הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה 2 -סקוואט

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2

משקל 62.5,דרך-אגב אני פשוט לא יכול לצאת אחורה ניסיתי כמה פעמים ואני מאבד שיווי-משקל בשנייה אז אל תעירו על כך תודה [=

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מאבד שיווי משקל כשאתה יוצא אחורה אבל לא כשאתה הולך אחורה אחרי הסט (רמז: אותו דבר בדיוק)? תצא אחורה, אחרת תתנגש עם הטמבל שהחליט לעשות מתח כשאתה עושה סקוואט.
והסקוואט נראה יחסית בסדר, רק שים לב שאתה משחרר בתחתית ממש לפני העליה וכתוצאה מכך הברכיים שלך זזות קצת קדימה. במשקלים גבוהים זה יהיה בעייתי (אולי אפילו עכשיו, יש מצב שאתה מרגיש את הגב התחתון בגלל זה).

חוץ מזה שאתה ילד בארסה וזה עצוב, אני מאוד לא אוהב את הכניסה שלך לתרגיל, וכן לא להעיר לך אבל שמע, זה מטומטם.

בנוגע לסקוואט, אתה נע קדימה עם הברכיים כפי שנאמר. ריפטו היה קורא לזה לג-פרס עם מוט. תתחיל להפעיל את הירכיים (היפדרייב יותר משמעותי), זה ימנע את הבעיה הזו. אתה לא אמור ללחוץ את הרגליים כנגד הרצפה, אלא לדחוף את הירכיים והחזה מעלה להתיישרות.

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה שאתה ילד בארסה וזה עצוב, אני מאוד לא אוהב את הכניסה שלך לתרגיל, וכן לא להעיר לך אבל שמע, זה מטומטם.

בנוגע לסקוואט, אתה נע קדימה עם הברכיים כפי שנאמר. ריפטו היה קורא לזה לג-פרס עם מוט. תתחיל להפעיל את הירכיים (היפדרייב יותר משמעותי), זה ימנע את הבעיה הזו. אתה לא אמור ללחוץ את הרגליים כנגד הרצפה, אלא לדחוף את הירכיים והחזה מעלה להתיישרות.

שמע קודם כול,לא ביקשתי את הדעה שלך לגבי הקבוצה שאני אוהד..אם אתה אוהד רעל תאהד אותם בשקט ותבכה בשקט זה הכול,סתם היה מיותר העניין הזה.

ולגבי הגב אני מוציא את החזה כמה שיותר החוצה כדי שהגב שלי לא התעגל ויעזור בעלייה זה העניין..

נערך לאחרונה:
שמע קודם כול,לא ביקשתי את הדעה שלך לגבי הקבוצה שאני אוהד..אם אתה אוהד רעל תאהד אותם בשקט ותבכה בשקט זה הכול,סתם היה מיותר העניין הזה.

ולגבי הגב אני מוציא את החזה כמה שיותר החוצה כדי שהגב שלי לא התעגל ויעזור בעלייה זה העניין..

אז זהו שלא...
אם אתה מעלה חזה (aka אקסטנשיון טורקאלי) טרם סיום תנועת ההיפ-דרייב התוצר יהיה תנועה של הברך קדימה ואובדן המתח בנקודת האחז הפרוקסימלית של ההמסטרינגס.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שים לב שהברכיים שלך קורסות פנימה ברגע שאתה מתחיל לעלות מהתחתית.

כה זאת בעיה שאני מנסה לפתור ואני פשוט לא מצליח? יש לך איזה רעיון שיכול לעזור לי אולי לפתור את העניין הזה?

לדעתי פשוט תחשוב על להוציא ברכיים גם בעלייה. אני מניח שאתה מגיע למצב הזה אתה חושב רק על לעולת למעלה ולא שם לב לברכיים. תעבוד על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית