הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חילוק תוכנית ABC

• פותח/ת השרשור maor1111
  • פורסם בתאריך
M

maor1111

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
עזבו אותכם מSS שכולם פה לוחצים עליו,

אני מעדיף להסתגל קודם כל שהשריר יבנה ואחרי זה לעבור לתוכנית SS,

אז רק רציתי לשאול על דעתכם,

יש לי מישהו במכון שחצי שנה עשה ABCD ויש לו כבר היקף 39 והוא פשוט סוס זה גם גנטיקה אבל גם עובדות בשטח ,שהתוכנית שלו עובדת כמו שצריך:
הוא היה מתחיל בחדר כושר היה די רזה, ועשה:

A: יד קדמית+יד אחורית
B: חזה+כתפיים
C:גב +רגליים
D: יד קדמית +יד אחורית

אני אישית עקבתי אחריו במשך חצי השנה שהוא התאמן,
ופשוט עם התוכנית הזו והתזונה הוא הגיע רחוק מאוד ,
נהיה מסיבי ברמה מטורפת בהזדמנות אני ישים תמונו של לפני ואחרי..

אני וידע שתגידו לי שכל אחד והתוכנית שעובדת עליו וזה אבל אני ממש רוצה לנסות את התוכנית הזו..

תגידו לי רק את דעתכם...
אני כבר חודש במכון דרך אגב...
ואני רוצה להתחיל אותה מסיבה פשוטה, שאני רוצה לשים דגש על הידים שלא גודלות לי בכלל בAB,
ובSS רוב השרירים שעובדים הם שרירים גדולים אז אני מעדיף שלא מצידי רק ידים גדולות זה בעיקרון המטרה שלי ...ידים 39-40...
ואל תעירו לי על המטרה.. כל אחד והשאיפות שלו ,לא ככה?מה תשפטו אותי על זה?

תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא רואה את הבעיה, אם התכנית של החבר שלך כל כך טובה -תעשה אותה, תפתח לוג ותסתום לכל הSS- ניקים את הפה. מה עוד אתה רוצה?

אני התייאשתי ממך, אתה לא מוכן להקשיב למה שאומרים לך, וחסר לך ידע בסיסי בתכנון אימונים.

התכנית שהחבר שלך עשה לא מתאימה למתאמנים מתחילים, ומעבר לזה היא פשוט גרועה!!

יד קדמית+יד אחורית??
חזה+כתפים???

אתה יודע מה וותק של החבר הזה באימונים? אתה יודע איזה תכניות אימון הוא עשה לפני? אתה יודע איך נראית התזונה שלו? להסתכל על מישהו ולקחת את התכנית שלו זה דרך מאוד טפשית להתקדם..

אתה מבקש את דעתנו על התכנית, דעתנו היא שמה שהכי יתאים לך הוא לעשות SS, אתה לא רוצה וזאת זכותך, אבל אל תצפה לקבל פה תשובות אחרות

אף אחד פה לא יגיד לך שהתכנית הזאת מעולה, אף אחד לא יגיד לך שהיא תביא אותך לתוצאות מהר יותר מכל תכנית אחרת

אם המטרה שלך היא יד גדולה זה בעיה שלך, אותנו מעניין להיות גדולים וחזקים ולא היקף היד.

בהצלחה

3 סטים אין צורך ליותר מיזה...אבל אני כמו כולם ממליץ לך להתחיל עם תוכנית אחרת זאת תוכנית למתקדמים-תתחיל בAB אם זה מה שאתה רוצה וגם לא תוכנית מאוד מסיבית אתה רק מתחיל אל תשכח....אני כולם ממליץ לך להתחיל עם תוכנית של כוח...גם אני כמוך פעם רציתי היקף יד גדול וטחנתי יד קידמית ואחורית ותאמין לי שהכל שטויות-תעבוד על שרירים גדולים ולבד תראה שגם הידיים יתפתחו.

זה כל כך גאוני! איך לא חשבתי על זה קודם? אולי אני אקח את התוכנית של יוסי יד 50 ואעבוד בה וגם אני אגיע ליד 50?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית