עוד לוג SS

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 87.5 ק"ג - 5-5-5 - היה קל. מאוד מרוצה.

בנץ' - 52.5 - 5-5-5 - היה גם קל יחסית, שמרתי על כיווץ.

דדליפט - 110 - 5 - בחזרה האחרונה המוט אשכרה החליק לי ממש אחרי שנעלתי באחיזה משולבת!
היה קשה ברמה שלא חוויתי אף פעם. פעם הבאה אין מצב שאצליח 115, לכן אתחיל פה עליות של 2.5 ק"ג.

סך הכל - אחלה אימון.

• פותח/ת השרשור
מממ...

סקוואט - 90 ק"ג - 5-5-5 לא היה קל.
עדיין כואב לי הגב התחתון מהדדליפט של יום ראשון...

בנץ' - 55 ק"ג - 5-5-5 תכל'ס, לא היה קל, וזה ממש עצוב. היה כיווץ בשכמות וכל הדברים האלה... אם לא אצליח את ה57.5 ביום שני אני כבר לא יודע מה אעשה.

מתח - לא הספקתי, אז אעשה היום אחר הצהריים.

החלטתי להחליף את הפרס בבנץ' בנתיים ולעשות רק אימוני בנץ', כי הוא באמת על הפנים. אולי מידי פעם אתן אימון פרס רק כדי לא להדרדר, אבל אני חייב לשפר את הבנץ' שנמצא הרחק מאחור.

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 80 ק"ג 5 - התחממתי, ובסט האחרון של החימום (80 ק"ג) הרגשתי שלא אוכל להרים כבד יותר.
באתי ממש עייף וחסר מוטיבציה לאימון... \:

בנץ' - 57.5 - 5-5-5 PR סוף סוף. היה קשה, ובסט האחרון הקפצתי על החזה את החזרה האחרונה, אבל סוף סוף הצלחתי. ממש עצוב.

מתח - עשיתי שתי חזרות ופשוט לא יכלתי יותר. לא יודע מה נסגר איתי \:
עשיתי עוד איזה סט של 160 LBS בפולי עליון בשביל להרגיש שעשיתי משהו והלכתי הביתה.

אימון על הפנים.

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 92.5 - 5-5-5 באתי בבאסה לאימון במחשבה שכנראה לא אצליח להעלות במשקל על המוט, ואפילו לא אצליח 90 ק"ג, אבל החימום הלך ממש טוב וה80 היה קליל, אז הלכתי על 92.5 ולא היה כזה קשה...
רק החזרה האחרונה בכל סט קשה.

בנץ' - 57.5 - 5-5-5 ניסיתי שוב, רק בשביל להיות בטוח שבאמת התחזקתי. וואלה, הגיע הזמן...

פולי עליון 170 ליברות - 7, 190 ליברות - 5, 180 ליברות - 5

כל המוטות מתח היו תפוסים ומיהרתי לעבודה, אז היתה לי הזדמנות לשחק קצת בפולי. לפני שהתחלתי SS ה170 הרגיש כמו 190 עכשיו. נחמד לדעת שהתחזקתי, אבל רק ב9 קילו משקל התנגדות...

• פותח/ת השרשור
אתמול -

סקוואט 95 ק"ג - 5-5-4
באתי עייף מאוד לאימון. כל סט היה רצח ולא הרגשתי טוב בין סט לסט. יכלתי לרדת עם החזרה האחרונה, תכל'ס, אבל ידעתי שבטח אקיא אחריה...

בנץ' - 60 ק"ג - 4-3-2
איזו אכזבה... את החזרה האחרונה בסט הראשון אני חושב שהייתי סוגר, אבל עבדתי בלי ספוטר, אז פחדתי קצת, מה שלא הפריע לי להתאבד על השלישית בסט האחרון, להכשל ולחטוף כמה סימנים כחולים בבטן מהמוט... אבל זה לא נורא כמו שחשבתי.

מתח - עשיתי כמה שעות אחרי - 5-3-3.

משקל גוף - 93.5, מתקדם בצעדי נמלה...

אם מישהו תוהה למה אני לא עושה פרס ודדליפט - הבנץ' והמתח שלי חלשים מאוד ואני חייב לשפר אותם. יש לי פרס של 50 ק"ג ל4-4-4 ודדליפט של 110 ל5. הם בנתיים תקינים. אני חייב לגשר על הפער, גם אם זה בא על חשבון הדדליפט והפרס.

בכל אופן, אני רוצה להתקדם בבנץ' כמה שאפשר בחודש, בערך, לסגור 5-5-5 בפרס, 120 בדדליפט ולהתחיל חיטוב. בחיים שלי לא הייתי כזה שמן. קשה לי לקשור שרוכי נעליים בישיבה, קשה לי לשבת ישיבה מזרחית. אניצריך להוריד איזה 15 קילו לפחות וזה עבודה של כמה חודשים. אחרי זה אחזור לSS ואמצה אותה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 80 ק"ג - 5-5-5
לא אכלתי כמעט כלום בימים האחרונים וזה ניכר בסקוואט. התחממתי ל95, וה80 הרגיש לי כמו משקל עבודה, אז נשארתי איתו כבר...

בנץ' - 60 ק"ג - 5-5-5 - מוזר, כי הייתי בגרעון קלורי מהאימון שעבר ובכל זאת התחזקתי...
ת'אמת, גם לא היה כזה קשה.

מתח - 4-3 משקל גוף
סט שלישי בפולי - 7 על 180 ליברות

תפסו לי ת'מתח ומיהרתי לעבודה.

שבוע הבא אחזיר את הפרס לתוכנית במתכונת חד שבועית.

• פותח/ת השרשור
בלאגן.
לא היה לי זמן להתאמן, לצערי, ביום ראשון.

היום -
סקוואט - 90 ק"ג (החלטתי לעלות לאט במשקלים, מן ריסט קטן) - 5-5-5
בנץ' - 62.5 - 4-3-2
מתח - 4-3-3, פולי 190 ליברות - 6

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 95 - 5F

בנץ' - 62.5 - 3-4-3

פולי עליון 190 ליברות - 6-6-5

בשבועיים האחרונים חלה ירידה ניכרת בכמות האוכל שאני מכניס ורואים את זה טוב טוב באימונים....
פשוט אין לי חשק לאכול, לא יודע למה...

• פותח/ת השרשור
סקוואט 95 ק"ג - 5-5-5
בנץ' - 62.5 -3, 60 - 5-5
הסט האחרון עלה בקושי, ה62.5 פשוט הרגיש כמו טון.
פולי עליון 190 LBS - 5-5-5

• פותח/ת השרשור
טוב, השבוע זה השבוע האחרון שלי בSS - ואז מתחיל חיטוב. לאחר החיטוב אחזור לSS בכל הכוח, אחרי הרבה תובנות מהנסיון (הלא מוצלח, לדעתי) הראשון והכי חשוב - טכניקה סבירה כבר מההתחלה. את החיטוב אעשה עם הלינארית, נראה לי.
קצת רקע ללמה אני עושה חיטוב - 178 על 96 ק"ג. אני כבר לא יכול להסתכל על עצמי, ופעולות יומיומיות פשוטות הופכות מסובכות... לפני שהתחלתי להתאמן, אגב, שקלתי 77 ק"ג.

האימון היום -
סקוואט - 100 ק"ג - ידעתי שאלה האימונים האחרונים שלי, אז הייתי חייב לעלות ל2 פלטות (עליתי מ95) - 5-5-4F. לדעתי יכולתי גם 5 בסט השלישי. המשקל לא היה כזה קשה בסט הראשון והשני - בראשון יכלתי לפחות עוד שתי חזרות. אולי ויתרתי לעצמי, כי לא הרגשתי טוב ואחרי כל סט של סקוואט היתה לי ממש בחילה.

בנץ' - הסקוואט גמר אותי, אז הבנץ' היה חרא -
62.5 - 3 - 60- 30 - 60 -30.
משקל שסגרתי בעבר הפך לRM3 היום... זה מתסכל.

פולי עליון - 200 LBS -
5-5-5

בחודש האחרון התוכנית הפכה לליצנית. אני לא עושה דדליפט, אלא רק מתח, מתוך מחשבה לשפר את זה, אבל זה לא משתפר. אני לא עולה על 4 חזרות משקל גוף (אתמול מדדתי 98 ק"ג עם הבגדים), אז עברתי מתוך תיסכול לפולי עליון, במטרה לסגור משקל כלשהו לחמש חזרות.
באותו אופן - הפסקתי עם הפרס והתחלתי רק בנץ' - מתוך מחשבה לשפר אותו. בפועל - מPR 55 ק"ג הגעתי ל60. 60 קילו זה משקל של ילד בן 13.

אני מת להכנס לחיטוב כבר - אני מת להסיר מעלי את כל השומן הזה ולנשום כמו שצריך סוף סוף. אחד הדברים הכי מתסכלים זה כשיושבים נמוך, הבטן לוחצת על הריאות וזה מקשה על הנשימה, במיוחד אחרי ארוחה כבדה.
החיטוב הולך להיות עצבני. אני רוצה לרדת לאיזור ה10-12 אחוזי שומן. אין לי מושג כמה אני עכשיו, זה לא משנה.

ביום רביעי ושישי אכניס פרס במקום בנץ'. זה תרגיל שלא עשיתי הרבה זמן. כנ"ל דדליפט במקום מתח. מאז שהפסקתי עם הדדליפט הסקוואט שלי עלה ב20 ק"ג. מעניין אם גם הדדליפט יעלה בעקבותיו (RM5 110 ק"ג - לפני חודש).

• פותח/ת השרשור
הפרס נמצא ברוטציה עם הבנץ', הרי, והבנץ' היה מביש (היה אז PR 55), ואני בכל זאת שוקל 95 קילו על 180.... הפרס היה 50, וגם זה לא משהו, אבל סביר. אז החלטתי להתמקד בבנץ', לאזן אותו ולהמשיך את הרוטציה.
כנ"ל הדדליפט, שאותו הפסקתי בשלב מוקדם יותר אפילו - מתח נמוך מאוד ודדליפט סביר, אז החלטתי לאזן את המתח מול הדדליפט ואז להמשיך.

בכל מקרה, זה כבר לא משנה - במאסה הבאה אעשה הכל כמו שצריך, עם המון אוכל ובכל הכוח.

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית