם הISS מתמוססים טוב יחסית לאחרים כמו אופטימום. אז ככה שנפלת על אחד טוב 😃
בקשר לתופעות במערכת העיכול, אל תחשוב על זה 😃 עצם המחשב תעשה לך בחילה 😛
אני אישית העמסתי בפעם הראשונה שהתחלתי וגם הקיבה שלי מאוד רגישה לדברים ולא היה לי שום רע עם הקריאטין. תקפיד רק לשתות הרבה.

• פותח/ת השרשור
איך הטעם של הDYMATIZE בננה לעומת נניח אופטימום או ISS (שהוא לא מתוק) ?

איך הטעם של הDYMATIZE בננה לעומת נניח אופטימום או ISS (שהוא לא מתוק) ?
אני אישית טעמתי את ISS בננה, אופטימום בננה ודיימטייז איזולייט בננה (ISO100).
האופטימום היה לי הכי מגעיל (סופר מתוק ומלאכותי) למרות מה שמשה כתב בביקורת ולמרות שהוא סוגד לטעם הזה 😃
הISS היה בהרבה יותר טעים והדיימטייז היה הכי טעים (והוא עוד אייזולייט שכביכול אמור להיות פחות טעים)- דבר שמאוד הפתיע אותי. (אני מניח שהטעמים של האבקה שאתה מתכוון אליה עוד יותר טעימים)
דיימטייז פשוט קולעים בטעמים וב"ריכוז" שלהם. אני על סדרת האייזולייט שלהם ולא מרגיש מקופח בטעמים. הם יודעים לעשות את המתיקות הנכונה וכו'.

נערך לאחרונה:
קריאטין לא מתערבב יותר מידי. אם אתה באמת רוצה שזה יתמוסס צריך לערבב כמה דקות טובות. רובנו שותים את זה כמו חול. (פרסמתי פה סרט על זה. אתה מוזמן לחפש).
מנסיון אישי האולמקס וגם הISS מתמוססים טוב יחסית לאחרים כמו אופטימום. אז ככה שנפלת על אחד טוב 😃
בקשר לתופעות במערכת העיכול, אל תחשוב על זה 😃 עצם המחשב תעשה לך בחילה 😛
אני אישית העמסתי בפעם הראשונה שהתחלתי וגם הקיבה שלי מאוד רגישה לדברים ולא היה לי שום רע עם הקריאטין. תקפיד רק לשתות הרבה.

ד"א, חיפשתי בפורום די הרבה התייחסויות שלך, של מורן ומשה על ההשפעה של עיכול מזונות אחרים במיוחד כבדים על ספיגת ועיכול הקריאטין, למרות שנתקלתי בהסברים מפורטים אחרים. כנ"ל לגבי ערבובו עם מזונות אחרים, אבקת חלבון, גיינר וכ'ו. מהי ההשפעה אם היא בכלל קיימת? ברור לי שאין חשיבות לזמני ותדירות הצריכה ביום אבל האם יש צורה מומלצת ביחס למה שציינתי?

moonlight מצטער שאני מתגנב לנושא 😛

ד"א, חיפשתי בפורום די הרבה התייחסויות שלך, של מורן ומשה על ההשפעה של עיכול מזונות אחרים במיוחד כבדים על ספיגת ועיכול הקריאטין, למרות שנתקלתי בהסברים מפורטים אחרים. כנ"ל לגבי ערבובו עם מזונות אחרים, אבקת חלבון, גיינר וכ'ו. מהי ההשפעה אם היא בכלל קיימת? ברור לי שאין חשיבות לזמני ותדירות הצריכה ביום אבל האם יש צורה מומלצת ביחס למה שציינתי?

moonlight מצטער שאני מתגנב לנושא 😛
עד כמה שידוע לי כרגע זה לא משנה. קראתי בהרבה מקומות נטולי רפרנסים שכדאי לקחת אחרי אימון לפני האוכל. לדעתי זה חרטא ולא כזה משנה. אז יקלט 2 גרם במקום 3 ולמחרת שוב ושוב. באיזה שהוא שלב השריר כבר יהיה רווי. זה די לשחק בקקה.
מורן פירסם כאן איזה אתר וספר שעוסק כולו בקריאטין. שווה לבדוק שם וכמובן להביא לפה נקודות מעניינות 😃
אני לוקח את זה על הבוקר סתם בתור נוחות.

לפאבמד יש את החיפוש הכי גרוע בהיסטוריה.
אתה תחפש מחקר על קריאטין זה יביא לך מחקרים שבוצעו עם ויאגרה על כלבי ים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית