עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה לא מצחיק. זאת לא סיבה לתת באן לאף אחד. הוא לא קילל ולא פגע באף אחד בצורה המתוארת בחוקי הפורום. כדאי להוסיף סעיף שאומר בתכלס "אם מנהל מאיים שייתן באן אם תעצבן אותו - אל תנסו אותו".
באמת שאני לא מבין אותך בכלל, אתה פשיסט, בסדר, אבל לתת באן כי מישהו עיצבן אותך בהקשר לריב אישי שיש לך איתו? גן ילדים שיצא משליטה.
ראיתי שכתבת שהנושא סגור,אבל ברשותך אני אוסיף הודעה שלי בעניין...אם תרצה,תמחק..
לי אישית רן תרם הרבה בפורום..הוא בנאדם רציני שלוקח את האימונים ברצינות וגם מעלה פה את גיל הממוצע של הגולשים מעל 17,וזה כיף שיש עוד אחד מאיתנו פה(זקן)..לא שיש לי בעייה עם ילדים,אני רואה שיש פה כמה ילדים מאוד חזקים,אבל בכל זאת יותר כיף לנהל דיונים עם אנשים קצת יותר מבוגרים..ככה אני מרגיש..
חוץ מזה,אני חייב להבין,אם דניאל שבר מקביל בסקאווט המדובר..מה איפכתתת לו בכלל מה רן אומר,שיתפוצץ עד מחר,דניאל מתאמן בשביל לקבל אישור מרן לגביי הסקאווט שלו,או שהוא מתאמן בשביל עצמו??
סך הכל יש פה אחלה אנשים בפורום,והויכוח הזה לגביי הסקאווט ההוא,היה קצת מעיק בזה אני מסכים
כן נגיד שזה באמת כך, אך ורק החלטה מנהלתית שנועדה לטובת הפורום. איך זה שטרולים כמו דניאל שעושים פרובוקציות הרבה יותר מכוערות מקבלים כלום? זה פשוט מכוער. במיוחד עם בן אדם שהוא נכס כמו רן.
כן נגיד שזה באמת כך, אך ורק החלטה מנהלתית שנועדה לטובת הפורום. איך זה שטרולים כמו דניאל שעושים פרובוקציות הרבה יותר מכוערות מקבלים כלום? זה פשוט מכוער. במיוחד עם בן אדם שהוא נכס כמו רן.
לשאול אנשים למה הם מאמינים בסוסים מעופפים ואיך הם רואים קשר בין זה לבין מוסר אבסולוטי זה רחוק ממשהו שאני אתן באן בגינו, לכל אחד. ודניאל קיבל אזהרות כשהוא עבר את הגבול (חסרה לו אחת לבאן של 3 ימים). לעומת זאת, לשמש שופר למאמן *הכי* טוב בארץ שמפמפם לך מה לומר (בעילגות האופיינית לו) זה משהו שאני אישית אתן עליו באן, בייחוד כשזה חוזר שוב ושוב ובא אך ורק כדי לבדוק גבולות.
לא זכור לי שפתחתי ב-Rant ארוך בפורום שבו הצהרתי שמשתמש אחר "אפס מאופס ומושתן" תוך כדי חלוקה פומבית של פרטים אישיים שלו, אבל אם אתה טוען שהפרובוקציות שלי הרבה יותר מכוערות אז מי אני שאתווכח איתך.
אז זהו שהוא לא רואה, הוא בבאן.כפי שאתה רואה, לא צחקתי.