תוכנית אחיזה בפרונט סקוואט

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
לכל אנשיי ההרמות האולימפיות .
איך התרגלתם לאחיזה הזאת , זה מפעיל טונה לחץ על הפרקים של היד .
או יכול להיות שאני עושה משהוא לא נכון ?

תראה זה בעיקר עניין של גמישות בפרק יד.
רוב האנשים שלא מתרגלים את הטווח התנועה הזה של המרפק לא יצליחו להחזיק את המפרק בקו ישר עם הכתף.

איך אתה מחזיק את המוט? אם יד פתוחה או סגורה?
אם זה לוחץ לך יותר מידי אתה יכול לפתוח את היד ושהמוט ינוח על החלק שיותר קרובות לאצבעות בכף יד.
הכוונה היא שבמקום שכרית הכף יד תיהיה במגע עם המוט שהיא לא תיהיה במגע.

• פותח/ת השרשור
תראה זה בעיקר עניין של גמישות בפרק יד.
רוב האנשים שלא מתרגלים את הטווח התנועה הזה של המרפק לא יצליחו להחזיק את המפרק בקו ישר עם הכתף.

איך אתה מחזיק את המוט? אם יד פתוחה או סגורה?
אם זה לוחץ לך יותר מידי אתה יכול לפתוח את היד ושהמוט ינוח על החלק שיותר קרובות לאצבעות בכף יד.
הכוונה היא שבמקום שכרית הכף יד תיהיה במגע עם המוט שהיא לא תיהיה במגע.

אני עושה עם יד פתוחה שהמוט יושב קרוב לאצבעות העניין שהמשקל מגיע ל120 + זה מתחיל להציק .

לכל אנשיי ההרמות האולימפיות .
איך התרגלתם לאחיזה הזאת , זה מפעיל טונה לחץ על הפרקים של היד .
או יכול להיות שאני עושה משהוא לא נכון ?

נסה לשחק קצת עם הרוחב של האחיזה, אולי זה יעזור. יש כאלה שאחיזה צרה יחסית יותר נוחה להם, יש כאלה שמעדיפים רחבה. יש גם כאלה שמחזיקים את המוט ככה שהוא נמצא רק על 2-3 אצבעות, זה גם עלול לעזור לך קצת. מעבר לזה, אחיזה בFS היא די לא נוחה, אין הרבה מה לעשות חוץ מלהתרגל.

אני מסכים עם ההצעות של Seth Able.

יכול להיות שכשנהייה לך כבד, אתה מתכופף יותר קדימה ואז אתה מנסה למתוך עם היד במשקל?

• פותח/ת השרשור
אני מסכים עם ההצעות של Seth Able.

יכול להיות שכשנהייה לך כבד, אתה מתכופף יותר קדימה ואז אתה מנסה למתוך עם היד במשקל?

לא הגעתי למשקל כבד באמת עברתי לאחיזה מוצלבת .
אני אנסה באימון הבא עוד פעם את מה שהצעתם פה ואדווח איך היה .

ממה שיצא לי לראות, לכמעט לכולם בהתחלה האחיזה מאוד לא נוחה. החדשות הטובות הן שבסוף כולם מסתדרים עם זה. יכול להיות שאתה התחלת לעשות FS כשכבר היתה לך יכולת לעבוד עם משקלים גבוהים יחסית, אז האי נוחות תהיה בולטת במיוחד, היות ולא היתה לך תקופת הסתגלות עם משקלים נמוכים.

הכאב מתחיל ישר מהחזרה הראשונה? אני יכול לספר לך שאצלי, אם קורה מצב (קורה לפעמים בחזרה האחרונה, אם אני עושה חמישיות) שאני לא מצליח לשמור את הגב העליון מספיק ישר, אני בדרך כלל מסיים את הסט עם קצת כאבים בפרק כף היד ובאמה קרוב למרפק. לא משהו בלתי נסבל ועובר אחרי דקה, אבל עדיין לא נחמד בכלל.

• פותח/ת השרשור
ממה שיצא לי לראות, לכמעט לכולם בהתחלה האחיזה מאוד לא נוחה. החדשות הטובות הן שבסוף כולם מסתדרים עם זה. יכול להיות שאתה התחלת לעשות FS כשכבר היתה לך יכולת לעבוד עם משקלים גבוהים יחסית, אז האי נוחות תהיה בולטת במיוחד, היות ולא היתה לך תקופת הסתגלות עם משקלים נמוכים.

הכאב מתחיל ישר מהחזרה הראשונה? אני יכול לספר לך שאצלי, אם קורה מצב (קורה לפעמים בחזרה האחרונה, אם אני עושה חמישיות) שאני לא מצליח לשמור את הגב העליון מספיק ישר, אני בדרך כלל מסיים את הסט עם קצת כאבים בפרק כף היד ובאמה קרוב למרפק. לא משהו בלתי נסבל ועובר אחרי דקה, אבל עדיין לא נחמד בכלל.

אני לדעתי מסוגל לבצע עם משהוא כמו 190 קילו .
בעבר אף פעם לא עברתי את ה100 לחזרות .
בקשר לכאב , לא ניסיתי להגיע למקום שיכאב לי מאוד , היה חוסר נוחות ולחץ גדול על המפרק .

יש סיבה שלא עושים חמישיות בפרונט סקוואט 😉

דאוס, 190 קילו? 😲
אתה צריך ללכת מהר ל Weightlifting אם זה נכון.

• פותח/ת השרשור
יש סיבה שלא עושים חמישיות בפרונט סקוואט 😉

דאוס, 190 קילו? 😲
אתה צריך ללכת מהר ל Weightlifting אם זה נכון.

לפני חצי שנה מאמן ניסה לגייס אותי .
עשיתי באימון המקסימום עם 180 , והיה לי עוד לתת .
בגלל הבעיה עם האחיזה המוצלבת שהמשקל ישב כל כך לא טוב שלא לקחתי סיכון והפסקתי

חבל. אתה תתרגל מהר מאוד למשקל שיושב שם באחיזה נכונה. אחיזה מוצלבת רק מפריעה..

180 קילו זה מטורף. לדעתי אתה לוקח את כל מי שמתאמן בארץ כרגע 😃

חבל. אתה תתרגל מהר מאוד למשקל שיושב שם באחיזה נכונה. אחיזה מוצלבת רק מפריעה..

180 קילו זה מטורף. לדעתי אתה לוקח את כל מי שמתאמן בארץ כרגע 😃

ממש לא, יש כמה שעושים מעל 200. אבל כן, אם הוא רוצה לעזוב את הפוטבול ולעבור לספורט שבאמת יש בו כסף ונשים, בהחלט יש לו מה לעשות בהרמת משקולות 😃.

ממש לא, יש כמה שעושים מעל 200. אבל כן, אם הוא רוצה לעזוב את הפוטבול ולעבור לספורט שבאמת יש בו כסף ונשים, בהחלט יש לו מה לעשות בהרמת משקולות 😃.

אולי יש כמה שעושים מעל 200, אבל הוא בכלל בלי ניסיון בתחום עם 190. נשמע לי הרבה פוטנציאל...

כסף ונשים יבואו אחרי התהילה 😃

אולי יש כמה שעושים מעל 200, אבל הוא בכלל בלי ניסיון בתחום עם 190. נשמע לי הרבה פוטנציאל...

כסף ונשים יבואו אחרי התהילה 😃

כן, בהחלט פוטנציאל מטורף, לגבי זה אין ספק. אני לא מכיר אף אחד שהגיע לכאלה משקלים בלי כמה שנים טובות של אימונים קודם.

צלם סרטון של האחיזה שאני יוכל לעזור.

ובאמת יש לך פוטנציאל פסיכי של הפלג גוף התחתון, הייתי מוכר קליה בשביל 190 קילו פרונט סקוואט 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית