הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד לוג SS

Palindrome

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
אחרי כמה שלושה חודשים של בעצם כלום בחדר כושר - אני מתחיל SS.

בן 22, 1.80, 89 ק"ג.

לפני שהתחלתי להתאמן - 78 ק"ג. עליתי קצת במאסה מהכלום, אבל בעקרון הרוב המוחלט שומן. רואים את זה. אכלתי כמו חמור מבלי להתאמן באופן יעיל.

בנתיים - אני מתחיל מחר את השבוע השלישי בSS
המשקלים, נכון לעכשיו -
סקוואט - נסיון של 70 ק"ג מחר - אין סיבה שלא אצליח. התחלתי מ40 ק"ג, עד עכשיו קפיצות של 5 ק"ג.
בנץ' פרס - מחר 50 ק"ג. היתה לי בעיה בבנץ', משום מה. גיליתי לאחרונה שאחזתי צר מידי ולא הצמדתי את השכמות. אחרי שעשיתי את זה - קסם. קפיצות של 2.5 ק"ג.
דדליפט - מחר 70 ק"ג. אחלה תרגיל, אין בנתיים בעיות באחיזה, שזה נחמד, אבל המשקלים עדיין נמוכים. קפיצות של 10 ק"ג.
פרס - באימון B ביום רביעי - 42.5 ק"ג. היתה לי פאשלה עם התרגיל הזה - לפני שני אימונים, חשבתי ששמתי 37.5 על המוט, מסתבר ששמתי 47.5, בדיעבד, ולא הבנתי למה היה לי קשה כל כך והצלחתי רק 3-3-3. ייחסתי את זה לעייפות. בכל אופן, אימון שעבר ניסיתי שוב 37.5, הפעם באמת, ראיתי שזה משחק ילדים, אז העלתי ל40 בסט השני, ובשלישי ל42.5. השבוע אנסה 42.5 לשלוש חמישיות ואז אתקדם.
מתח - נקודת התורפה שלי. עד לפני כמה זמן לא הצלחתי לבצע חזרה אחת. בכל זאת שוקל 90 קילו... אני עושה בנתיים מתח בחזרות שליליות עד שאצליח לבצע לפחות שלשה.

מתאמן רק בבוקר, אגב. איזור 7:30. חוץ מהעובדה שאין לי זמן אחר - אף פעם אין תור לספסל או לכלוב, מה שהופך את האימונים לקצרים במיוחד.

תזונה:
3000+ קלוריות ביום עם לפחות 160 גרם חלבון. בד"כ יותר, בעיקר בימי אימון.
מצויד בגיינר שמכיל גם קריאטין (האמת שקניתי אותו בעיקר בגלל כמות החלבון הגבוהה).

---------- התגובה התווספה 18-10-2010 ב 10:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-10-2010 ב 10:40 ----------

אימון ראשון בשבוע השלישי -

סקוואט 70 - 5-5-5 - קל יחסית. אני חושב שיש לי בעיות בטכניקה, אצלם שוב סרטון ואעלה לפה. עדיין עולה 5 ק"ג מאימון לאימון. בנתיים לא רואה סיבה להפסיק, אלא אם אזהה בעיות רציניות בטכניקה.

בנץ' 50 - 5-5-5 הרמתי, אבל התחיל להיות קשה. זה קצת מדאיג, כי זה משקל של כוסית ואני בכל זאת שוקל 90 ק"ג... עולה בגלל זה רק 2.5 מאימון לאימון כבר מההתחלה (40 ק"ג).

דדליפט 70 - 5-5-5 אחלה תרגיל. עולה ב10 ק"ג מאימון לאימון. היה יחסית קל, אז אמשיך לעלות ב10.

אם לא עשית הרבה זמן בנץ' פרס אין לך מה לדאוג,אם ילך כמו שצריך אחרי כמה אימונים פתאום תראה שאתה יכול לעלות משקלים חופשי.

• פותח/ת השרשור
שבוע שלישי, אימון 8:

סקוואט - 75 ק"ג - 5-5-5 מתחיל להיות קשה. הטכניקה הרגישה קצת יותר טוב. שכחתי שוב לצלם סרטון. מתי כדאי לחתוך את משקל ההתקדמות בחצי? 80 ק"ג אני די בטוח שאסתדר איתם.

פרס - 42.5 ק"ג 5-5-5 היה ממש ממש קל. ממש הופתעתי לטובה.

מתח בסופינציה - 3-2-2 - הפתעה. עד עכשיו עשיתי בחזרות שליליות בפרונציה. ניסיתי היום לראשונה והצלחתי לעלות... ואפילו יותר מחזרה אחת! עכשיו הדילמה שלי. להמשיך עם זה ולראות אם אני מתקדם או להמשיך עם חזרות שליליות?

אני לא מומחה, אבל אני לא רואה שום סיבה לעשות חזרות שליליות אם אתה מסוגל לעשות מתח אמיתי.

• פותח/ת השרשור
שבוע שלישי - אימון 9:

סקוואט - 80 ק"ג - 5-5-4. בואנה, היה קשה. בחזרה האחרונה פשוט ירדתי יותר מידי עמוק והמוט עלה על הכלוב! זה כבר קרה פעם, אבל במשקל קל יותר ויכולתי לקחת אותו שוב מתחתית הכלוב ולהרים, אבל זה פשוט היה כבד מידי בשביל זה הפעם.
המשקל עצמו היה קשה. הרגשתי מת אחרי זה. היה הרבה יותר קשה מה75. אני די בטוח שהייתי מצליח את החזרה האחרונה, אז אני אעלה משקל. אני חושב שאחתוך את העליה עכשיו (סוף שבוע שלישי בתוכנית כבר) ואתחיל בעליות של 2.5 קילו.

בנץ' - 52.5 5-5-5-5 כן, ארבעה סטים. לא הייתי בטוח שעשיתי שלושה, עם החימום והכל, אז עשיתי עוד אחת ליתר ביטחון. מדאיג אותי ממש הקושי פה. עוד לא צריך ספוטר, אבל זה כבר קשה, וזה משקל שנחשב בדיחה... \:

דדליפט - 80 ק"ג - 5-5-5 אני חושב שהיו לי בעיות בטכניקה, והזוקפים שלי בערו מהסקוואט. אמנם השלמתי הכל, אבל היה כבר לא קל ונחתי כמה שניות בין חזרה לחזרה. פה אני חותר את העליה ב2 ל5 ק"ג מאימון לאימון.

מקבילים - 7-7 שום דבר מיוחד.

• פותח/ת השרשור
שבוע רביעי - אימון 10:

לא התאמנתי ביום שני - הייתי חולה.
היום -
סקוואט 80 ק"ג שוב - 5-4-3. אכזבה ענקית \: היה פשוט כבד. יותר כבד מפעם שעברה, מה שממש מוזר...
אולי בגלל המחלה. בכל אופן, ביום שישי אני רוצה לסגור את זה כבר.
פרס - 45 ק"ג - 5-5-4. עוד אכזבה. שני הסטים הראשונים הלכו מעולה. הסט האחרון גם הלך אחלה, אבל החזרה האחרונה פשוט לא עלתה. זה לא שהפסקתי באמצע, המוט פשוט לא זז מהסטרנום.
מתח - 3-2-2 שוב, אותו הדבר. עוד אכזבה.

מקווה שילך יותר טוב בשישי.

• פותח/ת השרשור
הרבה זמן לא עדכנתי

סקוואט 70 ק"ג - 5-5-5 - לאחר העדכון האחרון ניסיתי שוב 80 ושוב לא צלח. זיהיתי בעיות חמורות בטכניקה. אני יורד הרבה יותר מידי נמוך (התחת כמעט צמוד לתאומים), הברכיים גולשות ולפעמים אני שוכח מהיפ דרייב. החלטתי לרדת ל70 ולעלות 2.5. הטכניקה היום הרגישה טוב.

פרס - 45 ק"ג - 5-5-5. לא היה קשה ממש.

מתח - 3-2-2 שוב, אותו הדבר. מאכזב מאוד...

לגבי המחלה, זה בהחלט יכול להתיש אותך והאימון שאחר כך יהיה די זיפת. לגבי המתח - יכול להיות שאתה לא נח מספיק אחרי הסקוואט והפרס, והגוף עייף מדי?

• פותח/ת השרשור
JOE - אנסה לנוח יותר, אם כי אני לא חושב שזה זה.

היום בבוקר -
סקוואט - 72.5 - 5-5-5 קל יחסית
בנץ' 55 - 5-5-5 סגרתי, אחרי פעמיים שלא סגרתי והיה קל יחסית.
דדליפט - 90 - 5-5-5 פה זה מתחיל להיות קשה.

אחלה אימון.

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 75 ק"ג - 5-5-5 משהו לא היה טוב בטכניקה
הזוקפים בערו לי אחרי זה. אולי אני יורד עם הגב יותר מידי.

פרס - 47.5 ק"ג - 5-5-4 ארר! החזרה האחרונה הזאת! פעם הבאה אני בטוח סוגר.

מתח - 3-2-1 יותר גרוע מפעם שעברה |:

משהו פה מוזר מאד. איך אתה הולך אחורה מאימון לאימון? זה חייב להיות ענין של התשה של הגוף. אתה אוכל וישן מספיק?

• פותח/ת השרשור
אוכל כמו מטורף. ישן בסדר.

היום -
סקוואט 77.5 ק"ג - 5-5-5 שני הסטים הראשונים בינוניים-קלים. השלישי קשה.

בנץ' 57.5 - 5-2-2. הטכניקה שלי חרא. מוזר שבסטים האחרים מהראשון זה הרגיש גם כמו טון... נחתי מספיק זמן בין סט לסט.

דדליפט - 95 ק"ג - 5. היה קשה. עדיין אוחז רגיל. נראה לי אוכל לסחוב עוד איזה 10 קילו באחיזה הזאת...

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 80 ק"ג 5-5-5
היה אחלה.

פרס - 47.5 5-5-5 - חזרה אחרונה עלתה קשה, אבל עלתה.

מתח - 4-3-3 - השתפרתי קצת, סוף סוף...

משקל גוף - 91 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
היום בבוקר -
קמתי בלי שום חשק להתאמן, עייף. כמעט ויתרתי על האימון...

סקוואט - 82.5 - 4-5-5
חזרה אחת בסט השני לא שברתי מקביל.
בחזרה האחרונה של הסט הראשון ירדתי נמוך מידי והמוט נשען על הכלוב וירד מהכתפיים שלי. ויתרתי על לנסות לקחת אותו מהתחתית ולהרים(...)

בנץ' פרס - מזעזע. 4 חזרות בסט הראשון עם 57.5. כל השאר לא שווה לדבר עליהן בכלל.
אין לי מושג מה הולך איתי בבנץ'. זה מבאס. החזה חלש, קטן ולא פרופורציונאלי לגוף. מבאס. בפרס אני עושה 50 קילו אימון הבא, רק בשביל ההשוואה...

דדליפט - 100 ק"ג - 5 היה קצת יותר קל מה95 אימון שעבר שהיה ממש קשה. סוף סוף משהו נורמלי...
עדיין אחיזה רגילה. מתחיל טיפה להחליק לי כבר, אבל אני יכול לסחוב איתה עוד קצת.

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 82.5 - 5-5-5 לא קל ולא קשה
הטכניקה בסט הראשון הרגישה מעולה. בשני הסטים האחרים קצת פחות.

פרס - 50 ק"ג - 4-3-3
קשה לשמור על גב ישר במשקלים האלה... זה קצת מטריד אותי.

מתח (משקל גוף 92 ק"ג) - 5-4-3
שוב שיפור. איזה כיף!

---------- התגובה התווספה ב 10:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:35 ----------

אני בהתלבטות, אבקש את עזרתכם -
אני לא מתקדם בבנץ'. החזה שלי חלש מאוד ומעפן. הפרס שלי (PR 47.5) מאוד קרוב לבנץ' (PR 55).
מה עושים? מעבר למשקלים, כל העניין גם נראה לא פרופורציונאלי - החזה קטן מאוד וכמעט שטוח, לעומת הכתפיים היחסית גדולות והזרועות.

צודק, באמת מוזר ההבדל הזה. לפי הפרס, היד האחורית שלך חזקה. לא הגיוני שאתה נתקע במשקל כל כך קל בחזה. אולי תעלה סרטון שיוכלו פה לבדוק את הטכניקה שלך.

• פותח/ת השרשור
קשה לי יותר ויותר באימוני בוקר האלה. המשקלים עולים...

סקוואט - 85 ק"ג - 5-4-5 - בסט הראשון ירדתי ממש ממש דיפ, הרבה יותר משבירת מקביל והלך בסדר. היה קשה, ממש. בשני עשיתי את זה שוב ובחזרה האחרונה ירדתי דיפ קצת יותר מידי והמוט פשוט נעצר על המוטות ביטחון וירד לי מהגב... לקחתי אותו איכשהו בחזרה וניסיתי לקום. חשבתי שהצלחתי, אבל באמצע העליה היה כשל וטראח(!) בסט השלישי ירדתי כבר רגיל, לקצת יותר ממקביל.

בנץ' - 50 5-5-5. החלטתי לעשות ריסט ולתרגל טכניקה. עד היום לא כיווצתי את השכמות והוצאתי את החזה. היום עשיתי את זה, בשילוב אחיזה יותר צרה והיה לי קל. זה מן הסתם בגלל המשקל, אבל אני חושב שגם הטכניקה תרמה לזה רבות.

דדליפט - 105 - 5- יצאתי קצת כוסית והשתמשתי באחיזה משולבת. הייתי ממש עייף מהסקוואט, ובכלל, בוקר, אני עייף ורציתי להתרכז בתרגיל עצמו ולא באחיזה. כל חזרה הרגישה כאילו הנשמה שלי יוצאת מהגוף וכשהמוט חוזר לרצפה - כאילו היא נכנסת חזרה. היה סבבה סך הכל 😃

אגב, אני לא עושה חימום בדדליפט. אני לא מרגיש צורך כל כך... האמת היא שאני לא מרגיש צורך פיזי להתחמם בכלל, אבל בסקוואט אני עושה את זה בכל מקרה. מכיוון שבסקוואט גם הזוקפים וגם הרגליים (דה...) עובדים חזק - יש צורך להתחמם לדדליפט במשקלים שלי?

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 85 ק"ג - 5-5-5 סט ראשון ממש קשה, שני הסטים הבאים קלים(!). אולי זאת התשובה שלי לשאלה למה אני לא מרגיש את ההבדל בין עם חימום לבלי חימום. אולי צריך להתחמם יותר...

פרס - 50 ק"ג - 4-3-2 על הפנים. לא יודע מה נסגר איתי \:

מתח - משקל גוף 93 ק"ג - 4-3-3 מאכזב מאוד.

לגבי הדדליפט, גם אני כרגע במשקלים דומים, ואני עושה שני סטים לפני העיקרי, אחד של 60 קילו והשני של בערך 80. לא כדאי להגיע למשקל של 100+ בלי הכנה, אפילו נפשית, כי אם אתה עושה תנועה לא נכונה בגלל שלא הערכת נכון את המשקל, אתה תוקע את הגב התחתון ואז אין אימון לכמה ימים טובים. חבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית