הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מת כבר להעיף תשומן הזה!!!

• פותח/ת השרשור samez
  • פורסם בתאריך

samez

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם ;]
אני בן 17 גובה 1.80 משקל 82 ..
לפני כשנתיים עברתי דיאטה שכללה אירובי שהיווה ירידה משמעותית ודרסטית (יחסית) במשקל ירדתי כ-25 קילו בתקופה של 4וחצי חודשים. ומאז התחלתי להתאמן ומבנה הגוף שלי השתנה רק בפלג הגוף העליון זאת אומרת חזה, כתפיים, ידיים, בטן עליונה. מאזור הצדדים , הכרס ומטה אני יותר שמן. לאחר פציעה בברך לא התאמנתי כ-3 חודשים ועליתי משהו כמו 4-5 קילו שומן נטו לא נמדתתי מזמן אבל אני מעריך את האחוזי שומן משהו כמו 22%-23%.
עכשיו , שעות שאני קורא על שורפי השומן ולפי מה שהבנתי רובם חארטה ... רציתי עכשיו לשאול אם באמת שווה לבזבז את הכסף שלי על זה? ואם כן על מה? אם לא אז מה אני עושה כדי להיתחטב מהר משהו כמו חודשיים שלוש!?!?!? אני טיפוס שאוהב לאכול מה לעשות ... עזרה!!!! 🆘
תודה מראש... 🙌

נערך לאחרונה:
בעניין שורפי שומן חוקיים - לקנות יותר מקפאין טהור זה מיותר.
בקשר לחיטוב קרא מאמרים בפורטל ואם יש לך שאלות תחזור.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שקפאין טהור תורם לשריפת שומן רק במידה ומשלבים אותו אם עוד סוג של תוסף זה נכון??

הוא בכל מקרה תורם לשריפת שומן בעצמו, אבל בצורה מאוד מזערית ולא מורגשת. זה יותר בשביל מרץ ואנרגיה, וגם מוסיף סיבולת לאירובי. ואם ה"עוד סוג של תוסף" הוא חוקי, אז התשובה היא לא.

קפאין תורם ל"שריפת שומן" רק ע"י כך שהוא בעצם ממריץ (לא את כולם) וכך אפשר להוציא יותר אנרגיה באירובי (לעשות בעצימות יותר גדולה = לשרוף יותר קלוריות).
בעבר חשבו שקפאין מנייד שומן, הוא באמת מנייד שומן (מוציא שומן מהתאים לדם - FFA) אבל הגוף לא עושה משום מה עם השומן הזה שום דבר (המטרה היא לקחת אותו להשתמש בו בתור אנרגיה, אם זה באירובי או בכל דבר אחר). לכן, קפאין בעצמו הוא, לא ממש יעיל. אפדרין וקפאין זה כבר סיפור אחר, יהומבין וקפאין זה גם סיפור אחר, הכל נמצא בנעוץ בפורום סטרואידים ותרופות.

• פותח/ת השרשור
עזבו את זה .. שאלה פשוטה - מה הדרך הכי טובה להיפטר מהשומן העקשן הזה מהצדדים שלא יורד?!!??!

• פותח/ת השרשור
ואללה אתם מצחיקים אחושרמוטה המנהל של האתר כותב דבר כזה חחחחח וואללה אחי אתה אחד הכלים אבל ביקשת ממך עזרה אחי לא להצחיק אותי למה עמה שאתה מוצץ ההומור שך בריצפה אחי בלי להעליב כן ...

ואללה אתם מצחיקים אחושרמוטה המנהל של האתר כותב דבר כזה חחחחח וואללה אחי אתה אחד הכלים אבל ביקשת ממך עזרה אחי לא להצחיק אותי למה עמה שאתה מוצץ ההומור שך בריצפה אחי בלי להעליב כן ...
שומן עיקש זה בעייתי אחי

אם מדובר על עור מיותר אז ניתוח.... או מסת שריר גדולה ואחוז שומן נמוך.

קשה לדעת אם אין תמונה

תראה אם אתה מטר 80 ועל 80 קילו והיית יחסית שמן (שוב.. יחסית) אני מניח שכרגע אתה ממוצע. כלומר יש שומן. גם לי יש שומן בצדדים, לא יודע בהשוואה אליך, אבל לכל אחד במשקל כמו שלך על גובה כמו שלך עם אחוז שריר סביר +- יהיה שם שומן. אז התשובה היא קודם כל לעשות חיטוב, אם יש אפשרות לשלב בין שורפי שומן יותר יעילים.

אני אולי לא מצחיק אבל עדיין מה שאתה מבקש זה ניתוח.

ועכשיו בעברית?
אנחנו לא מבינים יידיש

• פותח/ת השרשור
אם מדובר על עור מיותר אז ניתוח.... או מסת שריר גדולה ואחוז שומן נמוך.

קשה לדעת אם אין תמונה

תראה אם אתה מטר 80 ועל 80 קילו והיית יחסית שמן (שוב.. יחסית) אני מניח שכרגע אתה ממוצע. כלומר יש שומן. גם לי יש שומן בצדדים, לא יודע בהשוואה אליך, אבל לכל אחד במשקל כמו שלך על גובה כמו שלך עם אחוז שריר סביר +- יהיה שם שומן. אז התשובה היא קודם כל לעשות חיטוב, אם יש אפשרות לשלב בין שורפי שומן יותר יעילים.

לא אחי לא מדובר על עור מיותר מדובר על שומן במקומות כמו צידי הבטן יריכיים וכרס שזה השומן היחידי שנותר לי בגוף .. ז"א יש לי ידיים מאוד רזות חזה חטוב בטן עליונה מוצקה תאומים שריר נטו וגב סבבה...
ושורפי שומן יותר יעילים הם???

קשה לחשוב על שורפי שומנים (חוקיים) יעילים.
שמעתי תגובות טובות מאנשים על האוקסי אליט אבל אישית לא ניסיתי.
ממליץ לעיין קצת במאמרי קילוגרם יש מאמרים שיסייעו לך( במיוחד פרוטוקלי השומן העיקש) אבל אתה חייב להבין שאין דרכים קלות לאבד שומן עיקש -רק עבודה קשה והתמדה ממושכת.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית