עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תראה זה בעיקר עניין של גמישות בפרק יד.
רוב האנשים שלא מתרגלים את הטווח התנועה הזה של המרפק לא יצליחו להחזיק את המפרק בקו ישר עם הכתף.
איך אתה מחזיק את המוט? אם יד פתוחה או סגורה?
אם זה לוחץ לך יותר מידי אתה יכול לפתוח את היד ושהמוט ינוח על החלק שיותר קרובות לאצבעות בכף יד.
הכוונה היא שבמקום שכרית הכף יד תיהיה במגע עם המוט שהיא לא תיהיה במגע.
לכל אנשיי ההרמות האולימפיות .
איך התרגלתם לאחיזה הזאת , זה מפעיל טונה לחץ על הפרקים של היד .
או יכול להיות שאני עושה משהוא לא נכון ?
אני מסכים עם ההצעות של Seth Able.
יכול להיות שכשנהייה לך כבד, אתה מתכופף יותר קדימה ואז אתה מנסה למתוך עם היד במשקל?
ממה שיצא לי לראות, לכמעט לכולם בהתחלה האחיזה מאוד לא נוחה. החדשות הטובות הן שבסוף כולם מסתדרים עם זה. יכול להיות שאתה התחלת לעשות FS כשכבר היתה לך יכולת לעבוד עם משקלים גבוהים יחסית, אז האי נוחות תהיה בולטת במיוחד, היות ולא היתה לך תקופת הסתגלות עם משקלים נמוכים.
הכאב מתחיל ישר מהחזרה הראשונה? אני יכול לספר לך שאצלי, אם קורה מצב (קורה לפעמים בחזרה האחרונה, אם אני עושה חמישיות) שאני לא מצליח לשמור את הגב העליון מספיק ישר, אני בדרך כלל מסיים את הסט עם קצת כאבים בפרק כף היד ובאמה קרוב למרפק. לא משהו בלתי נסבל ועובר אחרי דקה, אבל עדיין לא נחמד בכלל.
ממה שיצא לי לראות, לכמעט לכולם בהתחלה האחיזה מאוד לא נוחה. החדשות הטובות הן שבסוף כולם מסתדרים עם זה. יכול להיות שאתה התחלת לעשות FS כשכבר היתה לך יכולת לעבוד עם משקלים גבוהים יחסית, אז האי נוחות תהיה בולטת במיוחד, היות ולא היתה לך תקופת הסתגלות עם משקלים נמוכים.
הכאב מתחיל ישר מהחזרה הראשונה? אני יכול לספר לך שאצלי, אם קורה מצב (קורה לפעמים בחזרה האחרונה, אם אני עושה חמישיות) שאני לא מצליח לשמור את הגב העליון מספיק ישר, אני בדרך כלל מסיים את הסט עם קצת כאבים בפרק כף היד ובאמה קרוב למרפק. לא משהו בלתי נסבל ועובר אחרי דקה, אבל עדיין לא נחמד בכלל.
יש סיבה שלא עושים חמישיות בפרונט סקוואט 😉
דאוס, 190 קילו? 😲
אתה צריך ללכת מהר ל Weightlifting אם זה נכון.
חבל. אתה תתרגל מהר מאוד למשקל שיושב שם באחיזה נכונה. אחיזה מוצלבת רק מפריעה..
180 קילו זה מטורף. לדעתי אתה לוקח את כל מי שמתאמן בארץ כרגע 😃
כסף ונשים.
ממש לא, יש כמה שעושים מעל 200. אבל כן, אם הוא רוצה לעזוב את הפוטבול ולעבור לספורט שבאמת יש בו כסף ונשים, בהחלט יש לו מה לעשות בהרמת משקולות 😃.
אולי יש כמה שעושים מעל 200, אבל הוא בכלל בלי ניסיון בתחום עם 190. נשמע לי הרבה פוטנציאל...
כסף ונשים יבואו אחרי התהילה 😃
איפה חותמים ?