מידע NSI WHEY

• פותח/ת השרשור idoj
  • פורסם בתאריך

idoj

משתמש מתחיל
140
5
נק' מוניטין:
0
140
5
טוב כנראה שהגיע זמנם אבל חברת NSI התחילה לא מזמן לייצר אבקות חלבון,מישהו התנסה בדבר המוזר הזה???
צריך נראה לי שמישהו ייקח את הסיכון ויזמין

למרות שאני לא הזמנתי ולא טעמתי את האבקה אני חושב שלא צריכות להיות בעיות איתה כי זאת חברה ממש טובה בעלת מוניטין.

השתמשתי בקפאין שלהם שמשום מה לא יודע למה נראה לי חלש יותר מזה של PROLAB

אין דבר כזה קפאין חלש אם רשום עליו שיש בתוכו 200מ"ג קפאין אז זה יהיה שמה 200 מ"ג קפאין אז אין שום הבדל..

אין דבר כזה קפאין חלש אם רשום עליו שיש בתוכו 200מ"ג קפאין אז זה יהיה שמה 200 מ"ג קפאין אז אין שום הבדל..

הטענה שלי היא שזה משפיע עליי פחות מהPROLAB - לא יודע אולי יש שם פחות ממה שמצוין או שהפרולב חזקה יותר

---------- התגובה התווספה ב 23:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:11 ----------

הלכתי על ה3 פאונד שוקולד שלהם... נראה איך הטעם יהיה.

למה לא על ה5 ליברה? (אפילו שזה טעם אחר ולהזמין במשלוח בודד)

השתמשתי בקפאין שלהם שמשום מה לא יודע למה נראה לי חלש יותר מזה של PROLAB
ב PROLAB יש יותר קפאין או יותר מקפאין, זה הקפאין לדעתי הכי חזק בשוק, אבל עדיין זה סתם מעצבן שזה עושה לך תיקים בשינה וקושי להירדם בניגוד לקפאינים אחרים, אז כן זה נחמד בהתחלה אבל עם הזמן זה נהייה מציק.

הטענה שלי היא שזה משפיע עליי פחות מהPROLAB - לא יודע אולי יש שם פחות ממה שמצוין או שהפרולב חזקה יותר
לא יכול היות שיהיה שמה פחות או יותר קפאין כי זה חברות שעוברות בדיקות יכול להיות סטייה של 5 מ"ג או משו כזה,אבל לא יותר כי החברות האלו הם תחת פיקוח זה לא כמו סטרואידים שהם נשעים אנדרגראונד ואי אפשר לדעת מה המינון

ב PROLAB יש יותר קפאין או יותר מקפאין, זה הקפאין לדעתי הכי חזק בשוק, אבל עדיין זה סתם מעצבן שזה עושה לך תיקים בשינה וקושי להירדם בניגוד לקפאינים אחרים, אז כן זה נחמד בהתחלה אבל עם הזמן זה נהייה מציק.
אחיי, לי הוא עשה ארנקים לא תיקים. 🤡
הזמנתי אולמקס. נראה איך הוא לעומת 4everfit.

הוא בטח רצה להתכוון למונח שמוטבע על החלבון כמו - " Manufactured at a FDA Inspeceted Facility"

אבל כל מי שעבר שיעור אנגלית בכיתה ד' מבין שהכוונה היא לא פיקוח על המוצרים עצמם.

לפי מה שקראתי אין פיקוח על המוצרים הללו בארה"ב וחברה יכולה לרשום חלבון ולמכור לך סוכר בפנים

זה נכון אבל אם ה FDA יקח דגימה מאותו מוצר וימצא שהם זייפו כמות או מינון של ערכים, הם יפשטו את הרגל מבחינת התבעיות המשפטיות שהם יקבלו.

לא יכול היות שיהיה שמה פחות או יותר קפאין כי זה חברות שעוברות בדיקות יכול להיות סטייה של 5 מ"ג או משו כזה,אבל לא יותר כי החברות האלו הם תחת פיקוח זה לא כמו סטרואידים שהם נשעים אנדרגראונד ואי אפשר לדעת מה המינון
אחי אם תסתכל על הקופסאות של המוצרים שאתה קונה אף אחד לא בודק אותם רשום לך במפורש המוצר הזה לא נבדק ע"י ה FDA וכל מיני בלה בלה....
אני מניח שמדי פעם עושים בדיקות מדגמיות...

חברת NSI זאת חברה גדולה ו100% יש שם בדיקות. אני לא חושב שהחברות האלו יכולות לעשות מה שהן רוצות ולשים חומרים מזוייפים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית