הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הטעם של DYMATIZE בננה?

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
היה לי עד עכשיו - טעמים שוקולד וקפה מוקה.

רציתי לשמוע לגבי הבננה של החברה הזאת....?

יש שם כמה נקודות שדי הולכות נגד הנקודות שאתם חוזרים ומעלים בדיונים כלליים על קריאטין, כמו:

The timing and composition of your meals are absolutely imperative for the greatest anabolic effect in response to creatine supplementation.

איך הטעם של הDYMATIZE בננה לעומת נניח אופטימום או ISS (שהוא לא מתוק) ?

כבר שנים על הבננה גם של דיימטייז וגם של אופטימום
הדיימטיז אחלה
אבל האופטימום עולם אחר הוא יותר מרגיש כמו מילקשייק (במיוחד עם החלב 3.8 אחוז של יוטבתה)
ופחות טעם לוואי.

שניהם טעימים. אני עושה חודש ככה חודש ככה 😃

אני קניתי כבר דלי שלישי של דיימטייז בננה. הוא מתערבב מצוין, יותר טוב מ- ISS.
אני לא יכול להשוות בין הטעמים, כי אני פשוט לא זוכר מספיק את ה- ISS, אם כי הוא בהחלט היה לי טעים.
יש לי חבר שמעדיף את האופטימום על פני הדיימטייז. בסופו של דבר, זה עניין של העדפה אישית.

אני קניתי כבר דלי שלישי של דיימטייז בננה. הוא מתערבב מצוין, יותר טוב מ- ISS.
אני לא יכול להשוות בין הטעמים, כי אני פשוט לא זוכר מספיק את ה- ISS, אם כי הוא בהחלט היה לי טעים.
יש לי חבר שמעדיף את האופטימום על פני הדיימטייז. בסופו של דבר, זה עניין של העדפה אישית.

נכון צודק שחכתי לציין את העניין של העירבוב -
הדיימטייז מתערבב הכי טוב. חלק לחלוטין. האופטימום משמעותית פחות טוב. אם אתה נגעל מגושים
לך על דיימטייז. אני אישית עצלן לערבב יותר מכמה שניות - מבחינתי זה כמו אירובי 😉 אז אני מתייחס לזה כאילו זה חתיכות בננה חחחחח:RockOn:

הדיימטייז באמת כמה רמות מעל האופטימום בערבוב, 99% מהלקוחות גם טוענים שדיימטייז גם יותר טעים מהאופטימום, אין ספק שדיימטייז שיחקו אותה עם הטעמים, כל פעם שיש טעימות אצלי אני מרביץ סקופים חופשי תוך כדי עבודה 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית