הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להחליף ווינדוס?

• פותח/ת השרשור
אין נורה LOL המקלדת נורא מתוחכמת ובגלל זה היא מציגה את הנורות על המסך (אתה לוחץ וזה מראה את המצב)
בכל אופן, אני עכשיו על הווינדוס 7 😃 תודה רבה!!

חח מזל טוב :D ואני קצת אתנחל לאשכול שלך, יש לי שאלה למשתמשי לינוקס, אני אישית לא משחק משחקים אבל כן מוריד וצופה במלא סרטים וסדרות במחשב, ודי התעייפתי מוינדוס כי חודש אחרי שאני מתקין וינדוס הוא מתחיל לקרטע לי (אמנם מחשב פרהיסטורי אבל לפחות שיקח לו פחות מ5 דקות לעלות...), כדאי לעבור ללינוקס? או שזה לא כזה קריטי?
והמחשב ממש ישן, 1GB RAM ומעבד עם 2 ליבות 1.86 GH

עם מחשב פח אתה תוכל לחיות עוד שנה שנתיים ממה שהיית מסוגל לעבור עם ווינדוס. אם לא אכפת לך ממשחקים ואתה מוכן ללמוד דבר חדש, כדאי לעבור. המערכת קלילה כל כך שאתה לא תאמין.

חח מזל טוב :D ואני קצת אתנחל לאשכול שלך, יש לי שאלה למשתמשי לינוקס, אני אישית לא משחק משחקים אבל כן מוריד וצופה במלא סרטים וסדרות במחשב, ודי התעייפתי מוינדוס כי חודש אחרי שאני מתקין וינדוס הוא מתחיל לקרטע לי (אמנם מחשב פרהיסטורי אבל לפחות שיקח לו פחות מ5 דקות לעלות...), כדאי לעבור ללינוקס? או שזה לא כזה קריטי?
והמחשב ממש ישן, 1GB RAM ומעבד עם 2 ליבות 1.86 GH
כשאבונטו 10.04 יצא, לאחר מספר ימים הוצג המטרות של המערכת 10.10. אחת המטרות היא יופי ונוחות לעומת 10.04.
אני לא ניסיתי לעבוד עם 10.04, אבל ניסיתי לעבוד עם 8.04, 8.10, 9.04 ו-9.10. לא הצלחתי... אני מקווה ש-10.10 תשנה את דעותיי, אני גם רוצה להחליף ללינוקס סוף סוף, האמת שאולי אני אעבור ביום כיפור כי יהיה לי משעמם....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית