הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימון בסייקל

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
איזה תכניות אימונים אתם עושים בסייקל מאסה?
הרי השריר מתאושש טוב יותר לא?
אני מתחיל חודש הבא סייקל מאסה,כרגע אני בSS.

אם זה סייקל ראשון הייתי הולך על AB משהו סטייל בולקינג רוטין של לייל (אבל עם שינויים, במיוחד בפלג גוף עליון) או אולי HST. אם בסייקלים מתקדמים יותר הייתי עושה משהו מפוצל ABC/ABCD, זה לא ממש משנה בגדול איך תתאמן העיקר שתתאמן ותאכל מספיק ותשמור על הכללים הגלובאלים (5-8 חזרות, אפשר לעלות טיפה את הסטים להביא יותר נפח אבל לא להגזים).
אפשר גם ללכת על דברים כמו 5X5 אבל זה תלוי איפה תסיים את SS ובאילו משקלים.

תוכנית שאני מתכוון לעשות בסייקל הבא 5x5 עם שינויים שהכנסתי בדגש על חזה:
* ניתן גם באימון B להכניס סקווט 70-80% מה-RM 5, ז"א שרק באימוני A לנסות לשבור את השיא לסקווט.

* תוכנית שתתאים רק בזמן סייקל ומתוך נקודת הנחה שזמן ההתאוששות קצר ויש אפשרות לשבור שיאים בהרמות כמעט כל שבוע, מתאמן טבעי מתקדם לא יתאושש בזמן.

אימון A:
סקווט 5X5
לחיצת חזה 5X5
5x5 Bent over rows
וינץ' לפנים 5X3
מקבילים 5X3-5

אימון B:
דד ליפט 5X5
לחיצת חזה 5X5
לחיצה בשיפוע חיובי עם משקולות 8X3
לחיצת כתפיים בעמידה/ישיבה 5X5
עליות מתח באחיזה הפוכה 5x3-5

תוכנית שאני מתכוון לעשות בסייקל הבא 5x5 עם שינויים שהכנסתי בדגש על חזה:
* ניתן גם באימון B להכניס סקווט 70-80% מה-RM 5, ז"א שרק באימוני A לנסות לשבור את השיא לסקווט.

* תוכנית שתתאים רק בזמן סייקל ומתוך נקודת הנחה שזמן ההתאוששות קצר ויש אפשרות לשבור שיאים בהרמות כמעט כל שבוע, מתאמן טבעי מתקדם לא יתאושש בזמן.

אימון A:
סקווט 5X5
לחיצת חזה 5X5
5x5 Bent over rows
וינץ' לפנים 5X3
מקבילים 5X3-5

אימון B:
דד ליפט 5X5
לחיצת חזה 5X5
לחיצה בשיפוע חיובי עם משקולות 8X3
לחיצת כתפיים בעמידה/ישיבה 5X5
עליות מתח באחיזה הפוכה 5x3-5

אם זה פרמידה,ניתן להתאושש..אם הסקאווט בנץ' והדדליפט זה אקרוס,זה רצחחחחח בנוסף לכל התרגילי עזר...
4 או 3 אימונים בשבוע?

ABCD יכול גם להיות יותר מ 4 אימונים בשבוע, חוץ מיזה , הוא אמר לך AB לך על זה, תעלה את התוכנית שבחרת שיתנו ביקורת .בהצלחה

עד כמה זמן ההתאוששות עשוי להתקצר עם עבודה על חומרים ? (יחסית למצב רגיל ללא חומרים)

• פותח/ת השרשור
אני אני עושה תכנית AB ארבע פעמים בשבוע אני צריך להוסיף משקל מאימון לאימון? כמה? כמה סטים לקבוצת שריר באימון? 8-10 חזרות? חזרות לכשל?

ב AB להתקדם מאימון לאימון גם עם מזרקים לא נראה לי אפשרי, לפחות לא לטווח הארוך. אולי התקדמות כל אימון שני. חזרות 5-8, סטים תלוי בהרכב התוכנית והחלוקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית