הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נרשם למכון כושר למשך חצי שנה וצריך עזרה בקשר לתוכנית

Daniel13

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום חברי הפורום,

רציתי רק להתיעץץ...

קוראים לי דניאל אני בן 19 ... אני דוגמן ולא מזמן התקבלתי לפרוייקט
דוגמנות בחו"ל בניו יורק...

עכשיו שלחתי תמונות לסוכן והוא אמר לי שבעיקרון בשביל הפרוייקט זה של חולצות פתוחות ,
וגופיות אז הוא אמר לי שאני יצטרך לעבוד קשה לפרוייקט הזה על הידיים,שכן הם יבלטו בתמונות בעיקר...

כרגע אני חושב שיש לי היקף 34 כי התאמנתי בעבר איזה חודשים שלוש...אבל לפני המון זמן...
משו כמו שנתיים ...

עכשיו אני רוצה להגדיל את הידים בעוד איזה כמה סנטינמטרים אני משער 38 ס"מ...

והמטרה שלי כמו שאמרתי היא אך ורק עבודה על הידים לצורך הפרוייקט..

עכשיו השאלה שלי אליכם מומחים, האם קיימת תוכנית כזו שתוכלו לתת לי רק על עבודה על גדילה לידים מסיביות?פשוט רק ידיים... אני מודע וקראתי שכולכם בעד תוכנית שנקראת SS... אבל פשוט המטרה שלי היא איך ורק לגדילת ידים לצורך קריירה ולא לצורך פיתוח גוף...

תשמעו שמתי לב שאנשים נכנסים אבל לא מגיבים,
אל תזלזלו בי כמו שאני לא מזלזל במטרות שלכם.
כל אחד והשאיפות שלו וההישגים שהוא שואף אליהם אז אל תבקרו אותי ומי שמוכן לעזור שיעזור.

תודה ואשמח שתעזרו,
דניאל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ראיתי את המאמר הזה.... ואני מדגיש שאני מעדיף לא לקחת סיכון להיכנס לתוכנית כזו מורכבת...
כי אינ לא יודע איך היא תעבוד עלי... יכול להיות שהגדילה תהיה בשרירים הגדולים

ופחות במה שאני רוצה להתמקד בו ... שזה הנפח של הידים...

עוד??

שלום דניאל, עומדות בפניך 2 אפשרויות.
לעשות את המדריך שנתנו לך, שאכן יכול להגיד לך גם שרירים אחרים ולא רק ידיים, או לעבוד רק על ידיים, שרוב הסיכויים יביא לכך שכלום לא יגדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית