לא רע.זה יוצא 30 חודשים... כן הוא עשה 2 בחודש רע... רוב החודשים 4 ככה ובחופשים ועכשיו (אחרי שהוא סיים) 6 ככה.
הוא התחיל ממינימום ועלה לאט לאט
אפשר לשאול במה עבד הבחור? (בבקשה אל תגיד זנות.)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רע.זה יוצא 30 חודשים... כן הוא עשה 2 בחודש רע... רוב החודשים 4 ככה ובחופשים ועכשיו (אחרי שהוא סיים) 6 ככה.
הוא התחיל ממינימום ועלה לאט לאט
ארומה, שכר דיי רע אבל עבודה קלה ממשלא רע.
אפשר לשאול במה עבד הבחור? (בבקשה אל תגיד זנות.)
אה, לא רע בכלל.ארומה, שכר דיי רע אבל עבודה קלה ממש
הוא היה 15 כשהתחיל, תאמין לי שזה תלוי בבעל הסניף, אין איזה תקנה של הרשת שאומרת שזה רק מגיל 17.אה, לא רע בכלל.
רק שעד שידוע לי הם מקבלים רק 17+.
תעבוד. יש לי חבר שהתחיל לעבור בסוף י' וחסך הרבה כסף (יחסית למישהו שסיים י"ב... הוא הרוויח בשנתיים וחצי 100 אלף שקל, ובזבז רק כמה אלפים ( יציאות, בגדים, טלפון וכאלה))
או שהוא פשוט לא אוהב אנימה? זו אפשרות כל כך מוזרה עבורך?כשאתה עונה "מעדיף לתלות את עצמי" על ההצעה לראות אנימות אתה מראה שאתה ילד שרק עוקב אחרי סטיגמות חברתיות בלי שאתה מבין על מה אתה מדבר באמת. התגובה החריפה הזאת באה מאוכלוסיה שעדיין חיה בשאליה ש"אנימה=סרטים מצוירים=לילדים קטנים". אם היית יודע על מה אתה מדבר ולא חי בסטיגמות שהציבה החברה מסביב לא היית מגיב בצורה כל כך חריפה. מבחינתי אם אתה מגיב ככה אתה שווה ערך לאפסים שאומרים שסקוואט פוגע בגובה ושעפקת חלבון תהרוס לך את הכליות.
יש הבדל בין לא לאהוב משהו לאיום התאבדות בגללו.או שהוא פשוט לא אוהב אנימה? זו אפשרות כל כך מוזרה עבורך?
יש לך הבנה מינמלית של סרקזם?יש הבדל בין לא לאהוב משהו לאיום התאבדות בגללו.
אני מבין שהחיים פגעו בך חזק בנושא הזהיש הבדל בין לא לאהוב משהו לאיום התאבדות בגללו.