ייעוץ אני חושש שיש לי עקמת בגב.. דדליפט?

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
אני חושש שיש לי עקמת בגב (מין אקסטנשיין)..
ברור לי שקודם כל ללכת לאורתופד אבל זה ייקח קצת זמן כי אני דיי בטוח שאבא שלי יאסור עליי להתאמן אם הוא יראה שיש לי משהו.. כי הוא חושב שהסקוואט הורס לי את הגובה.. אז אם הוא יראה שיש לי עקמת בכלללל אני לא יוכל להתקרב למכון...
מחר אימון.. לעשות דדליפט? זה לא מקשה עליי בשום דרך.. אני מגיע לאקסטנשיין כמו שצריך ומבצע טכניקה טובה....
*עוד נקודה להתייחס... שאני עומד הרבה (לדוג' בבית כנסת) יש לי כאבים בגב התחתון.........

יש לי עקמת יחסית חמורה, וגם כשאני עומד יש לי הרבה כאבים בגב התחתון, אני יכול בלי ספק להגיד שהדדליפט עזר (ועוד עוזר).
גם לחבר שלי יש עקמת קלה ו(די מפתיע) קיבל המלצה מאורתופדית לעשות דדליפט.

יש לי עקמת יחסית חמורה, וגם כשאני עומד יש לי הרבה כאבים בגב התחתון, אני יכול בלי ספק להגיד שהדדליפט עזר (ועוד עוזר).
גם לחבר שלי יש עקמת קלה ו(די מפתיע) קיבל המלצה מאורתופדית לעשות דדליפט.
מי זה האורטופד הזה ? 😲
אורטופד שהייתי אצלו שמע שיש לי שברי מאמץ , סקוליוזיס קל בגב התחתון וכאבים בגב התחתון אז בלי לבדוק אותי בכלל קבע " אז תפסיק להתאמן לגמריי, זה לא בשבילך"

מי זה האורטופד הזה ? 😲
אורטופד שהייתי אצלו שמע שיש לי שברי מאמץ , סקוליוזיס קל בגב התחתון וכאבים בגב התחתון אז בלי לבדוק אותי בכלל קבע " אז תפסיק להתאמן לגמריי, זה לא בשבילך"
האורטופדית פה בסביבה של חולון אני חושב..
אני יודע שהיה לו סקוליוזיס קל וגם כאבים והיא אמרה לו שהוא יכול לעשות דדליפט וסקוואט ורק להקפיד על טכניקה נכונה. אם יש לך שברי מאמץ בגב זה כבר סיפור שונה לגמרי אני חושב 😆

אני יודע שהיה לו סקוליוזיס קל וגם כאבים והיא אמרה לו שהוא יכול לעשות דדליפט וסקוואט ורק להקפיד על טכניקה נכונה. אם יש לך שברי מאמץ בגב זה כבר סיפור שונה לגמרי אני חושב 😆

לסקוליוזיס מידות חומרה שונות,דבר המצריך בירור ראשוני אצל רופא (רצוי אורתופד).

גש לחוות דעת נוספת

• פותח/ת השרשור
אבל איך אני ידע אם להמשיך או לא? אני בטוח שהוא יגיד להפסיק את האימונים לא משנה מה...
*צריך בכלל לציין שם שאני מתאמן?

השברי מאמץ הם ברגליים, ואשמח לקבל את הפרטים של האורטופדית פה או בפרטי:)

שברי מאמץ הם ברגליים....וזה נכון לפעמים דדליפט עם טכניקה נכונה יכולה לעזור לך, תתחיל מחדש את הטכניקה עם משקל יחסית יותר נמוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית