לכל מי שמפרסם פה תמונות של בחורות

• פותח/ת השרשור nush
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

nush

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
11
11
0
אני חדשה בפורום הזה ואי אפשר שלא לשים לב לפורנוגרפיה המוצגת להלן.בשם אהבה לפיתוח גוף נשים אתם ואתן מציגים תמונות שבינן לבין ספורט אין כלום.פיתוח גוף זה ספורט!זה לא פלייבוי!ומי שרוצה לראות בחורות ערומות יודע איפה לחפש,ולא אל תמכרו סיפורים שזה בגלל אהבתכם הגדולה וההערכה לבחורות האלה.בשביל להעריך גוף של בחורה מפתחת גוף אין צורך לשים תמונות של בחורות שפותחות רגליים עם חוטיני קטנטן או שהפטמות שלהן בחוץ.זו זילות של התחום הזה ומוריד אותו לרמת זנות.
שלא תבינו לא נכון, אני בחורה שבאה מהתחום ומאוד מקורבת לספורט, אך בכך שאתם מציגים תמונות מהסוג הזה אתם מבזים אותי ואת העבודה הקשה שלי.
אני יותר משמחה לראות בחורות שמתעסקות בפיתוח גוף מפיטנס ועד לבאדיבילדריות הארד קור אך ברגע שארצה לראות כוס מקרוב אני אפנה לאתרים המאימים ובטח לא לאתר שמנסה לקדם את הספורט הזה לפחות בעיני עצמו.

רוב התמונות של הפטינס הם חושפניות.
רוב מקרים זה בגלל שאין להן מה להסתיר 😆
והסיבה השנייה שאם מישהי מתעסקת בפיתוח גוף מה את בדיוק רוצה שיצלמו אצלה? את העין? מצלמים את הגוף כי זה מה שמייחד אותן.

זה כמו שאני אגיד לך שאני חובב פיתוח גוף אבל לראות גברים בתחתונים זה לא נעים לי. ככה זה הספורט אין מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
אתה חמוד אבל זה לא "ככה זה הפורט" אולי יותר נכון ככה זו החרמנות שלך.
ולtomera לא אני לא רוצה שיצלמו להן את העין אז אל תילך לאבסורד.וברוח הדברים שכתבת אולי שיצלמו לבאדי בילדר את הביצים?מה הקשר בין איברי המין ובין הספורט?
אז זהו שאין.הקשר היחיד הוא בין החרמנות שלכם לניסיון לראות בחורות ערומות בכל מצב ותירוץ "אבל מה את רוצה זה הספורט".בולשיט.

באיזה תמונות פה ראית כוס של מישהי?

מה אתם בכלל עונים לה?
עשי טובה ושבי בשקט, לא טוב לך אל תסתכלי, זה הכל.

הכל נאמר כאן כבר,

האשכול ננעל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית