הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטיויטמין

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך
אז לא הבנתם נכון, ההמלצה היא 60 כדי למנוע מחלות או חוסרים, המיקרה של ויטמין C זה מחלצת צפדינה.
זה לא אומר שזה מה שצריך לקחת (בואנה איפה הבנת הניקרא בפורום הזה???).
יש הרבה דוגמאות לכך גם ויטמינים וגם מינרלים שכמויות גבוהות מההמלצה יבואו במטרה לטיפול או לשפר מצבים מסויימים.

5 גרם זה המון, 2-3 מספיק בהחלט וגם לא לתקופות ארוכות, מידי כמה חודשים להוריד לאיזור ה- 500 מ"ג.

אז לא הבנתם נכון, ההמלצה היא 60 כדי למנוע מחלות או חוסרים, המיקרה של ויטמין C זה מחלצת צפדינה.
זה לא אומר שזה מה שצריך לקחת (בואנה איפה הבנת הניקרא בפורום הזה???).
יש הרבה דוגמאות לכך גם ויטמינים וגם מינרלים שכמויות גבוהות מההמלצה יבואו במטרה לטיפול או לשפר מצבים מסויימים.

5 גרם זה המון, 2-3 מספיק בהחלט וגם לא לתקופות ארוכות, מידי כמה חודשים להוריד לאיזור ה- 500 מ"ג.
גם 60 לא מספיק לכלום פשוט כלום וכל בן אדם ממוצע מקבל יותר מ60, בכל מקרה צריך הרבה יותר, כמו שדובר במחקר וזה לא יחיד במינו המינונים המדוברים הם 1 גרם רק מצריכה שלא באה מאבות המזון אלא צריכה מהצד, בתוספת עם תזונה מאוזנת באמת מגיעים ל2-3 גרם ביום - 5 זה באמת מוגזם.

למיקרה שעדיין לא הבנת- אני תומך בזה לגמרי שצריך הרבה מעבר ל- 60 מ"ג.
רק הוספתי את הסיבה למה 60 היא ההמלצה ולא גרם או חצי גרם.

משה-
אם הירקות היחידים שלי הם ירקות מבושלים ובכמות סבירה כל יום בנוסף 2 בננות ו-2 קלמנטינות קבוע כל יום, כמה כדורי מולטי ויטמין כדאי לי לקחת ?
עד עכשיו לקחתי 2 אופטי מן כל יום, האם כדאי להוריד ל-1 ?
ובנוסף אם זה חשוב אני לוקח כל יום 3 כדורי אומגה 3.

אני עדיין לא הבנתי למה צריך לקחת מולטי אם הבדיקות דם תקינות?

כי מתאמן צריך מינון יותר גבוה מבנאדם רגיל וגם אם הכול בסדר זה בגדר הבסדר לא בגדר כמה שאתה צריך.
אתה יכול לאכול כל יום 100 גרם חלבון וזה יהיה בסדר אבל זה לא בהכרח הכמות שאתה צריך.
כי צריך יותר..

אנימאל פאק נראה לי הרבה טרחה. אני אוהב את beverly international super pak. לפי מה שהבנתי גם alive! זה טוב.

קיצר להזמין אנימאל פאק?

יש שם יותר מדי דברים מיותרים, אם לא היו שמועות שצנטרום נכשלו בבדיקות מעבדה הייתי מזמין אותם אבל נמאס לי ואני לא סומך על שום מוצר ישראלי.[או שנמכר בישראל תחת השגחה ישראלית, חוץ מאוכל כמובן שאין ברירה]

משה-
אם הירקות היחידים שלי הם ירקות מבושלים ובכמות סבירה כל יום בנוסף 2 בננות ו-2 קלמנטינות קבוע כל יום, כמה כדורי מולטי ויטמין כדאי לי לקחת ?
עד עכשיו לקחתי 2 אופטי מן כל יום, האם כדאי להוריד ל-1 ?
ובנוסף אם זה חשוב אני לוקח כל יום 3 כדורי אומגה 3.

ירקות מבושלים זה נחמד אבל הויטמנים בד"כ "בורחים" ואתה לא מקבל כמו שהירק טרי.
אישית 1-2 כדורי מולטיויטמין ביום זה בגדר הסביר, אני לוקח רק 1 כי אני גם לוקח רקוטאן אז לא מומלץ יותר מדי ויטמין A, בחיטוב אני אקח 2 כדורים, אומגה 3 תקח 6 כדורים שהם 180/120 EPA DHA

אוף הכל צריך להזמין מחו"ל בימינו? 😣
אין לי חשק להכנס לענייני ההזמנות מחו"ל

ב BB.COM
2 חבילות של אופטימן הגדולות 180 כדור כולל משלוח לארץ יצא לך 260 ש"ח, בארץ רק חבילה אחת תעלה לך 180 שקלים.
בכל מקרה ממליץ לעשות כבר הזמנה גדולה אם מזמינים את זה כי אם מוסיפים עוד 2 פורמולות לדוגמא או משהו בסיגנון משלמים רק עוד 15$ משלוח ויש לכם עוד 2 פורמולות במחיר מצחיק וחסכתם לפחות 500 שקל בקנייה.

ב BB.COM
2 חבילות של אופטימן הגדולות 180 כדור כולל משלוח לארץ יצא לך 260 ש"ח, בארץ רק חבילה אחת תעלה לך 180 שקלים.
בכל מקרה ממליץ לעשות כבר הזמנה גדולה אם מזמינים את זה כי אם מוסיפים עוד 2 פורמולות לדוגמא או משהו בסיגנון משלמים רק עוד 15$ משלוח ויש לכם עוד 2 פורמולות במחיר מצחיק וחסכתם לפחות 500 שקל בקנייה.
ואם אני לא רוצה להזמין פורמולה? אם אני רוצה להכניס קריאטין מונו 4.4 ליברה? (40$) יעשו בעיות במכס? איך זה עובד הקטע עם המשקל?

מה קשור בדיקות דם תגיד לי? למה אני צריך לאכול אם הבדיקות דם שלי תקינות?

מאיפה אתה כל הזמן מביא את ההשוואות המטופשות האלו???

אמרתי שלפני שהוא קונה מולטי שיעשה בדיקות דם, יש מצב שיש לו בכלל עודף באיזה ויטמין ואז תיסוף של אותו ויטמין יכול להביא בכלל לתוצאות הפוכות.

כולל קריאטין 2 קילו של אופטימום הקנייה תצא 440 שקל, אתה תוזמן למכס תשלם מע"מ (עוד 68 שקל) ותשחרר את החבילה.
2 קילו קריאטין בארץ עולה יותר מכל הקנייה הזו

אמרתי שלפני שהוא קונה מולטי שיעשה בדיקות דם, יש מצב שיש לו בכלל עודף באיזה ויטמין ואז תיסוף של אותו ויטמין יכול להביא בכלל לתוצאות הפוכות.

אין ממש דבר כזה עודף בויטמנים כי לא יודעים כמה הנורמה וה RDA הוא בגדר המלצה בלבד, כמו הויטמין C אומרים שצריך 60 מ"ג שזה בדיחה צריך 1 גרם ואף יותר במיוחד לספורטאי.

יש לך הרבה מה ללמוד.

אני חושב שלכולם יש מה ללמוד...
אני לא מבין, כל העולם הרפואי טועה בקטע הזה כמויות הויטמינם המומלצות?😣
חוץ מזה שעודף ויטמינים לא עלול לעשות בעיות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית