הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לקנות גיינר..צריך תעזרה שלכם חברה..

• פותח/ת השרשור yakirZ
  • פורסם בתאריך

yakirZ

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
שבת שלום אנשים אני מתאמן קרוב לחצי שנה בבית..שכיבות שמיכה מתח בטן ומשקולת 14 קילו..
בן 22
מטר 76
ומשקל נוצה של 60 קילו...😃

כל החצי שנה עליתי רק בקילו אחד..למרות שהחזה והכתפיים התנפחו בצורה משמעותית..

הרגלי האכילה שלי על הפנים עם זאת שאין לי נטייה להשמנה וחילוף חומרים מהיר..

נורא מבאס אותי כל הקטע הזה של המשקל והחלטתי שאני יתחיל עם גיינר..

ביררתי ככה באינטרנט מה הכי טוב בשבילי ומכל האבקות חלבון והגינרים הבנתי שה PRO GAINER הכי טוב בשבילי..

(ניסיתי לשים פה תמונה של האבקה אבל האתר פה מצנזר את זה אוטומתית..מקווה שאתם מבינים על איזו אבקה אני מדבר)

עכשיו אחרי כל החפירות אני רוצה שתגידו לי מי שיודע איפה הכי זול להביא את 6KG...באזור ראשון לציון והסביבה..

ועוד דבר..
מה הכמות הכי טובה לשתות,
כמה פעמיים ביום ומתי..?

ואיזה טעם הכי טעים..? וניל, קרם עוגיות, בננה, שוקו-בננה?

תודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דרך האתר
מסודר שם שם לפי קטגוריות מה מומלץ לקנות לפי המשקל שלך..

והתפריט שלי על הפנים..

בוקר רק כוס קפה

13:00 חזה עוף\קציצות\ספגטי\אורז תלוי כל יום זה אחרת

וארוחת ערב גבינות וביצים..לפעמים גם טונה..

אין ארוחת ביניים..ירקות פה ושם אני אוכל..

מקפיד על לשתות לפחות ליטר וחצי - 2 ביום מים

שחכתי להוסיף..ברגע שאני אקנה תאבקה אני משנה את כל ההרגלי האכילה שלי..כי אני יודע שזה לא תחליף למזון אלא רק תוספת..אם כבר משקיעים בזה 400-500 שקל אני רוצה לפחות לראות שינוי בגוף..
אז אם יש פה איזה מישו שמבין בתפריטים לאנשים רזים כמוני שמתאמנים שייתן פה כמה המלצות.. 😃

נערך לאחרונה:
מסודר שם לפי מה פג תוקף ראשון וממה צריך להיפטר ראשון במלאי, לא לפי המלצה אובייקטיבית.
התפריט שלך לא מסודר, אין לך מושג כמה אתה אוכל, ואם היית מסדר אותו היית מבין שאתה לא צריך גיינר. במשקל של 60 ק"ג אפשר להסתדר גם בלעדיו.
יש לך תפריטים כאן:
http://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/

YAKIRZ,
יש גיינרים טובים יותר מהגיינר שנתת, ממליץ לך לקחת את הגיינר של ISS מייצור אמריקאי, הוא נחשב לאיכותי ביותר והטעם שלו מעולה
http://www.musclehouse.co.il/GAINER_MATRIX-details.aspx

המחירים שלנו לחברי LBS מעולים,10% הנחה,נשמח לשרת אותך.

לאיזה עלייה אתה מצפה אחרי חצי שנה אם אתה עושה שכיבות שמיכה וכפיפות בטן (בטח איזה 200) ומתח במיוחד אם 14 קילו..
איך אתה יודע שיש לך חילוף חומרים מהיר אם אתה מכניס בקושי 1000 קלוריות ביום יש לך מזל שעליתה קילו בכלל ולא ירדתה 5

בחור האתר (וספציפית, המאמר) שממנו לקחת את ההמלצה הזו הינו דברי ליצנות צרופה. קח גיינר ISS, הוא זול, רוב הטעמים טעימים בטירוף, והוא מתערבב די טוב.

• פותח/ת השרשור
טוב שמעו שכנעתם אותי לגבי ה ISS.. האתר ש"מאסל" הביא לי קנה אותי :> אני תמים ובתור אחד שלא מבין בזה אין לי ברירה אלא לבטוח בכם..עכשיו השאלה מה המחיר שלו ואיפה הכי זול לקנות אותו...?

לפי דעתי לא צריך שום גיינר - במשקל כזה כדאי לאכול - ולאכול טוב.

אם אתה מחפש פתרונות "קסם" אז לדעתי הTRUE MASS של BSN ליגה מעל כולם.

טוב שמעו שכנעתם אותי לגבי ה ISS.. האתר ש"מאסל" הביא לי קנה אותי :> אני תמים ובתור אחד שלא מבין בזה אין לי ברירה אלא לבטוח בכם..עכשיו השאלה מה המחיר שלו ואיפה הכי זול לקנות אותו...?

בחרת גיינר מעולה,גיינר ISS הכי חסכוני שיש, הוא העיסקה הטובה ביותר,הוא האיכותי ביותר, במחיר הגיוני ולא סתם מחיר שחיטה.
יש בו הכי הרבה מנות, אתה לא משלם סתם על פחמימות שעולות לך זול מאד במידה ותוסיף.
הוא מכיל בדלי שלו 400 גרם חלבון יותר מסריוס מאס ואם תרצה להוסיף לו פחמימה לבד אתה יכול לצרוך אותה עצמאית וככה אתה חוסך המון כסף! בסריוס מאס ברור שיהו יותר קלוריות, היצרן שלו אומר לקחת מנה עצומה של 334 גרם אז ברור שבמנה של 334 גרם אבקה יהיו לך יותר קלוריות מגיינר ISS שם המנה היא 177 גרם.

בסריוס מאס יש רק 50 גרם חלבון במנה גדולה של 344 גרם ובגיינר ISS יש 60 גרם חלבון במנה של 177 גרם! שוב, מי שחכם קונה גיינר ISS ומוסיף לבד פחמימה במידה וחסר לו בתפריט, ככה הוא חוסך לא מעט כסף, פחמימה היא הרכיב הכי זול בגיינר!

אנחנו משרתים את הפורום כבר שנתיים, תתקשר למוקד ההזמנות מחר 077-5120014 ותבצע הזמנה טלפונית.

תודה

נערך לאחרונה:
לפי דעתי לא צריך שום גיינר - במשקל כזה כדאי לאכול - ולאכול טוב.

אם אתה מחפש פתרונות "קסם" אז לדעתי הTRUE MASS של BSN ליגה מעל כולם.
זה בהחלט פתרון קסם......הקסם הוא איך אתה מוציא הרבה כסף ומקבל קשקוש בתמורה...... תקשיב למאסל האוס חביבי עזוב אותך מכל השאר....

בחרת גיינר מעולה,גיינר ISS הכי חסכוני שיש, הוא העיסקה הטובה ביותר,הוא האיכותי ביותר, במחיר הגיוני ולא סתם מחיר שחיטה.
יש בו הכי הרבה מנות, אתה לא משלם סתם על פחמימות שעולות לך זול מאד במידה ותוסיף.
הוא מכיל בדלי שלו 400 גרם חלבון יותר מסריוס מאס ואם תרצה להוסיף לו פחמימה לבד אתה יכול לצרוך אותה עצמאית וככה אתה חוסך המון כסף! בסריוס מאס ברור שיהו יותר קלוריות, היצרן שלו אומר לקחת מנה עצומה של 334 גרם אז ברור שבמנה של 334 גרם אבקה יהיו לך יותר קלוריות מגיינר ISS שם המנה היא 177 גרם.

בסריוס מאס יש רק 50 גרם חלבון במנה גדולה של 344 גרם ובגיינר ISS יש 60 גרם חלבון במנה של 177 גרם! שוב, מי שחכם קונה גיינר ISS ומוסיף לבד פחמימה במידה וחסר לו בתפריט, ככה הוא חוסך לא מעט כסף, פחמימה היא הרכיב הכי זול בגיינר!

אנחנו משרתים את הפורום כבר שנתיים, תתקשר למוקד ההזמנות מחר 077-5120014 ותבצע הזמנה טלפונית.

תודה

באותה מידה הוא גם יכול לקנות אבקת חלבון ולהוסיף את החמימות לבד(שהם זולות) , ויצא לו יותר משתלם.
מה שכן באמת ממה שיצא לי לנסות הגיינר של אייאסאס (טעם וניל) טעם מעולה ממש כמו גלידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית