עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש אנשים שזה לא משפיע עליהם בגלל סיבות כאלו ואחרות, בעיקר דברים שקשורים ב CNS
האמת אני חייב לשתף אתכם במשהו..בגלל שהשתמשתי תקופה ארוכה בשורפי שומן+יהומבין+אפדרין+קפאין הגוף שלי ממש התמכר לזה...כבר שבוע שהורדתי את החומרים הללו ואני מרגיש כאילו דרסה אותי משאית בקושי אני יכול ללכת. במקביל לזה חשוב לי מאוד הכושר האירובי. אני בנאדם שרץ בממוצע 40-60 ק"מ בשבוע ובמצב הנוכחי, לאחר שהגוף התרגל לממריצים, מאוד קשה להמשיך בעומס הזה. בנוסף לכך, אני נמצא על דיאטה דלת פחמימות X<40, אבל התחלתי לאחרונה לעלות את כמות הפחמימות וכמו קסם האימונים האירוביים שלי השתפרו בצורה מדהימה, למשל עכשיו, יצאתי לרוץ 9.5 ק"מ לא התאמצתי בריצה הזו ויצא לי לסיים את המסלול ב-41 דקות, משמע 4.4 דקות לק"מ. השינוי בתפריט שלי הוא הוספה של עוד 80-100 ג' פחמימה ככה שמתקבל לי בסופו של יום 150 ג' פחמימה שמגיעות ברובן מחלב 3%(עוזר לי להתאושש פלאים!!!) לצד קורנפלקסים, שיבולת שועל וכ'ו.
בעקבות הוספת הפחמימות לא השתנה דבר, הגוף לא עלה בנוזלים, כיוון שעצימות האימונים שלי עלתה, הכושר האירובי השתפר וההתאוששות שלי מעולה.
למה הכוונה בCNS?
---------- התגובה התווספה ב 21:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:23 ----------
שתי שאלות - האחת - כמה זמן אתה במשטר התזונה החדש?
השנייה - האם אתה מצליח לשמר את א.ש. הנמוך ? (כלומר אתה עדיין ב8)?