הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליית מסה ועוד כמה שאלות

• פותח/ת השרשור labron
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

labron

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
-8
39
0
יש לי כמה שאלות.

קודם כל אני לא מבין בכל העניין הזה.אז אל תצחקו עליי ואל תסתלבטו.
תודה

1. השבוע יצא לי ללכת רק פעמיים לחדר כושר.
ויהיו שבועות שאני אוכל ללכת פעמים ולפעמים 3 פעמים.
זה בסדר? זה לא יפגע בי ? זה לא יזיק?
זה לא פחות מדי?

2.
בקשר לעליית מסה, לפני איזה 3 שבועות אמרתם שאם אני רוצה לגדול אני חייב להעלות מסת גוף {לאכול והרבה} ואז להמשיך לתהאמן וככה אניי אגדל ואתחזק.
עכשיו בשלושה שבועות נראה לי שהעליתי איזה חצי קילו-2 קילו, אבל אני לא יודע אולי זה בגלל שגבהתי, כי גבהתי.
אז זה טוב?
כרגע אני 1.87, שוקל 75.5.

סבבה?

ועוד הבנתי שאי אפשר לחטב בזמן שמעלים מסה , כי זה בעצם סותר אחד את השני. במסה חייבים לאכול והמון ובחיטוב- מאזן קלוריות שלילי.
אז מתי להתחיל לחטב.?כמה זמן אחרי שהעליתי מסה?

תודה רבה ומצטער על החפירה!

1. עושים מה שאפשר לעשות. יש אנשים שמתקדמים מצוין עם פעמיים בשבוע.
2. עליה במאסה מלווה באימונים טובים (=העלאת משקלים) זה תמיד סימן טוב.
3. לחטב מחטבים אחרי שעולים במאסה (ובשומן, זה בלתי נמנע). כל אחד מחטב בשלב אחר, אם אתה לא יכול להסתכל על עצמך במראה זה סימן טוב שצריך לחשוב על להוריד קצת שומן.

• פותח/ת השרשור
3. אחרי שעולים במסה, כלומר כמה מסה להעלות בערך?

שאלת את אותו הדבר בנושא האחרון שהספמת איתו: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=16173

ומשה נעל לך את הנושא, אתה רוצה שינעל אותו עוד פעם? אם אתה חייב לשאול שאלות מפגרות, תעשה את זה באשכול השאלות המפגרות.

• פותח/ת השרשור
לעזאעזל למה שאלות מפגרות?ומה הבעיה שלכם לעזור?

• פותח/ת השרשור
לקרוא את מה?את המאמר?! קראתי אותו כבר 3 פעמים.
זה לא עונה לי על השאלות ששאלתי פה

בבקשה תעזרו לי בבקשה מממכם

הכי פשוט זה לתת מסה רצח בחורף (גם ככה בגדים ארוכים) וחודשיים שלושה (תלוי בך) לפני הקיץ לתת חיטוב אש..

• פותח/ת השרשור
סבבה תודהה..
ומה זאת אומרת מסה רצח?

יענו איזה 4 פעמים בשבוע SS כל שבוע?

• פותח/ת השרשור
תודה כולם.
אחרי שנה בחדר כושר, ולפני שהתחלתי להתאמן הייתי שחיף.
אחרי שנה, אם עבדתי ואכלתי כמו שצריך..הגוף שלי אמור להראות שונה לגמרי מלפני שנה?בצורה דרסטית..?

ואמור להיות לי יתרון על כל הילדים בשכבה שלא הולכים לחדר כושר, למרות שהם יותר מפותחים ממני {מבחינת זיפים ושערות} וחלקם שמנים ממני בהרבה...נכון?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית