הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ prolab קפאין

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
שמתי לב שיש 2 סוגים של קפאין של PROLAB אחד אדום והשני כחול
מה יותר טוב<<??

יש להם 2 סוגים של קפאין אחד, האחד רגיל, השני נקרא Advanced Caffeine שהוא כביכול "טבעי" ומכיל קפאין מצמחים כאלה ואחרים והוא לא בצבע כחול.

advancedcaffeine450whit.jpg

caffeine450white.jpg

הקפאין לדעת רבים מהפורום חזק בהשפעה לעומת האחרים.

מצאתי לפרולאב ייעוד חדש, לוקחים אותו רק בימים שיש מבחנים או בימים שאין לך כוח ללמוד.

אבל זה לא הופך אותך קצת Dizzy?
אגב, לא הייתי ממליץ לקחת קפאין או לשתות קפה אם נוטלים ריטלין..
פעם אני הייתי בחיטוב ובבוקר הייתי לוקח את הריטלין עם יוהימבין וקפאין ול-טירוזין ופשוט בעבודה אני הייתי יושב מול המחשב וממש העיניים שלי זזו מצד לצד ובקושי יכולתי להתרכז במה שרשום במחשב... זה מתסבך בצורה בלתי רגילה !
עד שקראתי על זה והבנתי שזה מזה ובאמת התופעה עברה

כן לגמריי - כדור פרולב 1, 2 - אם יש לך מספיק ביצים. ואתה יושב ולומד כל הלילה.

קרה לי עם הNSI ששם לקחתי 600 מ"ג - ולמדתי כל הלילה. (לקחתי לאימון אבל זה הספיק גם לכל הלילה).

אני לא מבין איך אתם מצליחים להתרכז. אני "יושב" ואחרי שורה וחצי מתחיל לתופף על כל השולחן ולצאת מריכוז.

לא מבין איך ה PROLAB כל כך משפיע עליכם..
לקחתי 1 והרגשתי אותו דבר כמו ALLMAX ישנתי רגיל..
יצא יום שלקחתי גם 2 כדורים ועדיין היה אותו דבר..

משהו אצלי דפוק?

אולי יש מצב שאתם מחוברים לאינפוזיה של קפה ביום יום או בגלל השימוש באפדרין\יהומבין\אנארף

לא שותה קפה.. ולא משתמש באפדרין יהומבין...
תכלס מוזר שמעתי עליו כל כך הרבה המלצות לפני שקניתי וציפתי להרבה יותר
אבל בכל מקרה זה עושה תעבודה של לתת קצת אנרגיה

האמת אני חייב לשתף אתכם במשהו..בגלל שהשתמשתי תקופה ארוכה בשורפי שומן+יהומבין+אפדרין+קפאין הגוף שלי ממש התמכר לזה...כבר שבוע שהורדתי את החומרים הללו ואני מרגיש כאילו דרסה אותי משאית בקושי אני יכול ללכת. במקביל לזה חשוב לי מאוד הכושר האירובי. אני בנאדם שרץ בממוצע 40-60 ק"מ בשבוע ובמצב הנוכחי, לאחר שהגוף התרגל לממריצים, מאוד קשה להמשיך בעומס הזה. בנוסף לכך, אני נמצא על דיאטה דלת פחמימות X<40, אבל התחלתי לאחרונה לעלות את כמות הפחמימות וכמו קסם האימונים האירוביים שלי השתפרו בצורה מדהימה, למשל עכשיו, יצאתי לרוץ 9.5 ק"מ לא התאמצתי בריצה הזו ויצא לי לסיים את המסלול ב-41 דקות, משמע 4.4 דקות לק"מ. השינוי בתפריט שלי הוא הוספה של עוד 80-100 ג' פחמימה ככה שמתקבל לי בסופו של יום 150 ג' פחמימה שמגיעות ברובן מחלב 3%(עוזר לי להתאושש פלאים!!!) לצד קורנפלקסים, שיבולת שועל וכ'ו.

בעקבות הוספת הפחמימות לא השתנה דבר, הגוף לא עלה בנוזלים, כיוון שעצימות האימונים שלי עלתה, הכושר האירובי השתפר וההתאוששות שלי מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית