הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לכבוד כיפור - PR בסקוואט

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
150PR

HB, 150 מהיום - פעם ראשונה שהתאמנתי במכון הזה ואני לא רגיל לראק הזה, הוא קטן ובחימום נתקע לי המוט בראק, אז הייתה בעיה להתיישב לאחור- יש מצב שלא שברתי מקביל.

ה147.5 נראה הרבה יותר טוב:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וזה לא מצחיק. זאת לא סיבה לתת באן לאף אחד. הוא לא קילל ולא פגע באף אחד בצורה המתוארת בחוקי הפורום. כדאי להוסיף סעיף שאומר בתכלס "אם מנהל מאיים שייתן באן אם תעצבן אותו - אל תנסו אותו".

באמת שאני לא מבין אותך בכלל, אתה פשיסט, בסדר, אבל לתת באן כי מישהו עיצבן אותך בהקשר לריב אישי שיש לך איתו? גן ילדים שיצא משליטה.

וזה לא מצחיק. זאת לא סיבה לתת באן לאף אחד. הוא לא קילל ולא פגע באף אחד בצורה המתוארת בחוקי הפורום. כדאי להוסיף סעיף שאומר בתכלס "אם מנהל מאיים שייתן באן אם תעצבן אותו - אל תנסו אותו".

באמת שאני לא מבין אותך בכלל, אתה פשיסט, בסדר, אבל לתת באן כי מישהו עיצבן אותך בהקשר לריב אישי שיש לך איתו? גן ילדים שיצא משליטה.

אין לי שום ריב אישי איתו. ההפך, הוא חבר. להודעות האלו אין שום מטרה פרט ללעצבן אנשים בפורום. החזרה לנושא הזה משרתת מטרה אחד בלבד - לעשות בלאגן בפורום ולעצבן אנשים מסויימים. הבהרתי מספר פעמים כבר שזה לא לעניין, וכאן נסגר הנושא.

ראיתי שכתבת שהנושא סגור,אבל ברשותך אני אוסיף הודעה שלי בעניין...אם תרצה,תמחק..

לי אישית רן תרם הרבה בפורום..הוא בנאדם רציני שלוקח את האימונים ברצינות וגם מעלה פה את גיל הממוצע של הגולשים מעל 17,וזה כיף שיש עוד אחד מאיתנו פה(זקן)..לא שיש לי בעייה עם ילדים,אני רואה שיש פה כמה ילדים מאוד חזקים,אבל בכל זאת יותר כיף לנהל דיונים עם אנשים קצת יותר מבוגרים..ככה אני מרגיש..

חוץ מזה,אני חייב להבין,אם דניאל שבר מקביל בסקאווט המדובר..מה איפכתתת לו בכלל מה רן אומר,שיתפוצץ עד מחר,דניאל מתאמן בשביל לקבל אישור מרן לגביי הסקאווט שלו,או שהוא מתאמן בשביל עצמו??

סך הכל יש פה אחלה אנשים בפורום,והויכוח הזה לגביי הסקאווט ההוא,היה קצת מעיק בזה אני מסכים

ראיתי שכתבת שהנושא סגור,אבל ברשותך אני אוסיף הודעה שלי בעניין...אם תרצה,תמחק..

לי אישית רן תרם הרבה בפורום..הוא בנאדם רציני שלוקח את האימונים ברצינות וגם מעלה פה את גיל הממוצע של הגולשים מעל 17,וזה כיף שיש עוד אחד מאיתנו פה(זקן)..לא שיש לי בעייה עם ילדים,אני רואה שיש פה כמה ילדים מאוד חזקים,אבל בכל זאת יותר כיף לנהל דיונים עם אנשים קצת יותר מבוגרים..ככה אני מרגיש..

חוץ מזה,אני חייב להבין,אם דניאל שבר מקביל בסקאווט המדובר..מה איפכתתת לו בכלל מה רן אומר,שיתפוצץ עד מחר,דניאל מתאמן בשביל לקבל אישור מרן לגביי הסקאווט שלו,או שהוא מתאמן בשביל עצמו??

סך הכל יש פה אחלה אנשים בפורום,והויכוח הזה לגביי הסקאווט ההוא,היה קצת מעיק בזה אני מסכים

אל תדאג, כולנו חושבים שרן תרם הרבה לפורום, והוא קיבל חופשה של סה"כ 3 ימים. העניין הוא לא שרן אמר משהו על הסקוואט של דניאל, אלא קצת מעבר לזה. אני לא הולך לפתוח את זה בפורום, אם זה מעניין אותך תפנה אליי בפרטי.

מה כל כך קשה לאנשים להבין?
אם נותנים לכל ויכוח להימשך לעד, במיוחד אם הוא יורד לפסים אישיים ולא מוסיף כלום לפורום, זה אולי מקדש את חופש הביטוי (שלא קיים בפורום פרטי) אבל מחרבן את הפורום. זה איזון שהמנהלים צריכים לשמור עליו (בצורה סוביקטיבית) וההחלטה היא שה"דיון" בין דניאל ורן כבר יותר מחרבן את הפורום מאשר עוזר או משמר איזה ערך של חופש ביטוי. מי שלא מוצא חן בעיניו, מוזמן להביע את דעתו בנושא בהודעות פרטיות למנהלים או לעבור לפורום אחר.

כן נגיד שזה באמת כך, אך ורק החלטה מנהלתית שנועדה לטובת הפורום. איך זה שטרולים כמו דניאל שעושים פרובוקציות הרבה יותר מכוערות מקבלים כלום? זה פשוט מכוער. במיוחד עם בן אדם שהוא נכס כמו רן.

כן נגיד שזה באמת כך, אך ורק החלטה מנהלתית שנועדה לטובת הפורום. איך זה שטרולים כמו דניאל שעושים פרובוקציות הרבה יותר מכוערות מקבלים כלום? זה פשוט מכוער. במיוחד עם בן אדם שהוא נכס כמו רן.

לשאול אנשים למה הם מאמינים בסוסים מעופפים ואיך הם רואים קשר בין זה לבין מוסר אבסולוטי זה רחוק ממשהו שאני אתן באן בגינו, לכל אחד. ודניאל קיבל אזהרות כשהוא עבר את הגבול (חסרה לו אחת לבאן של 3 ימים). לעומת זאת, לשמש שופר למאמן *הכי* טוב בארץ שמפמפם לך מה לומר (בעילגות האופיינית לו) זה משהו שאני אישית אתן עליו באן, בייחוד כשזה חוזר שוב ושוב ובא אך ורק כדי לבדוק גבולות.

לא זכור לי שפתחתי ב-Rant ארוך בפורום שבו הצהרתי שמשתמש אחר "אפס מאופס ומושתן" תוך כדי חלוקה פומבית של פרטים אישיים שלו, אבל אם אתה טוען שהפרובוקציות שלי הרבה יותר מכוערות אז מי אני שאתווכח איתך.

לשאול אנשים למה הם מאמינים בסוסים מעופפים ואיך הם רואים קשר בין זה לבין מוסר אבסולוטי זה רחוק ממשהו שאני אתן באן בגינו, לכל אחד. ודניאל קיבל אזהרות כשהוא עבר את הגבול (חסרה לו אחת לבאן של 3 ימים). לעומת זאת, לשמש שופר למאמן *הכי* טוב בארץ שמפמפם לך מה לומר (בעילגות האופיינית לו) זה משהו שאני אישית אתן עליו באן, בייחוד כשזה חוזר שוב ושוב ובא אך ורק כדי לבדוק גבולות.

דיברתי על הפרובוקציות שלו נגד רן והצד הזה בריב עם החתימה המטופשת וכ'ו, לא נגדי. ההטרלה איתי לא הפריעה לי.

לא זכור לי שפתחתי ב-Rant ארוך בפורום שבו הצהרתי שמשתמש אחר "אפס מאופס ומושתן" תוך כדי חלוקה פומבית של פרטים אישיים שלו, אבל אם אתה טוען שהפרובוקציות שלי הרבה יותר מכוערות אז מי אני שאתווכח איתך.

אתה פשוט טרול לא רע, על זה יש לך קרדיט.

אז אתה טוען ש"פרובוקציות" הן דבר יותר מכוער מלקלל ולפרט בלי הסכמה פרטים אישיים מהחיים של אנשים אחרים?

אתה כנראה רואה רק מה שאתה רוצה לראות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית