עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מילא fxp
אבל פלסטלינה???
משעמם לך בחיים?
יש פורום פימו תבדוק..
למה עד 2 חלמונים, אם אני אוכל 8?
ע"פ תורת FXP אתה תקבל מחלה נוראית, מחלה מהקדוש ברוך הוא או מהספגטי המעופפת שלהם. האתר עצמו הוא ריבה רובוט של ארז שמהפנט את כל המשתמשים לתורת FXP!למה עד 2 חלמונים, אם אני אוכל 8?
FXP אומרים כ"כ הרבה שטויות, הם בעצמם מטעים אנשים, אין להם ידע בסיסי למדע, ילד בן 15 כל פעם מתפלא מחדש על חוקים מדעיים שהוא רוצה בסרטונים ומנהל פורום "פיתוח גוף וכושר". לדוגמה: נערה רצתה לרדת טיפה במשקל, אז כולם העיפו אותה להליכון ולעשות יד קדמית. גבר שרוצה לרדת במשקל חייב לעשות סקוואט ודדליפט, מאיפה הם ממציאים את השטויות האלו?! הם שחכו שאין לאישה מספיק טסטוסטרון בשביל שהיא תראה שרירית כמו גבר?!אתה סותר את עצמך...
אמרת שבגלל שהצעת שם לאכול עד 2 חלמונים.. אמרו לך לא להטעות אנשים.. [והם צודקים בגדול]
ועכשיו אתה מלגלג על זה שלדעתם לא צריך להגזים בצריכת חלמונים?...
תחליט מה הדעה שלך.
אכילה של 2 חלמונים ביום לא תפגע בכולסטרול ובלחץ דם. אם כן, כולנו צריכים להיות מאושפזים כבר בבית החולים, כי למשל בשביל להכין קציצות, פשטידה או שניצל מטוגן - צריכים ביצים!
אחרי שהצעתי למישהו שאפשר לאכול עד 2 חלמונים
אני לא צריך להסביר לך איך בונים תפריט, אבל נלך על הגרסה הסדנטרית של כמעט כל אדם בישראל: ארוחת בוקר, צהריים וערב.כל השאר לא מעניין אותי... זה לא דיון על FXP ...
אתה טענת את זה
תחליט במה אתה מאמין ורוצה וטעון
נ.ב.
אני מאמין שגם בשביל להגיע למצב לא בריא, צריכים לבנות תפריט לא בריא ולחיות איתו תקופה ארוכה (בהנחה ואין לו מחלה גנטית). כלומר אם אותו אדם אכל בטעות 3 ביצים פעם בחודש, ושאר הביצים (בממוצע) אכל חצי ביצה, אני לא מאמין שתהיה איתו בעיה רפואית.
בצורה מוגזמת מאוד - כן.אז אחרי הכל אתה עדיין חושב שאכילה של יותר מ 2 חלמונים ביום על בסיס קבוע תגרום לבעיות?
בצורה מוגזמת מאוד - כן.
אי אפשר להיות נעול על תפריט כלשהו ולחיות איתו כל השנים, גם מבחינה ביולוגית וגם (בעיקר - ובזה אני מאמין) מבחינה פסיכולוגית. אי אפשר להיות נעול על רק 50 ביצים ביום, או לחיות רק על שיק חלבון, או לאכול כל יום רק קילו בשר. כי אחרת אתה תקום בבוקר ולא תרצה לאכול שום דבר, את זה אני אומר מניסיון.
נ.ב.
כל זה בדעה של ספורט תחביב, ולא כספורט מקצועי. כמו שהראו בערוץ 10 נציג של אחת החברות על החלבון שלהם, והמגישה שאלה אותו "מה עדיף לאכול את זה או לאכול בצורה טבעית ויש לי את הזמן לאכול בצורה הטבעית?", הוא אמר שעדיף לאכול בצורה הטבעית. אני גם לא מאמין בתפריטים מרובעים, כשאתה רעב, תאכל כמה שאתה רוצה ומה שיש, לא לעשות חשבון.
אני לא תזונאי או איש הסמכה לתזונה. אני יודע על בשרי שאני לא יכול לאכול בקיץ יותר מ-2 ביצים ביום, אחרת אני מרגיש שאני חייב להקיא את זה (יכול להיות שיש לי בעיה פסיכולוגית, אני לא יודע, אני אפילו לא מתכוון לבדוק את זה).הבחור שאל אותך שאלה אחת קטנה, ואתה ענית לו בחפירה שלא מביישת מכונות קידוח נפט. לאחר מכן הוא שוב שאל את אותה שאלה פשוטה, וזה שוב קרה. ואז למרבה ההפתעה שוב.
אתה גם ממש מקצין כל דבר שאתה אומר, הוא סה"כ שאל אותך שאלה פשוטה- האם אתה חושב ש"אסור" לאכול יותר מ2 ביצים ביום?