הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להחליף ווינדוס?

אגב, טיפ: ל-7 אין כבר את שורת המשימות הותיקה והאהובה עם ה-quick launch המקובע במקומו ואח"כ החלק של החלונות הפתוחים. הכל מעורבב ומה שאתה רוצה להשאיר אתה יכול ע"י pinning. וגם הסדר תלוי בתדירות השימוש ובסדר השימוש האחרון וכ'ו.

זה בלאגן ולא אהבתי אותו. לכן אפשר להחזיר את ה-quick lanuch ואת הסדר הותיק ע"י מדריכים פשוטים שיש המון מהם (רובם שכפולים והעתקות אחד מהשני) בחיפוש פשוט בגוגל.

כדאי גם לנטרל את כל ה-eye candy למרות שזה יפה וכיפי 😃

כל השטיקים של 7 מתבררים כשימושיים להפליא, במיוחד אם אתה יכול להרשות לעצמך להשאיר אותם. (ואתה יכול - 4 GB ram 😃).

אני משתמש בווינדוס 7 כבר שנה. המערכת הזו היא מאוד שונה מ-XP ומויסטה (שבשניהם השתמשתי תקופה ארוכה), אין ספק ש-7 תהיה גם לך נוחה, ממספר סיבות:
1. לא צריכים דריבר לכל דבר.
2. לא צריך לחכות מיליון שנה עד שהווינדוס עולה.
3. מסודר מאוד. במיוחד המראה החדש ששופר מויסטה, הספריות של הווינדוס מאוד עוזרות לסידור.

חסרונות:
עדין מערכת כבדה לעומת המתחרים אבונטו למק (המתחרות העיקריות של מיקרוסופט בשוק הביתי), אין התאמה בין תוכנה לעומת מערכות אחרות (מק ואבונטו), וכל תוכנה עולה כסף. בגדול חוץ מסידור ומראה יפה, ההבדל העיקרי לא השתנה כ"כ.

בהצלחה במערכת החדשה 😃.

במקומך, הייתי מנסה לנסות לעבור ללינוקס. בסופו של דבר, אין לך מה להפסיד - אתה יכול להתקין במקביל וינדוס 7. כאחד שהתנסה בשתי המערכות, אין בכלל מקום להשוואה. אחרי שמתרגלים ללינוקס, לעבוד על וינדוס זה ממש עונש - במיוחד אם בד"כ יש לך הרבה חלונות פתוחים על שולחן העבודה.
אולי בהתחלה זה יהיה בעייתי, אבל האובונטו החדש מאוד ידידותי למשתמש. הוא כנראה כבר יזהה לך את כל הדרייברים שהמחשב שלך זקוק להם, ולא אמורות להיות יותר מדי בעיות. גם אם כן, אתה יכול להיות בטוח שלמישהו כבר היתה את הבעיה הזו, ותהיה לה תשובה באינרטנט. בנוסף לכך, אחרי שתתרגל לעבוד עם הterminal, אתה תראה שהעבודה שלך על המחשב תתייעל בהמון. שלא לדבר על ה package manager, בוינדוס לעולם לא תהיה לך שורת קוד אחת שגם תוריד לך תוכנה וגם תתקין אותה, וכל זה בלי ללחוץ על 2000 nextים למינהם.
בנוסף לכך, וינדוס נהיה איטי יותר עם הזמן. כבר אחרי חודש וחצי בערך מאז שהתקנתי אותו הבחנתי שהוא נהיה איטי יותר (אמנם בכלל לא באופן משמעותי, אבל בקושי עבדתי עליו, אולי דווקא בגלל זה שמתי לב). עם לינוקס, זה לא יקרה לך.

תומך ב-asdasd, לכל השימושים עד לגיימינג, מערכות כמו ubuntu שוות את ההשקעה ואת המעבר של עקומת הלמידה.

אבל, אבל, אי אפשר לשחק ב-sc2!!

• פותח/ת השרשור
נמנמ, הבעיה של האיטיות הייתה הסיבה שפחדתי להתקין ווינדוס 7 מראש. יש למחשבים שלי נטיה להיות בלתי נסבלים עם הזמן.
זכור לי זכרון מר מלפני כמה שנים (5 אולי יותר) על לינוקס, בגלל שהייתי צריך להשתמש בmagic partition ועוד כל מיני דברים שמשום מה לא רצו לעבוד. זה אפשרי להתקין ווינדוס ולינוקס על אותו כונן? או שאני אצטרך לפצל אותם מחדש?

תומך ב-asdasd, לכל השימושים עד לגיימינג, מערכות כמו ubuntu שוות את ההשקעה ואת המעבר של עקומת הלמידה.

אבל, אבל, אי אפשר לשחק ב-sc2!!

זו הסיבה היחידה שבגללה התקנתי וינדוס (ואופיס נורמלי) 😛

נמנמ, הבעיה של האיטיות הייתה הסיבה שפחדתי להתקין ווינדוס 7 מראש. יש למחשבים שלי נטיה להיות בלתי נסבלים עם הזמן.
זכור לי זכרון מר מלפני כמה שנים (5 אולי יותר) על לינוקס, בגלל שהייתי צריך להשתמש בmagic partition ועוד כל מיני דברים שמשום מה לא רצו לעבוד. זה אפשרי להתקין ווינדוס ולינוקס על אותו כונן? או שאני אצטרך לפצל אותם מחדש?

אתה צריך לקחת את דברי asdasd בערבון מוגבל כי הוא מדבר כלינוקסואיד המורגל לקלילות ולמהירות של לינוקס. וינדוס 7 אינה נוראית ואינה נחשבת לאיטית בכלל. אם אתה משתמש ייעודי שמחפש נוחות וקונבנציונליות וגיימינג לך על וינדוס 7.

היי מה קרה למשתמש שלי? 😛

אתה צריך לקחת את דברי asdasd בערבון מוגבל כי הוא מדבר כלינוקסואיד המורגל לקלילות ולמהירות של לינוקס. וינדוס 7 אינה נוראית ואינה נחשבת לאיטית בכלל. אם אתה משתמש ייעודי שמחפש נוחות וקונבנציונליות וגיימינג לך על וינדוס 7.

היי מה קרה למשתמש שלי? 😛

אז זהו, אני בהחלט לא ותיק במיוחד במערכת. זה לא שצריך לדעת לכתוב סקריפטים מטורפים כדי להנות ממנה. אם היית שואל אותי לפני כמה חודשים, גם אני הייתי עונה שלמשתמש רגיל אין מה לגעת בלינוקס בכלל. אבל אחרי שמתרגלים ללינוקס, באמת קשה לי להאמין שיש מישהו שיגיד שלשימוש שוטף (מלבד לאופיס), לינוקס פחות נוח מוינדוס. כ
ל פעם שאני נאלץ להריץ וינדוס(בגלל SC2 התקנתי וינדוס כמו שצריך ולא על VM, אבל כבר הפסקתי לשחק) בגלל פיפוש\אופיס\מאטלאב\אייטיונז, מאוד לא נוח לי. בעיקר בגלל כל ההתעסקות הויזואלית עם תקיות, עבודה על כמה חלונות במקביל שמאוד לא נוחה בוינדוס וכו' וכו' וכו'
לדעתי, אין לו מה להפסיד אלא רק להרוויח. במקרה הכי גרוע, הוא מעיף את הלינוקס. במקרה היותר טוב, הוא מעיף את הוינדוס.

במקומך, הייתי מנסה לנסות לעבור ללינוקס. בסופו של דבר, אין לך מה להפסיד - אתה יכול להתקין במקביל וינדוס 7. כאחד שהתנסה בשתי המערכות, אין בכלל מקום להשוואה. אחרי שמתרגלים ללינוקס, לעבוד על וינדוס זה ממש עונש - במיוחד אם בד"כ יש לך הרבה חלונות פתוחים על שולחן העבודה.
אולי בהתחלה זה יהיה בעייתי, אבל האובונטו החדש מאוד ידידותי למשתמש. הוא כנראה כבר יזהה לך את כל הדרייברים שהמחשב שלך זקוק להם, ולא אמורות להיות יותר מדי בעיות. גם אם כן, אתה יכול להיות בטוח שלמישהו כבר היתה את הבעיה הזו, ותהיה לה תשובה באינרטנט. בנוסף לכך, אחרי שתתרגל לעבוד עם הterminal, אתה תראה שהעבודה שלך על המחשב תתייעל בהמון. שלא לדבר על ה package manager, בוינדוס לעולם לא תהיה לך שורת קוד אחת שגם תוריד לך תוכנה וגם תתקין אותה, וכל זה בלי ללחוץ על 2000 nextים למינהם.
בנוסף לכך, וינדוס נהיה איטי יותר עם הזמן. כבר אחרי חודש וחצי בערך מאז שהתקנתי אותו הבחנתי שהוא נהיה איטי יותר (אמנם בכלל לא באופן משמעותי, אבל בקושי עבדתי עליו, אולי דווקא בגלל זה שמתי לב). עם לינוקס, זה לא יקרה לך.
ממליץ אחותי הקטנה משתמשת בubntu בלי שום בעיה והרבה יותר פשוט מOSX בשבילה

• פותח/ת השרשור
לא יכול להסביר עד כמה המחשב שלי נגדי.
צרבתי את הדיסק של ווינדוס 7 הכל טוב ויפה. עושה ריסט הוא רושם לי Press any key to boot from cd\dvd
לוחץ בערך על כל מקש אפשרי, והווינדוס עדיין עולה
גישה שניה -> לוחץ F12 בשביל הBOOT MENU ושם זה שואל אותי מאיפה לעשות BOOT (לבחור באמצעות החיצים). מה הבעיה? אף מקש לא מגיב!@$()*$ פשוט מדהים. מה עושים עם דבר כזה?

לא יכול להסביר עד כמה המחשב שלי נגדי.
צרבתי את הדיסק של ווינדוס 7 הכל טוב ויפה. עושה ריסט הוא רושם לי Press any key to boot from cd\dvd
לוחץ בערך על כל מקש אפשרי, והווינדוס עדיין עולה
גישה שניה -> לוחץ F12 בשביל הBOOT MENU ושם זה שואל אותי מאיפה לעשות BOOT (לבחור באמצעות החיצים). מה הבעיה? אף מקש לא מגיב!@$()*$ פשוט מדהים. מה עושים עם דבר כזה?

חחחח יש מצב שהמקלדת שלך לא בסדר? ב-boot זה אמור לעבוד רק עם החיצים או עם page down/up.

• פותח/ת השרשור
יש לי מקלדת של מייקרוסופט (חינם לא נקח?)
כנראה שהboot menu לא מזהה את החרא הזה, אבל אז מצד שני איך הצלחתי ללחוץ F12? חח
עכשיו אני בחיפושים אחרי מקלדות ישנות יותר בבית, זה פשוט לא נורמלי LOL

במקלדות של מיקרוסופוט צריך להדליק את כפתור ה-function (Fn) כדי להפעיל אותם. תנסה.

• פותח/ת השרשור
ממ.. הכי קרוב לזה שיש לי זה כפתור כזה: FLock?
מייקרוסופט עם ההמצאות המפגרות שלהם. ננסה את זה.

אופס, כן. הלכתי ובדקתי בנייח שלי, הנורה של ה-Flock צריכה להיות דלוקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית