הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אני צריך אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
אוקיי נתחיל בזה שאני בתת משקל(בן 15 כמעט,48 קילו על גובה 1.64)
מה שאומר שנאי צרךי משוה כמו 90 גרם של חלבון ביום,אם אני לא טועה אני מצליח לצרוך רק 70-80 גרם חלבון ביום עקב מגבלות של ההורים,עכשיו השאלה היא כזאת:
האם אני צריך לרכוש אבקת חלבון או אופציה אחרת שהיא להתחיל לממן לעצמי טונות ומאכלים עתירי חלבון אחרים?
תודה מראש:)

זה לא משנה מה אתה לוקח, סקופ אבקת חלבון או קופסת טונה העיקר להגיע לכמות החלבונים הדרושה לגוף.
אבל חלבון זה יותר זול מבחינת החלבונים לכן אני הייתי מציע לך ללכת על חלבון וגם יש כל מיני תוספות של גלוטמין וחומצות אמינו

• פותח/ת השרשור
זה לא בדיוק אותו דבר,אל תשכח שבטונה יש שמן וסיבים תזונתיים וכו' שלא תמצא באבקת חלבון.
דבר שני כמו שכתבתי אני בתת משקל מה שאומר שיכול להיות שטונה אפילו עדיף לי(כי יש בפנים עו דברים חוץ מחלבון).
בכ"מ אם אקח אבקת חלבון אצטרך אחת שבאמת תתאים ותשתלם לי מאשר לקנות עכשיו הרבה קופסאות טונה

אני חושב שאתה טיפוס קלאסי לבן אדם שצריך גיינר אם הבעיה שלך לעלות במשקל.
בשאלה שלך לא התייחסתה לסיבים תזונתיים או עוד דברים אני יוצא כאן מנקודת הנחה שהתפריט שלך בסדר חוץ מחוסר חלבונים.
מבחינה כספית אם מתייחסים נטו לחלבונים אז עדיף לקנות אבקת חלבון וזהו, ואם כ כך חשוב לך השמן והסיבים התזונתיים אז פשוט תיקנה בקבוק של שמן זית ותואכל הרבה ירקות וזהו.
חוץ מיזה אני מציע לך לאכול פשוט את הכמות החלבונים שאתה צריך, וכל השאר פשוט לטחון הרבה פחמימות ושומנים וזהו אתה מסודר אני מציע לך להיכנס לפורטל שמה ולעשות לך תפריט

זה לא בדיוק אותו דבר,אל תשכח שבטונה יש שמן וסיבים תזונתיים וכו' שלא תמצא באבקת חלבון.
דבר שני כמו שכתבתי אני בתת משקל מה שאומר שיכול להיות שטונה אפילו עדיף לי(כי יש בפנים עו דברים חוץ מחלבון).
בכ"מ אם אקח אבקת חלבון אצטרך אחת שבאמת תתאים ותשתלם לי מאשר לקנות עכשיו הרבה קופסאות טונה
אשמח לדעת אילו סיבים תזונתיים יש בטונה.

• פותח/ת השרשור
הממ כן אתה צודק אבל השאלה היא אם אבקת החלבון תשתלם לי יותר מאשר לקנות הרבה טונות וכו',תנסה להיבן שההורים שלי די מגבילים אותי בכמות האוכל שהם מסכימים לי לאכול אז חשבתי שאבתק חלבון תהווה פתרום הכרחי ולכן פתחתי את הת'רד.
בכ"מ מה יותר מומלץ לקנות נגיד הרבה טונות או אבקת חלבון מסוימת?
וכמה עולה בערך גיינר שיתאים למישהו עם נתונים כמו שלי?,ותזונאית תמליץ על גיינרים נגיד(אין לי שום זלזול במה שאתם אומרםי כןא פשוט הדךר היחידה שאמא לשי תסכים זה דרך התזונאית ה"מקצועית")

Moshe: מלבד האומגה 3 שנמצאת בדג קיימים הרבה סוגים של דגי טונה ככה שהסיבים בניהם די שונים,כמו כן גם כמות הכספית

תשתה חלב הרבה פחמימות חלבונים שומן ועולה יותר זול או אותו מחיר כמו אבקת חלבון
34 גרם חלבון +פחמימות ושומנים ב 4 וחצי שקל
מנת חלבון של 23 גרם אבקה יעלה לך כ 4 שקלים

• פותח/ת השרשור
טוב נאי אצטרך פשוט לסמוך עליך,אבל זה לא העניין.
כרגע זה אבקת חלבון\גיינר\לקנות הרבה אוכל(הכל מכסף פרטי ואין לי כלכך הרבה כרגע אז נסו להתחשב)

טוב נאי אצטרך פשוט לסמוך עליך,אבל זה לא העניין.
כרגע זה אבקת חלבון\גיינר\לקנות הרבה אוכל(הכל מכסף פרטי ואין לי כלכך הרבה כרגע אז נסו להתחשב)

עדיף שתיסמוך על עצמך ותיבדוק לבד
לאכול הרבה זה קל...
בשר בקר זה הרבה קלוריות
תישתה חלב הרבה גם 3 אחוז
תדאג לאכול פי 2 חלבון ממשקל גוף לפחות (לא יהיה לך קשה כי אתה שחיף) והשאר תאכל שומנים פחמימות (להימנע משומן טראנס) ותיספור קלוריות באתרים היעודיים לכך, לפחות להתחלה כדי שתדע פחות או יותר שאתה לא אוכל מעט מידי.

עצתי לך היא - להפסיק להתעסק בקקי - תאכל מכל הבא ליד - הדבר האחרון שצריך להטריד אותך זה אבקות.

במשקל 48 ק"ג - תאכל ממתקים, המבורגר, פיצה, חלב עוגיות או כל דבר שאלוהים או חברת אוסם יצרה. ותפסיק להעסיק את עצמך בקטנות חלבון ויתר שטויות.

אחרי שתעבור את רף ה60 (שזה משקל של בחורות לכל הדיעות) תבצע חיפוש ברחבי הפורום.

שיהיה בהצלחה ולך לישון עכשיו אחרי 8 בערב

נ.ב. אם לא הבנת למה התכונתי - אז שוב אל תשחק בקקי

נערך לאחרונה:
תקנה אבקת חלבון ותעשה שייקים על בסיס חלב עם תוספת פחמימה
אפשר להכניס ככה 1000+ קלוריות בלי בעיה.
לגבי סיבים אתה לא צריך לדאוג פשוט תאכל 2-3 פירות וירקות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית