הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

why is starcraft so important

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
הקפצתי את האשכול..... לשאלה עבור המשחק

איך המשחק בסינגל פלייר?
(אני מוריד אותו בטורנט)

הקפצתי את האשכול..... לשאלה עבור המשחק

איך המשחק בסינגל פלייר?
(אני מוריד אותו בטורנט)
אני אישית לא ממש אהבתי, אבל א) לא ניסיתי יותר מדי. ב) אני נוטה לשנוא single players.
תקנה ותשחק באינטרנט, בקצב הזה נוכל לעשות משחק פורום!

• פותח/ת השרשור
אחד הקטעים הכי מצחיקים שהיו אצל day9:

"and then you know what happens all of a sudden? TRUMPETS!" 😆😆

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זהו day9 daily מס' 100 של שון פלוט הלא הוא day9 האגדי אשר מציג חשיפה אישית של עצמו ושל חייו בקונטקסט של sc המשמש להסביר עד כמה המשחק טוב ועד כמה הוא חשוב. אני חייב לומר שזהו ה-RTS הראשון שאני מנסה להשתפר בו ברצינות, עד כה אני הייתי FPSer במשחקים כמו cod1,2,4 ו-cs ואני באמת מנסה ללמוד ולהשקיע ואני צופה ב-daily שלו כל יום עם השייק חלבונים. אבל הוידאו הזה גרם לי להעריך אותו בצורה כל כך עמוקה שאני באמת מעיד עליו כבן אדם גדול.

אני באמת מקווה שכולם יצפו בוידאו שלו כי מגיע לו שמילותיו ישמעו באוזני כמה שיותר אנשים. אני מבטיח לכם שגם אם אתם לא בקטע של סטארקראפט או בכלל גיימינג, הסיפור שהוא יעביר ייגע בכם איך שהוא. אני מקווה.

מי שצפה בוידאו במלואו מוזמן לכתוב כאן משהו כדי שנדע. גם אם זה רק "צפיתי עד הסוף".

תהנו:

http://www.youtube.com/watch?v=NJztfsXKcPQ

אף פעם לא הבנתי את העניין של להכנס למשחק ולהגיע לרמות של PRO שאתה מדבר עליהם כאן. שלא תבין אותי לא נכון - אני בעד לשחק משחקי מחשב, מה זה בעד ,זה חלום חיי לחזור לשחק כמה שעות ביום (ahh,.. some day..) - אבל לשבת על משחק ולנתח אותו ולהגיע אחרי חודשים של משחק לרמת PRO נראה לי כל כך בזבוז של זמן...יותר מזה - בזבוז של הנאה..
יש כל כך הרבה משחקים טובים שיוצאים כל הזמן, כל כך הרבה campaign טובים, סיפורים טובים, דמויות מעניינות, עולמות שונים, גרפיקה משתפרת ועוד ועוד.
זה פשוט נראה לי כמו לקרוא ספר מעניין (אתה יודע מה, הספר הכי טוב בעולם) ולקרוא אותו שוב ושוב ושוב ושוב עד שאתה יודע בעל פה מה קורה בכל שורה של כל עמוד בספר! לא עדיף להמשיך לספר הבא?
ואתה יודע מה זה נכנס לדעתי לאותה קטגוריה של אלה שמשחקים WOW בלי הפסקה לנצח אפילו אחרי שהם הגיעו לרמה הכי גבוה ויש להם את הציוד הכי טוב והם כבר "סיימו" את העלילה.. זה כבר דומה יותר להתמכרות מאשר להנאה..

אתה יודע זה מזכיר לי שלפני כמה שנים קראתי בלוג/כתבה ממש מעולה של איזה גיימר על זה ש"לאן נעלמו הימים הטובים של הסינגל פלייר" שהיום הכל הפך לכל כך מסחרי והכל הולך לכיוון של מולטיפלייר ושל mmo.. אני פשוט מסכים עם כל מילה. אני מאלה שגדלו על סינגל פלייר ועד היום ( לא שיש לי זמן לשחק היום) לדעתי זה ההנאה האמיתי ממשחקי מחשב..הימים ששיחקת לבד במרתף 😛

---------- התגובה התווספה ב 14:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:56 ----------

והעניין הוא שאני מסכים שזה הכי ממכר בעולם, אבל זה לדעתי התמכרות שבאה ממקום לא טוב. אתה מפספס פה את כל העניין של עלילה, ובניית דמות, וכל הרגשות שנלווים לזה - שוב בהשוואה לקריאת ספרים, אפילו לסרטים.
בגלל זה אני חושב שמשחקי מחשב הם צורת הבידור העליונה ביותר, כי אתה שולט בדמות ובמשחק ו"חיי" את העלילה שלא כמו בסרט או ספר שזה פסיבי..

אני מוכרח לציין שאתם הזויים לגמרי. או שאני שפוט מנותק לחלוטין ממה שקורה.

cygnus הוא סתם כינוי חדש, ב-cod הייתי phobus. אם תצטרך משהו אשמח לעזור.

phobus! אני זוכר שהיה כזה שחקן 👏

זוכר קלאן בשם devilzpower?

שיחקתי מאז שהמשחק יצא עד שכבר לא היתה קהילה בארץ 🚬🤪🚬
אחחח הימים. כל קוד שיצא מאז רק הרס. אם הקהילה הייתה חוזרת עכשיו לשחק COD1 הייתי בכיף חוזר.

SpellStorm - עד שלא תפתח skill מטורף במשחק כזה אתה לא תבין. בספר או סרט אין מיומנות לפתח. במשחקי מחשב מהסוג הזה אתה מפתח משהו שלוקח הרבה זמן, יותר דומה לשחקני כדורגל \ כדורסל \ ספורט אחר. יכולת להגיד באותה מידה שמי שמשחק כמה פעמים בשבוע כדורגל, יש לו התמכרות.
אין שום קשר בין MMO \ WOW לעניין שאנחנו מדברים עליו. תפריד בין לשחק בשביל לעלות רמות, מה שנקרא להיות זונת XP, שיש בשפע בכל משחק עם רמות ו-UNLOCKS, לבין משחק מולטיפלייר טהור שמשחקים 100% בשביל הכיף והמשחקיות.

עכשיו הרבה חברות משחקי מחשב הולכות בכיוון של במקום לפתח משחק טוב ולחשוב על משחקיות מיוחדת, פשוט לפתח מערכות XP ורמות ושדרוגים ושיפורים ו-unlocks. למשל BF:BC2, שכמות האנשים שמשחקים בו היתה פוחתת משמעותית ללא כל זונות ה-XP.

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא הבנתי את העניין של להכנס למשחק ולהגיע לרמות של PRO שאתה מדבר עליהם כאן. שלא תבין אותי לא נכון - אני בעד לשחק משחקי מחשב, מה זה בעד ,זה חלום חיי לחזור לשחק כמה שעות ביום (ahh,.. some day..) - אבל לשבת על משחק ולנתח אותו ולהגיע אחרי חודשים של משחק לרמת PRO נראה לי כל כך בזבוז של זמן...יותר מזה - בזבוז של הנאה..
יש כל כך הרבה משחקים טובים שיוצאים כל הזמן, כל כך הרבה campaign טובים, סיפורים טובים, דמויות מעניינות, עולמות שונים, גרפיקה משתפרת ועוד ועוד.
זה פשוט נראה לי כמו לקרוא ספר מעניין (אתה יודע מה, הספר הכי טוב בעולם) ולקרוא אותו שוב ושוב ושוב ושוב עד שאתה יודע בעל פה מה קורה בכל שורה של כל עמוד בספר! לא עדיף להמשיך לספר הבא?
ואתה יודע מה זה נכנס לדעתי לאותה קטגוריה של אלה שמשחקים WOW בלי הפסקה לנצח אפילו אחרי שהם הגיעו לרמה הכי גבוה ויש להם את הציוד הכי טוב והם כבר "סיימו" את העלילה.. זה כבר דומה יותר להתמכרות מאשר להנאה..

אתה יודע זה מזכיר לי שלפני כמה שנים קראתי בלוג/כתבה ממש מעולה של איזה גיימר על זה ש"לאן נעלמו הימים הטובים של הסינגל פלייר" שהיום הכל הפך לכל כך מסחרי והכל הולך לכיוון של מולטיפלייר ושל mmo.. אני פשוט מסכים עם כל מילה. אני מאלה שגדלו על סינגל פלייר ועד היום ( לא שיש לי זמן לשחק היום) לדעתי זה ההנאה האמיתי ממשחקי מחשב..הימים ששיחקת לבד במרתף 😛

---------- התגובה התווספה ב 14:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:56 ----------

והעניין הוא שאני מסכים שזה הכי ממכר בעולם, אבל זה לדעתי התמכרות שבאה ממקום לא טוב. אתה מפספס פה את כל העניין של עלילה, ובניית דמות, וכל הרגשות שנלווים לזה - שוב בהשוואה לקריאת ספרים, אפילו לסרטים.
בגלל זה אני חושב שמשחקי מחשב הם צורת הבידור העליונה ביותר, כי אתה שולט בדמות ובמשחק ו"חיי" את העלילה שלא כמו בסרט או ספר שזה פסיבי..

האם היית אומר שזה חסר טעם לשחק כדורגל (או כל משחק ספורטיבי אחר) שנים על גבי שנים ולהתעמק ולהתמקצע בזה כל כך? מה לגבי שחמט? האם אתה שולל את הייחוד של המשחק הזה?

ישנם משחקי מחשב שהם עמוקים עד כדי כך שהם משמשים פלטפורמה תחרותית לאנשים שנותנים את כל כולם והם עושים זאת כי זה בשבילם האתגר המנטלי הכי קשה והכי טוב ומהנה שהם הצליחו למצוא. ובמשחק כמו sc2 משחקים אנשים שהם ממש גאונים לכל דבר. ביום שבו אתה תשב ותבין על מה בחור כמו day9 מדבר, או תצפה בעצמך ב-replay של שחקנים גדולים משחקים, אתה תהיה מודהם מהדברים שהם מצליחים לעשות ולבצע, ומהקושי העצום לבצע את הדברים הללו. בדיוק באותו היקף של הרמות של שחקני הכדורגל הגדולים באמת והמאסטרים בשחמט.

אין טעם בכלל להשוות בין הסיפוק שמקבלים ב-sp לבין mp משום שזה פשוט לא אותו הדבר.

someone, אני זוכר כל קלאן מוצלח וכל שחקן מוצלח שהיה מהיום הראשון של המשחק, מה היה הניק שלך?

נערך לאחרונה:
האם היית אומר שזה חסר טעם לשחק כדורגל (או כל משחק ספורטיבי אחר) שנים על גבי שנים ולהתעמק ולהתמקצע בזה כל כך? מה לגבי שחמט? האם אתה שולל את הייחוד של המשחק הזה?

ישנם משחקי מחשב שהם עמוקים עד כדי כך שהם משמשים פלטפורמה תחרותית לאנשים שנותנים את כל כולם והם עושים זאת כי זה בשבילם האתגר המנטלי הכי קשה והכי טוב ומהנה שהם הצליחו למצוא. ובמשחק כמו sc2 משחקים אנשים שהם ממש גאונים לכל דבר. ביום שבו אתה תשב ותבין על מה בחור כמו day9 מדבר, או תצפה בעצמך ב-replay של שחקנים גדולים משחקים, אתה תהיה מודהם מהדברים שהם מצליחים לעשות ולבצע, ומהקושי העצום לבצע את הדברים הללו. בדיוק באותו היקף של הרמות של שחקני הכדורגל הגדולים באמת והמאסטרים בשחמט.

אין טעם בכלל להשוות בין הסיפוק שמקבלים ב-sp לבין mp משום שזה פשוט לא אותו הדבר.

someone, אני זוכר כל קלאן מוצלח וכל שחקן מוצלח שהיה מהיום הראשון של המשחק, מה היה הניק שלך?

אני מאד נהנה לצפות בפלייס של הפרו'ס, במיוחד האסקי וHD - ואני כן נדהם מהדברים המטורפים שהם עושים, אני לא אומר שזה לא מעניין (זה לא פחות מעניין מלראות איזה קוראני משועמם שלמד לנגן את כל שירי ההיפהופ מהפופיק שלו או משהו מפגר אחר)- אני רק אומר שהקשר בין זה לבין לשחק במחשב הוא מקרי לחלוטין, ואני חושב שאם כבר להשקיע את החיים במשהו אז לפחות שיהיה יותר פרודקטיבי.

לצורך העניין אף פעם לא הבנתי איך זה באמת ספורט זה נראה לי יותר דומה לאובססיה. אתה יכול אולי איכשהו להשוות את זה לשחמט אבל אתה יודע ששחמט רחוק מלהיות מונוטוני כמו ה"משחקים" שאנחנו מדברים עליהם פה.

ואם כבר לשחק שעות על גבי שעות אז שזה לא יהיה מונוטוני וחסר תכלית, לבנות זרגלינג במליונית השניה יותר מהר מהשחקן השני או משהו כזה. אם כבר להשקיע חודשי משחק אז לפחות במשחק רול פליי מעולה שאתה בונה דמות מפתח אותה חיי את חיי ההרפתקאות והדברים שהיא עוברת ומגלה עלילה מדהימה ומלאה ברגשות. משהו שלא חוזר על עצמו. כמו לראות סרט מדהים או ספר טוב.

ואני כן יכול להשוות את הסיפוק שמקבלים מSP לעומת MP כי לצערי גם לי היתה תקופה לא קטנה שנבלעתי בתוך משחקים בסגנון WOW (הרבה מאד שנים לפני שWOW היה קיים) וגם חוויתי את כל הדברים שאתה מדבר עליהם אבל התפקחתי ואני מבין היום שזה פשוט אובססיה שלא נותנת ורק לוקחת. הריגושים שחוויתי מכל הSP הטובים היו הרבה יותר חזקים ואמיתיים.

כל אחד זכאי לדעתו ואין לי שום בעיה עם הראיה שלך, אבל אי אפשר להשוות את כל הנושא הזה למשחקי מחשב. זה פשוט כבר לא אותו תחום בידור. כמו שאמרת זה יותר ספורט מבידור.
לי אישית מאד מפריע המגמה שלאן המשחקים הולכים היום. הכל הופך ליותר ויותר mmo. לדעתי זה מזיל את כל עניין הדמויות והעלילה והופך את זה להנאה זולה מאד.
אנחנו לאט לאט חוזרים לימי הארקייד, שהיה רק אקשן ללא כל הסיפור מאחורי. וזה עצוב.

/סוף חפירה 😃

• פותח/ת השרשור
1) אני מאד נהנה לצפות בפלייס של הפרו'ס, במיוחד האסקי וHD - ואני כן נדהם מהדברים המטורפים שהם עושים, אני לא אומר שזה לא מעניין (זה לא פחות מעניין מלראות איזה קוראני משועמם שלמד לנגן את כל שירי ההיפהופ מהפופיק שלו או משהו מפגר אחר)- אני רק אומר שהקשר בין זה לבין לשחק במחשב הוא מקרי לחלוטין, ואני חושב שאם כבר להשקיע את החיים במשהו אז לפחות שיהיה יותר פרודקטיבי.

2) לצורך העניין אף פעם לא הבנתי איך זה באמת ספורט זה נראה לי יותר דומה לאובססיה. אתה יכול אולי איכשהו להשוות את זה לשחמט אבל אתה יודע ששחמט רחוק מלהיות מונוטוני כמו ה"משחקים" שאנחנו מדברים עליהם פה.

3) ואם כבר לשחק שעות על גבי שעות אז שזה לא יהיה מונוטוני וחסר תכלית, לבנות זרגלינג במליונית השניה יותר מהר מהשחקן השני או משהו כזה. אם כבר להשקיע חודשי משחק אז לפחות במשחק רול פליי מעולה שאתה בונה דמות מפתח אותה חיי את חיי ההרפתקאות והדברים שהיא עוברת ומגלה עלילה מדהימה ומלאה ברגשות. משהו שלא חוזר על עצמו. כמו לראות סרט מדהים או ספר טוב.

4) ואני כן יכול להשוות את הסיפוק שמקבלים מSP לעומת MP כי לצערי גם לי היתה תקופה לא קטנה שנבלעתי בתוך משחקים בסגנון WOW (הרבה מאד שנים לפני שWOW היה קיים) וגם חוויתי את כל הדברים שאתה מדבר עליהם אבל התפקחתי ואני מבין היום שזה פשוט אובססיה שלא נותנת ורק לוקחת. הריגושים שחוויתי מכל הSP הטובים היו הרבה יותר חזקים ואמיתיים.

כל אחד זכאי לדעתו ואין לי שום בעיה עם הראיה שלך, אבל אי אפשר להשוות את כל הנושא הזה למשחקי מחשב. זה פשוט כבר לא אותו תחום בידור. כמו שאמרת זה יותר ספורט מבידור.
לי אישית מאד מפריע המגמה שלאן המשחקים הולכים היום. הכל הופך ליותר ויותר mmo. לדעתי זה מזיל את כל עניין הדמויות והעלילה והופך את זה להנאה זולה מאד.
אנחנו לאט לאט חוזרים לימי הארקייד, שהיה רק אקשן ללא כל הסיפור מאחורי. וזה עצוב.

/סוף חפירה 😃

1) מז"א משהו יותר פרודוקטיבי? זה תחביב לשעות הפנאי זה לא אמור להיות פרודוקטיבי אלא מהנה ומאתגר. וגם אם זה כן אמור להיות פרודוקטיבי איך בדיוק עוזר לטענה שלך שלשחק ב-SP זה הרבה יותר טוב? כי זה יותר פרודוקטיבי?

2) אין לי מושג איפה איתרת כאן מונוטוניות. sc2 הוא אולי המשחק הכי מגוון שיש כשמסתכלים על תוצאות של משחקים ומה קורה במשחקים. למעשה המשחק דומה לתרבית של חיידקים מבחינת כמו האסטרטגיות השונות, סגנונות המשחק והטקטיקות ששחקנים שונים מוציאים והקצב שהם עושים זאת בו. אין כיום משחק שמתפתח כמו sc2 ומעט מאוד משחקים התפתחו בקצב הזה בעבר. כך שהטענות שלך למונוטוניות הן לא מבוססות בלשון המעטה. ולגבי אובססיה, אובססיה תוכל לאתר בכל סוג של תעסוקת פנאי או לצורך כך ספורט באופן כללי. אנשים נהיים אובססיביים לגבי דברים שהם באמת אוהבים וזה לא סותר את היות התחום ספורט לכל דבר.

3) אתה באמת פספסת את כל הקטע של המשחק אם אתה חושב שהכל מסתכם במכניקה ובמי משכלל אותה קרוב יותר לשלמות. זה רק חלק קטן מאוד ממה שהופך שחקנים לגדולים. אם ראית כמה משחקים טובים ולא הבנת זאת עדיין, קטונתי מלהסביר.

4) רוב רובו של wow, למרות היותו mmorpg, אינו תחרותי בצורה שעליה אנו מדברים כך שאתה אף פעם לא היית תחרותי בצורה הזאת מהמשחק הזה.

בדיוק כפי שלא היית משווה סרט טוב על כדורגל למשחק עצמי בכדורגל, נגד אנשים אחרים, באופן תחרותי, אתה לא יכול להשוות בין SP ל-MP. והטענות שלך לגבי זליגה אל עבר הפופולריות של משחקי MP פשוט אינה נכונה כי אף אחד לא הולך להעדיף SP על פני MP כי פשוט זה לא אותו דבר והעניין והסיפוק מאחד אינם סותרים את אלו מהשני.

המגמה הזו שאתה מנסה להצביע עליה אינה קיימת ואינה נובעת מהצלחות של משחקי MP, הם פשוט לא קשורים. הוכחה אחת לכך היא שרוב ה-MP הכי טובים והכי מצליחים בהיסטוריה תמיד היו שייכים למשחק SP ענק והיסטורי.

אני למשל כשקניתי את SC2 קודם כל שיחקתי ב-SP עד הסוף ולא נגעתי ב-MP עד שסיימתי כי רציתי לחוות קודם את ה-SP כי לדעתי זה משחק באמת ענק. אבל אני לא הולך ומשווה את ההנאה שלי מה-SP של SC2 ל-MP כי זה פשוט 2 דברים שונים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מדבר על ניצחון בקאפ ב-cod1? אם כן, אני לא זוכר שקלאן כזה לקח קאפ ב-cod1 (גם לא ב-cod2 את האמת). כי ב-cod1 לקחתי 4 קאפים עם הקלאנים השונים שהייתי בהם (phoenix, ins, ins, MJ12) ובכל השאר או שסיימנו בשלישייה הראשונה או שהייתי מעורב אישית בארגון או בשיפוט בקאפ, ואני לא זוכר קלאן מהתקופה הזו שנקרא devilpowerz שהיה מעורב בטורנירים השונים שהקמנו.

אם אתה מדבר על cod4 או בתקופה המאוחרת של cod2, הייתי פעיל רק לסירוגין ואני לא זוכר.

מי היו איתך בקלאן? אולי אני זוכר אותם מהקהילה באופן כללי או מקלאנים אחרים באופן ספציפי.

cod1 כמובן

עוד שחקנים שהיו בקלאן למשל זה nohax, dennis, marley

הקאפ היה בסביבות 2006, זה הקאפ האחרון הגדול שהיה אם אני לא טועה. כמה חודשים אחריו כבר הקהילה דיי התפרקה. (ואחרי זה ב-2008 היה ניסיון לקמבק שלא החזיק מעמד).
ואם אני זוכר נכון אז זה היה בתקופה של es-games והם אירגנו את זה (no-exit אם אתה מכיר).

קיצר נוסטלגיה.

חרטה ברטה FPS לוקח כל משחק אסטרטגיה למי יש זמן ללמוד טקטיקות וכו וכו.
QUAKE 3 ARENA שאני עדיין משחק ולא הגעתי בתחלאס אף פעם לרמה מיוחדת לא משעמם אותי .
ו בכלל משחקי מכות כדוגמת TEKKEN ו SF למינהם יותר מהנים ומאתגרים לדעתי מכל משחק אסטרטגיה
למרות שאני חוטא ומשחק ב HEROES OF NEWERTH שזה מעין הוצאה מסודרת ומשודרגת ל DOTA
בעעע עשית חשק לשחק עכשיו ב HEROES OF NEWERTH אני זזתי לשחק

אני מאד נהנה לצפות בפלייס של הפרו'ס, במיוחד האסקי וHD - ואני כן נדהם מהדברים המטורפים שהם עושים, אני לא אומר שזה לא מעניין (זה לא פחות מעניין מלראות איזה קוראני משועמם שלמד לנגן את כל שירי ההיפהופ מהפופיק שלו או משהו מפגר אחר)- אני רק אומר שהקשר בין זה לבין לשחק במחשב הוא מקרי לחלוטין, ואני חושב שאם כבר להשקיע את החיים במשהו אז לפחות שיהיה יותר פרודקטיבי.

לצורך העניין אף פעם לא הבנתי איך זה באמת ספורט זה נראה לי יותר דומה לאובססיה. אתה יכול אולי איכשהו להשוות את זה לשחמט אבל אתה יודע ששחמט רחוק מלהיות מונוטוני כמו ה"משחקים" שאנחנו מדברים עליהם פה.

ואם כבר לשחק שעות על גבי שעות אז שזה לא יהיה מונוטוני וחסר תכלית, לבנות זרגלינג במליונית השניה יותר מהר מהשחקן השני או משהו כזה. אם כבר להשקיע חודשי משחק אז לפחות במשחק רול פליי מעולה שאתה בונה דמות מפתח אותה חיי את חיי ההרפתקאות והדברים שהיא עוברת ומגלה עלילה מדהימה ומלאה ברגשות. משהו שלא חוזר על עצמו. כמו לראות סרט מדהים או ספר טוב.

/סוף חפירה 😃
ההודעה שלך רק מבהירה שלעולם לא שיחקת במשחק. זה בדיוק מה שאני חשבתי כשראיתי את הריפלייס שאתה מדבר עליהם. אחרי שאתה מתחיל לשחק, אתה מבין כמה באמת קשה לבצע את זה. אם בא לך, תוריד את המשחק ותראה שאתה בקושי תנצח AI שמשחק על very hard, וגם זה רק אם אתה מאוד טוב יחסית למתחיל. שלא לדבר על הAPM שלך שכנראה יהיה סביב 20~ (של שחקנים מקצועיים הוא לפחות פי 10 יותר גבוה, בד"כ).

ההודעה שלך רק מבהירה שלעולם לא שיחקת במשחק. זה בדיוק מה שאני חשבתי כשראיתי את הריפלייס שאתה מדבר עליהם. אחרי שאתה מתחיל לשחק, אתה מבין כמה באמת קשה לבצע את זה. אם בא לך, תוריד את המשחק ותראה שאתה בקושי תנצח AI שמשחק על very hard, וגם זה רק אם אתה מאוד טוב יחסית למתחיל. שלא לדבר על הAPM שלך שכנראה יהיה סביב 20~ (של שחקנים מקצועיים הוא לפחות פי 10 יותר גבוה, בד"כ).

אני אף פעם לא אמרתי שזה קל. זה נראה מטורף לגמרי.
ואני כן שיחקתי טיפה במשחק אבל מה לעשות שאין לי זמן לזה כרגע בחיים שלי.. ((עדין יש לי אוסף משחקים מאד מכובד שאני דואג לעדכן אותו מדי פעם - כדי שאני יוכל לחזור לשחק מתישהו. זה עומד כרגע על אזור ה2 טרה))
כנראה בנסיון הראשון שלי מול AI אני יוכל להתמודד מול medium או משהו אבל יש לי עבר לא קטן במשחקי מחשב וRTS בפרט אז אני מאמין שאני יוכל לנצח AI בכל רמה given כמה שעות משחק כדי לחזור לעצמי.
אתה צודק אבל, כשאתה אומר שהAPM שלי יהיה נמוך, אבל זה בדיוק לא המטרה שלי. אני משחק ממשחק כדי להנות מהעלילה שלו, מהאטמוספירה, מהתוכן, הדמויות, והמשחקיות(הטקטיקה-אקשן-וכו תלוי בסגנון של המשחק). אני ממש לא מנסה לעלות APM או משהו. זה נראה לי טיפשי ולא שווה את האנרגיה.

וCYGNUS:
אני מבין ששנינו מגיעים מעולמות שונים. אני גדלתי על משחקים כמו fallout, baldur's gate, ועוד רבים אחרים, בינהם SC. האמת שזה קצת נראה לי רחוק מהSC איך שאני הכרתי אותו ב98, מה שקורה היום ומאז בעולם במיוחד כל הדברים המטורפים שהפרו'ס עושים היום זה פשוט לא יאמן הם כמו מכונות. אבל זה דיי צורם לי בגלל זה. זה ניהיה משהו כל כך טכני וקר. זה כמו אותה תופעה דרך אגב, במשחקי תפקידים, שנקראת powergamer . אחד שמשחק לא מתוך תפקיד או העולם של המשחק אלה נטו בצורה קרה מול חוקי המשחק ושובר אותם ומוצא לופים במערכת כדי לנצח בכל צורה אפשרית והכי מהר שאפשר. לי אישית זה צורם, ואני לא קורא לזה "לשחק".

נ.ב ראיתי את הסרטון הזה עד הסוף וחוץ מרחמים לילד מסכן שלא זכה להנות מהרבה דברים בחיים שלו בגלל האובססיה הזאת לא עלה בי שום רגש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית