הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לכבוד כיפור - PR בסקוואט

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
150PR

HB, 150 מהיום - פעם ראשונה שהתאמנתי במכון הזה ואני לא רגיל לראק הזה, הוא קטן ובחימום נתקע לי המוט בראק, אז הייתה בעיה להתיישב לאחור- יש מצב שלא שברתי מקביל.

ה147.5 נראה הרבה יותר טוב:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד. אני לא מצליח לראות אם זה שובר או לא (מוטות ביטחון גבוהים ומפריעים קצת להבין) אבל נדמה לי שכן כי אתה יורד עד הבאונס, וגם אם לא זה עניין של ס"מ לפה או לשם. היי בר FTW!

זה יותר עמוק מהגמד
חיים זה לא הזווית עכשיו ?

אבל להבדיל ביתריסט מודה שזה גבולי, ולא מזיין תשכל במשך 10 עמודים

עבודה יפה ביתרסיט (קיבלת מוניטין בלוג)

זה יותר עמוק מהגמד

לא ראית שכתבתי שאני לא בטוח בגלל המוטות הגבוהים?
ודבר יפה בבקשה, זה מתחיל לעלות לי על העצבים.

• פותח/ת השרשור
אל תפחד לשבת אחורה, זה סתם מקשה עליך לשבור מקביל.
147 ניראה שובר.
תחליף מכנס

זה רק בגלל שהיום חד פעמי התאמנתי במקום אחר, בדרך כלל אני יושב בלי בעיה וגם תמיד שובר, הפעם זה היה גבולי כי הרגשתי שאין לי מקום שם.
יש לי אחלה מכנסיים.

זה יותר עמוק מהגמד

תודה.
בגלל זה שמתי גם את ה147.5 , כדי שתראו שאני שובר בבירור תמיד, זה רק בגלל המקום.
גם פה היו הבירכיים לא היו מספיק יציבות , בקטנה.

זה יותר עמוק מהגמד

צודק, אבל בייטריסט לא משקול-דין על כמוך, אז הוא לא מושלם. אולי אם הוא יקשקש בשכל קצת על דברים שהוא לא מבין בהם (כמו למשל עריכת דין, סתם דוגמא כזאת) ויבכה הרבה הוא יוכל להיות מרשים כמוך 😘

אני מרגיש שהחתימה צריכה להתרענן בפורום.

כל הכבוד ביתריסט, אחלה סקוואטים
ומקווה שמלמיליאן יצליח עם הקבוצה המעפנית המוכה הזאת.

אגב, הנעליים הלבנות האלה מזכירות לי את הכפכפים שהאבא העירקי של אשתי נועל בשבתות : ))

פעם אחרונה שמישהו בוכה על הסקוואט של הגמד. אתם הבכיינים שזיינתם את השכל, וההודעה הבאה בנושא תגרור באן.

איך לדבר על הנושא הזה עובר על חוקי הפורום? או שאתה נותן באן למי שאתה רוצה לפי איך שאתה מחליט?

יפה, כשאתה רוצה אתה מבין.

איזו סיבה יש לדבר על הנושא את זה חוץ מלנסות לעצבן אנשים? אין בדיון הזה שום דבר מועיל שאפשר להגיד ואני לא אוהב שמעצבנים אותי סתם.

אני מבין בלי לשאול, רק רציתי שתאשר. אתה די סובייקטיבי בנושא, בלשון המעטה, ואתה משתמש לרעה בכוח שלך באופן אישי מסיבות אישיות.

יש אנשים שמנקודת המבט שלהם, הם אלו ש"נרדפו" בנושא הזה. לא אכפת לי מי צודק כי אין טעם ללוש את זה.

אתה לא אחד שמאיים סתם ולכן זה יהיה דפוק ברמות אם תיתן באן למי שיעלה את הנושא להבא.

יפה, כשאתה רוצה אתה מבין.

איזו סיבה יש לדבר על הנושא את זה חוץ מלנסות לעצבן אנשים? אין בדיון הזה שום דבר מועיל שאפשר להגיד ואני לא אוהב שמעצבנים אותי סתם.
👏

כמו שמשה אומר, הפורום לא נועד לויכוחי למי יש יותר גדול.

אני מבין בלי לשאול, רק רציתי שתאשר. אתה די סובייקטיבי בנושא, בלשון המעטה, ואתה משתמש לרעה בכוח שלך באופן אישי מסיבות אישיות.

יש אנשים שמנקודת המבט שלהם, הם אלו ש"נרדפו" בנושא הזה. לא אכפת לי מי צודק כי אין טעם ללוש את זה.

אתה לא אחד שמאיים סתם ולכן זה יהיה דפוק ברמות אם תיתן באן למי שיעלה את הנושא להבא.

אני ממש לא משתמש לרעה ב"כוח" שלי. אתה מוזמן לבקש ממשה סטטיסטיקה כמה משתמשים קיבלו באן ממני לעומת משאר המנהלים, או כל דבר אחר כולל מחיקת הודעות.

ואל תדאג, האנשים שההודעה שלי הייתה מכוונת כלפיהם הבינו את זה, והם גם ככה דורשים הפסקה קלה מהפורום כבר זמן מה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית