הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS מתאמן מתחיל רצח

Shay Bar

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
14.9.2010

משקל התחלתי 66

אימון ראשון 1

בנץ' פרס - 35

סקוואט - 40

דדליפט -40

הרגשתי ממש סמרטוט עם המשקליים האלא ,אחרי שראיתי פה אנשים בפורום במשקל שלי שמרימים יותר,יכול להיות בגלל שאני מתאמן מתחיל ממש ,אבל מקווה לטובה
תפריט תזונה לקחתי מקילוגרם ,תפריט לעלייה במאסה

זה לא משנה המשקלים ההתחלתיים שלך. תוך חודש (שזה בערך 12 אימונים) הסקוואט שלך אמור להגיע ל-100. רק תהיה רציני אל תתייאש ותאכל ותנוח מספיק. ואל תפרסם פה נושאים שנטחנו כבר אם תרצה לשאול לגבי משהו. חפש קודם כמה שיותר בפורטל ובפורום.

• פותח/ת השרשור
מה שגם רציתי להגיד שהמאמן הדביל שיש לי במכון ,עושה לי שבסופו של דבר אתה תבוא אליינו לקנות ולעשות סייקל ,איזה ייצור מהתחת שנותן "מוטיבציה".......ועודחש תצמו שיש לו תעודה של תזונאי

• פותח/ת השרשור
16.9.2010

טוב היה יום כיפור ,אז לא היה אימונים, פספסתי אימון A ,אני מקווה שזה לא הורס לי ששבוע הבא אני ימשיך עם אותם משקלים

אז ככה: עליתי 2 קילו :]

סקוואט - 40 2 סטים ראשונים היו אחלה והשלישי היה טיפה קשה,יש לי כאבי ברגליים ,ניראה לי בגלל טכניקה לא נכונה ,נעלה סרטון בהזדמנות

פרס בעמידה- 35 -2 סטים ראשונים ,קלים יחסית והשלישי דיי גמר אותי ,יכול להיות זמן מנוחה ארוך מידי (2 דקות) והתחילו להיות לי כאבים בגב תחתון

pullups- יצא לי 3 סטים של 5 ובקושי רב כולם ,את הpc אין מי שכזה יראה אם נכון עושים את זה ,אני אנסה מהסרטונים ללמוד ...

הפרס והבנץ' שלך שניהם על 35?
נשמע לא הגיוני.. אתה בטוח שאתה עושה פרס ולא פוש פרס עצבני?

• פותח/ת השרשור
התחלתי ממשקלים נמוכים ,כי חשבתי שאני לא אצליח להרים יותר ,אבל בבנץ' פרס אני בטוח שאני מסוגל ב10 קילו להרים יותר...

• פותח/ת השרשור
למה שאני אתחיל נמוך איזה זה משקל שהיה טוב לי להתחיל איתו?

זה לא משנה המשקלים ההתחלתיים שלך. תוך חודש (שזה בערך 12 אימונים) הסקוואט שלך אמור להגיע ל-100. רק תהיה רציני אל תתייאש ותאכל ותנוח מספיק. ואל תפרסם פה נושאים שנטחנו כבר אם תרצה לשאול לגבי משהו. חפש קודם כמה שיותר בפורטל ובפורום.

לההה הגזמת תוך 12 אימונים סקוואט 100? זה תלוי בבן-אדם...אני אישית כבר מתאמן חודשיים בערך SS והסקוואט שלי רק 65 אצלי אישית הסקוואט קשה והדדליפט והבנץ' הרבה יותר קלים..

לההה הגזמת תוך 12 אימונים סקוואט 100? זה תלוי בבן-אדם...אני אישית כבר מתאמן חודשיים בערך SS והסקוואט שלי רק 65 אצלי אישית הסקוואט קשה והדדליפט והבנץ' הרבה יותר קלים..

חודשיים והוא רק 65?
משהו לא בסדר באיך שאתה עובד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית