הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת סקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך
הסקוואט נראה בסדר, אני חושב שאם תוציא ברכיים ותתיישב עוד טיפה אחורה הברכיים שלך יזוזו קצת פחות לאורך הירידה. פעם או פעמיים הייתה לי הרגשה שאיבדת קצת מתח בגב העליון למטה, אבל קשה לראות. זה קרוב למשקלי שיא?
הדדליפט גם נראה בסדר, בכמה חזרות (האחרונות) נראה לי שהתחת שלך טיפה גבוה, אם תוריד אותו קצת ותדחוף את הרצפה עם הרגליים יהיה לך יותר קל.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה בסדר, אני חושב שאם תוציא ברכיים ותתיישב עוד טיפה אחורה הברכיים שלך יזוזו קצת פחות לאורך הירידה. פעם או פעמיים הייתה לי הרגשה שאיבדת קצת מתח בגב העליון למטה, אבל קשה לראות. זה קרוב למשקלי שיא?
הדדליפט גם נראה בסדר, בכמה חזרות (האחרונות) נראה לי שהתחת שלך טיפה גבוה, אם תוריד אותו קצת ותדחוף את הרצפה עם הרגליים יהיה לך יותר קל.

סקוואט זה משקל שיא אפר להגיד, אני ב-SS אבל היו לי שבועיים הפסקה בגלל פציעה (גם עכשיו המצב לא משהו).

לגבי הדדליפט אני ינסה לשפר גם אני שמתי לב שהתחת קצת גבוה.

הגב שלו בסקוואט לא נהיה מקביל מדי לרצפה? במקום להיות יחסית ישר ומאונך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית