הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיי נישואים

• פותח/ת השרשור Lupin
  • פורסם בתאריך

Lupin

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
אתם מאמינים בזה?

לא יודע, נראה לי כמו הדבר הכי סתמי היום. הרי בני אדם לא בנויים למחוייבות, אז מה הטעם? בשביל ילדים? גם זה כבר נראה לי כמו משהו שכדאי לוותר עליו, לא עדיף בלי ילדים? פחות כאבי ראש ומתחים, אך גם תחושת ריקנות כלשהי. אממ, נראה לי שבשיקול הזה, עדיף חיים ללא מתחים ודאגות.
אבל חתונה? הרי אין דבר כזה אהבה, זה עובר בסופו של דבר.
היום, זה בכלל לא נדיר לראות זוג שמתגרש אחרי שנה, והסטטיסטיקה מראה שאחת מכל 3 נשים גרושה.
אני לא רואה את עצמי מתחתן, מה איתכם?

שמעת פעם על המילה מורשת? המשכיות?
לא היית רוצה ילדים שימישיכו את דרכך? את המשפחה שלך?
אתה בכלל מודע לאושר שטמון באישה וילדים משלך?

איזה אושר חחח
למה לא לגדל ילד יחד עם בת זוג, לא אישה? (במובן של חתונה כן)
אני לא מאמין בזה, לא רואה את עצמי אף פעם שובר כוס בחופה או רוצה אי פעם לומר את המילה "אישתי"
אבל אני עוד צעיר...

• פותח/ת השרשור

אני מנח שילדים זה אושר ושמחה, אבל גם כאבי ראש ודאגות, וברור לי שאם היו לי, הייתי אוהב אותם יותר מכל דבר אחר.
אבל אישה? אם אתחתן, זה רק עניין של זמן עד שאתחיל לבגוד, ואני לא רוצה לחיות בשקר.
מצד שני, להביא ילדים עם מישהי שאתה לא נשוי לה, זה לא ממש מתאים.
הרי אנחנו לא נגור ביחד והילדים יהיו אצלה כל הזמן.

כי חתונה ואישה זה סיכון כלכלי של 100% מהנכסים?

תחשוב שכולם יחשבו כמוך,עוד כמה שנים ולא תהיה אנושות..
אנחנו חיים לא רק בשביל עצמנו,אלא בשביל המשפחה (בעיקר) ובשביל החברים...
אם לא תהיה לך משפחה אתה תחייה רק בשביל עצמך וזאת לא המהות של בן אדם,בשביל זה יש כלבים וחתולים

• פותח/ת השרשור
כי חתונה ואישה זה סיכון כלכלי של 100% מהנכסים?

אני לא מבין, הרי אמרתי שפתחתי את זה בתור דיון בלבד, ולא כי אני מתכוון להשקיע..אז למה אתה עדיין חושב שזה בשבילי?
תחשוב שכולם יחשבו כמוך,עוד כמה שנים ולא תהיה אנושות..
אנחנו חיים לא רק בשביל עצמנו,אלא בשביל המשפחה (בעיקר) ובשביל החברים...
אם לא תהיה לך משפחה אתה תחייה רק בשביל עצמך וזאת לא המהות של בן אדם,בשביל זה יש כלבים וחתולים

נכון, אבל מה זה משנה? כולם מתים בסוף, אתה הרי לא תראה את העולם של עוד 200 שנה (אם כי מנסים לפתח משהו שמשמר את תאי הגוף ומונע הזדקנות, ואפילו איזה ד''ר אמר שאולי נגיע לחי נצח, אבל....😣)

אני לא מבין, הרי אמרתי שפתחתי את זה בתור דיון בלבד, ולא כי אני מתכוון להשקיע..אז למה אתה עדיין חושב שזה בשבילי?

נכון, אבל מה זה משנה? כולם מתים בסוף, אתה הרי לא תראה את העולם של עוד 200 שנה (אם כי מנסים לפתח משהו שמשמר את תאי הגוף ומונע הזדקנות, ואפילו איזה ד''ר אמר שאולי נגיע לחי נצח, אבל....😣)

"למה לי לדאוג לדור העתיד? מה הם כבר עשו בשבילי?"

זה לא קשור לזה שתמות,בזמן שאתה חיי אכפת לך מהמשפחה (אם תעשה משפחה) ובכלל,המטרה של החיים זה להתרבות (מה שהיום באמת כבר לא חד משמעי)

זה לא קשור לזה שתמות,בזמן שאתה חיי אכפת לך מהמשפחה (אם תעשה משפחה) ובכלל,המטרה של החיים זה להתרבות (מה שהיום באמת כבר לא חד משמעי)

שאני מבין, חייבים להתחתן כדי להיות משפחה? אם יש לך שותפה לעתיד כבר 20 שנה ו-3 ילדים אבל אתה והשותפה שלך לא נשואים, אז אתם לא משפחה? אתם סתם "בקשר רציני"? נישואים זה סתם סטטוס תרבותי/חברתי.

ילדים זה כאב ראש ודאגות?

חביבי אתה יצור חי, יש לך אחריות מסויימת על הצאצאים שלך.

מה אתה רוצה? לשכב על אי בודד כל החיים ללא שום אחריות ודאגות? בבקשה, תעשה את זה, אף אחד לא מונע את זה ממך.

אתם מאמינים בזה?

לא יודע, נראה לי כמו הדבר הכי סתמי היום. הרי בני אדם לא בנויים למחוייבות, אז מה הטעם? בשביל ילדים? גם זה כבר נראה לי כמו משהו שכדאי לוותר עליו, לא עדיף בלי ילדים? פחות כאבי ראש ומתחים, אך גם תחושת ריקנות כלשהי. אממ, נראה לי שבשיקול הזה, עדיף חיים ללא מתחים ודאגות.
היום, זה בכלל לא נדיר לראות זוג שמתגרש אחרי שנה, והסטטיסטיקה מראה שאחת מכל 3 נשים גרושה.

אם אתה גבר תגיד את זה לאמא שלך:suicide:

אבל אישה? אם אתחתן, זה רק עניין של זמן עד שאתחיל לבגוד, ואני לא רוצה לחיות בשקר.
מצד שני, להביא ילדים עם מישהי שאתה לא נשוי לה, זה לא ממש מתאים.
לא חובה להתחתן מכל סיבה שהיא.
לא חייבים חתונה בשביל זוגיות ואפילו לא כדי להביא ילדים.
חתונה זה סוג של מסורת חברתית.
בגיל 22 מוקדם לדבר על "לא בנוי לזוגיות" כי אתה עדיין לא מבין לגמרי מה זה זוגיות ולמה צריך אותה עם כל מה שנלווה אליה.
אם אתה מרגיש שאתה לא בנוי למחויבות לאישה אחת - תמצא בת זוג שגם לא בנויה למחויבות לגבר אחד ותנהלו זוגיות פתוחה. יש זוגות כאלה.
ויש מצב שפתאום תמצא מישהי שתרצה להיות מחויב לה והיא לך. או שהיא לא תהיה מחויבת לך וזה מה שיגרום לך לרצות שהיא תהיה. 😆

נערך לאחרונה:
כשתגיע לגיל 80 לא יהיה לך אף אחד ותהיה בבית אבות אתה תחשוב אחרת

אני חושב שגם אם לא מתחתנים ויש לך בת זוג, ובסוף זה נגמר, יש כזה דבר שנקרא "ידוע בציבור" משמע שעדיין היא יכולה לקחת לך חצי רכוש...
ככה שאתה נדפק anyways

תמצא מישהי שאתה אוהב וזהו, חתונה זה פרט שולי(כמו שאמרו פה סטטוס).

אתם מאמינים בזה?

אם אתה מציג קושיה לפחות תציג אותה כראוי. מאיפה אתה מסיק שבני אדם אינם בנויים למחויבות? תוכיח. ועל איזה סוג של נישואין אתה מדבר? תחת איזו מערכת? למה אתה מניח שאין דבר כזה אהבה? איך אתה מגדיר אהבה? ולמה אתה משליך את אחוזי הגירושין הגבוהים על המערכת ולא על המשתמשים בה?

נערך לאחרונה:
נשוי 7 שנים ,ביחד 9...מצטער רק על שנתיים שבזבזתי ולא התחתנתי מייד,כי חשבתי כמו טופיקסטארטר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית