הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

why is starcraft so important

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
אני אף פעם לא אמרתי שזה קל. זה נראה מטורף לגמרי.
ואני כן שיחקתי טיפה במשחק אבל מה לעשות שאין לי זמן לזה כרגע בחיים שלי.. ((עדין יש לי אוסף משחקים מאד מכובד שאני דואג לעדכן אותו מדי פעם - כדי שאני יוכל לחזור לשחק מתישהו. זה עומד כרגע על אזור ה2 טרה))
כנראה בנסיון הראשון שלי מול AI אני יוכל להתמודד מול medium או משהו אבל יש לי עבר לא קטן במשחקי מחשב וRTS בפרט אז אני מאמין שאני יוכל לנצח AI בכל רמה given כמה שעות משחק כדי לחזור לעצמי.
אתה צודק אבל, כשאתה אומר שהAPM שלי יהיה נמוך, אבל זה בדיוק לא המטרה שלי. אני משחק ממשחק כדי להנות מהעלילה שלו, מהאטמוספירה, מהתוכן, הדמויות, והמשחקיות(הטקטיקה-אקשן-וכו תלוי בסגנון של המשחק). אני ממש לא מנסה לעלות APM או משהו. זה נראה לי טיפשי ולא שווה את האנרגיה.

גם אני הגעתי מרקע דיי גדול של משחקי RTS, וללא שום צל של ספק, starcraft 2 הוא הכי קשה מביניהם. אתה יכול להיות בטוח שאתה לא תצליח לנצח AI בכל רמה, ואם כן, אני אשמח לארח custom game ולראות את זה קורה.
המטרה היא לא APM, אבל APM בד"כ מבטא כמה דברים אתה מצליח לעשות סימולטנית. כשלמישהו יש APM כ"כ גבוה, המולטיטאסקינג המטורף הזה מאוד מרשים (במיוחד בהתחשב בכך שהוא נמשך באופן רציף למשך 20 דקות).
ובכלל, אני לא מבין את הנקודה שלך. לאנשים שאתה דואג להציג כמסכנים חסרי חיים יש בד"כ לא מעט עיסוקים אחרים. מה שאתה שוכח זה שלשחק במחשב זה המקצוע שלהם, והם עושים מזה גם לא מעט כסף (יש טורנירים פלוס מינוס חודשיים עם pool prize של קרוב ל200 אלף דולר, ועוד המון טורנירים קטנים יותר. שלא לדבר על חסויות, פרסומות וכו' וכו'). זה בערך כמו להגיד שמתכנת הוא מסכן כי הוא יושב וכותב קוד כל היום.

הטרול יודע על מה הוא מדבר, הוא אפילו דוגמא אישית, הוא משחק כבר כמה זמן והוא עדיין נוב מטורף.

• פותח/ת השרשור
אני מבין ששנינו מגיעים מעולמות שונים. אני גדלתי על משחקים כמו fallout, baldur's gate, ועוד רבים אחרים, בינהם SC. האמת שזה קצת נראה לי רחוק מהSC איך שאני הכרתי אותו ב98, מה שקורה היום ומאז בעולם במיוחד כל הדברים המטורפים שהפרו'ס עושים היום זה פשוט לא יאמן הם כמו מכונות. אבל זה דיי צורם לי בגלל זה. זה ניהיה משהו כל כך טכני וקר. זה כמו אותה תופעה דרך אגב, במשחקי תפקידים, שנקראת powergamer . אחד שמשחק לא מתוך תפקיד או העולם של המשחק אלה נטו בצורה קרה מול חוקי המשחק ושובר אותם ומוצא לופים במערכת כדי לנצח בכל צורה אפשרית והכי מהר שאפשר. לי אישית זה צורם, ואני לא קורא לזה "לשחק".

נ.ב ראיתי את הסרטון הזה עד הסוף וחוץ מרחמים לילד מסכן שלא זכה להנות מהרבה דברים בחיים שלו בגלל האובססיה הזאת לא עלה בי שום רגש.

אל תגיד את זה כל עוד אתה לא יודע מאיפה אני בא ומי אני. אני גם שיחקתי ב-fallout2,3, oblivion,dragon age וכ'ו. אה, וגם sc. אתה ממשיך להציב אל מול האהבה ל-SP את זו ל-MP, וזו הבעיה שלך. זה שישנם SP מצויינים שאני נהנה מהם לא אומר כלום לגבי ה-MP שאני משחק בהם, ב-SP אני משחק בערך מאותן הסיבות והמטרות שאתה עושה זאת. ב-MP, בהנחה והוא טוב באמת, אני מנסה להשתפר כי אני מוצא בו אנשים שהם טובים בהרבה ממני. ואני טיפוס תחרותי וכשאני רואה במשחק כמשהו שבאמת מבטא אינטלגנציה ויכולות מנטליות גבוהות, ואני רואה אנשים שמצליחים לבטא אותם ברמות מטורפות, אני גם חייב להתחרות במשחק הזה ולהשיג זאת, כי זה אתגר ודבר שאני חייב לפתור. דברים כאלה אני לא יכול להשיג בשום SP, כי זה תמיד חד פעמי, לא מדובר במשחק נגד אנשים, וזה לא דורש יכולות גבוהות במיוחד.

אם עדיין לא הבנת אני מניח ש-asdasd צדק ואף פעם לא התנסית ב-MP ברמה גבוהה באמת.

ומאיפה אתה מסיק שהוא לא זכה להנות מהרבה דברים בחיים? האם לך יצא לטייל בכל העולם ולזכות באלפי דולרים ולהכיר המון אנשים טובים מארצות ומקומות שונים מלעשות משהו שאתה אוהב? אני מניח שלא.

הילד המסכן הזה סיים עכשיו תואר שני במתמטיקה והוא מימן את כל התואר השני ע"י הכסף שהוא עושה מלשחק במשחק שהוא אוהב, כל כמה חודשים הוא טס לאירופה במסגרת המשחק והוא נהנה מכל רגע.

מה הוא הפסיד שאתה הרווחת?

הטרול יודע על מה הוא מדבר, הוא אפילו דוגמא אישית, הוא משחק כבר כמה זמן והוא עדיין נוב מטורף.

תכריח אותו לשחק בלאדר.

נערך לאחרונה:
אל תגיד את זה כל עוד אתה לא יודע מאיפה אני בא ומי אני. אני גם שיחקתי ב-fallout2,3, oblivion,dragon age וכ'ו. אה, וגם sc. אתה ממשיך להציב אל מול האהבה ל-SP את זו ל-MP, וזו הבעיה שלך. זה שישנם SP מצויינים שאני נהנה מהם לא אומר כלום לגבי ה-MP שאני משחק בהם, ב-SP אני משחק בערך מאותן הסיבות והמטרות שאתה עושה זאת. ב-MP, בהנחה והוא טוב באמת, אני מנסה להשתפר כי אני מוצא בו אנשים שהם טובים בהרבה ממני. ואני טיפוס תחרותי וכשאני רואה במשחק כמשהו שבאמת מבטא אינטלגנציה ויכולות מנטליות גבוהות, ואני רואה אנשים שמצליחים לבטא אותם ברמות מטורפות, אני גם חייב להתחרות במשחק הזה ולהשיג זאת, כי זה אתגר ודבר שאני חייב לפתור. דברים כאלה אני לא יכול להשיג בשום SP, כי זה תמיד חד פעמי, לא מדובר במשחק נגד אנשים, וזה לא דורש יכולות גבוהות במיוחד.

אם עדיין לא הבנת אני מניח ש-asdasd צדק ואף פעם לא התנסית ב-MP ברמה גבוהה באמת.

ומאיפה אתה מסיק שהוא לא זכה להנות מהרבה דברים בחיים? האם לך יצא לטייל בכל העולם ולזכות באלפי דולרים ולהכיר המון אנשים טובים מארצות ומקומות שונים מלעשות משהו שאתה אוהב? אני מניח שלא.

הילד המסכן הזה סיים עכשיו תואר שני במתמטיקה והוא מימן את כל התואר השני ע"י הכסף שהוא עושה מלשחק במשחק שהוא אוהב, כל כמה חודשים הוא טס לאירופה במסגרת המשחק והוא נהנה מכל רגע.

מה הוא הפסיד שאתה הרווחת?

תכריח אותו לשחק בלאדר.

יכול להיות ששניכם צודקים ואני אף פעם לא שיחקתי בMP בצורה תחרותית באמת ואני לא יודע על מה אני מדבר. (למרות שאני זוכר את הטורנירים המטורפים שהינו עושים בred alert2: yuris revenge והמון שנים לפני זה את הטורנירים העוד יותר מטורפים ב, doom ,quake 1)
פשוט אמרתי שאין שום קשר בין זה לבין "משחקי מחשב" כי - כמו שאתה אמרת - זה משהו כל כך שונה שאי אפשר להשוות בינהם.
רק אמרתי שאם כבר להשקיע זמן (וזמן נכבד ויקר) בלשחק במשחקי וידאו, אז לפחות שיהיה לזה פואנטה מבחינת closure, משהו שמתחיל ונגמר ואתה נהנה מהתהליך ועובר הלאה. סתם העדפה שלי אתם לא חייבים להסכים.

ובקשר לSC2: אני מסכים שזה משחק RTS קשה אבל קשה לי להאמין שאחרי כמה זמן של משחק (לפחות אחרי שאני יסיים את הSP על הרמה הכי קשה) יהיה לי קשה להתמודד מול AI על הרמה הכי קשה. כנראה שאנחנו נצטרך לחכות ולראות (כשיהיה לי זמן לשחק). עד כמה זה כבר קשה? משחק יותר קשה מdesicple? יותר קשה מtotal war על הרמה הכי קשה? לפי מה שהבנתי עוד עשו לSC2 nerfing כששמו הגבלה על כמות הפעולות במילישניה שהמחשב יכול לעשות על כל פעם פעולה אחת.

• פותח/ת השרשור
מה קרה לך, עם המאקרו וה-unit spamming שלו הוא יגיע לפחות לפלטינום. עד לרמה הזאת רוב היריבים שלך לא יודעים איך למנוע מזרג להתחיל להיות מטורף עם המאקרו.

מה קרה לך, עם המאקרו וה-unit spamming שלו הוא יגיע לפחות לפלטינום. עד לרמה הזאת רוב היריבים שלך לא יודעים איך למנוע מזרג להתחיל להיות מטורף עם המאקרו.

הוא סתם מציק לי, כי הוא נוב מטורף שתקוע בפלטינום, ואני מנצח שחקני 2000 diamond וגורם להם לרייג', אחד אפילו רוצה להתאמן איתי ב zvp! כל זאת בזמן שהוא נכשל בלעשות 6pool לbronze players כי הוא שוכח לתקוף עם היחידות שלו.

• פותח/ת השרשור
אבל גם לך יש מחסום פסיכולוגי. לך לאדר! ותשמע אחרי הסרטון על הזרג של day9 חטאתי והתחלתי להתאמן בזרג 😵 זה מגעיל אבל זה כל כך מטורף...אתה לא מוגבל בשום דבר. פשוט לחרבן יחידות ולדחוף אותן לאויב.

עזבו אתכם שטויות.
תשחקו ותראו SSF4 😛
הכי ממכר בינתיים בשבילי ומספק מאוד גם לצפייה וגם למשחק.

אין לי את ה SF ב PS יש לי ב XBOX יש לי TEKKEN ב PS אם יש לך

עזבו אתכם שטויות.
תשחקו ותראו SSF4 😛
הכי ממכר בינתיים בשבילי ומספק מאוד גם לצפייה וגם למשחק.

חחח yea !
משחק ה fighting הכי טוב לPC שיצא עד היום. ובין הכי טובים לPS
מבחינתי Akuma או Ken ברגיל היה הכי כיף! 😛

אין לי את ה SF ב PS יש לי ב XBOX יש לי TEKKEN ב PS אם יש לך

יש טקן 6 😃
אני פחות טוב בטקן מאשר סטריט, אבל גם נהנה מטקן כמובן!
תוסיף אותי על ה PSN:
ZAWARLDO

חחח yea !
משחק ה fighting הכי טוב לPC שיצא עד היום. ובין הכי טובים לPS
מבחינתי Akuma או Ken ברגיל היה הכי כיף! 😛

אקומה דמות נוראית בשבילי כזאנגיף :(
כמות המיינדגיימס שהוא יכול להפעיל עליי פשוט לא נגמרת.

אני משחק עקרונית עם סגאט ב SF ו BRAIN ב TEKKEN אני אוסיף אותך היום כשאחזור מהמכללה.

סאגאט היה בלתי אפשרי ב SFIV, אבל שיפרו את הקרב לטובת זאנגיף בSSFIV אז נחמד לי. 😛
ומצחיק שאתה בריאן, אחד החברים שלי שהכי בקטע של טקן ואיתו אני משחק הכי הרבה טקן אם יוצא משחק גם בריאן חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית