נק' מוניטין:
3,637
- 1,450
- 4
חוטפים אחרי סטים כבדים של דדליפט תוך זריקת המוט והרעדת החד"כ. ככה אף אחד לא מוכן להעיד.איך לחטוף אחי יש שם מלא עדים?!🥷
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חוטפים אחרי סטים כבדים של דדליפט תוך זריקת המוט והרעדת החד"כ. ככה אף אחד לא מוכן להעיד.איך לחטוף אחי יש שם מלא עדים?!🥷
גם אני חשבתי, אבל הוא לא התפאר בה. אבל בוא ננסה:
ליאור, המרוקאית שלך כוסית?
חח בדיוק בגלל זה שאלתי. מרוקאית זה לא התפארות 🤡
אם פגשת אותה בחד"כ היא בטוח כוסית, לא?
אבל בעצם אין מרוקאיות כוסיות...אז לא... 😛
אני נכנסת באנשים שפונים אלי באמצע הסט. אין דבר שמרתיח אותי יותר. התלוננתי על מאמנים שעשו את זה. בזמן אימון אישי ליד המתאמן שלו צעקתי עליו שהוא לא מקצועי ומסכן את בריאות המתאמנים, שלא מוציאים מריכוז בן אדם שיש לו על הגב יותר משקולות ממה שהאינטילגנציה שלו מאפשרת לו לסכום. אני גם הולכת ומתלוננת למנהל משמרת. ומוודא שהוא רושם את התלונה שלי. היתה מאמנת ששבוע אחר כך נעלמה. למיטב הבנתי לא הייתי היחידה שהתלוננה עליה. אני מבהירה טוב מאוד שלא יפנו אליי. ובאמת כבר לא עושים את זה. אין ברירה, אבל להסתובב עם פרצוף של "נראה אותך פונה לדבר איתי" בחדר כושר זה הדבר היחיד שעוזר.לא חסרים אנשים שמחפשים צומת לב במקומות ובזמן לא נוחים.
הבעיה היא שלפעמים הם באים אליך בדיוק שאתה מרים את הסט הכבד בדדליפט\סקוואט\בנצ' - בנקודה שאתה בקושי נושם ועצבני. אם משפטים מפגרים - "אתה יודע, שאתה יכול לגרום לעצמך נזק לגב?" \ "בקצב הזה תיהיה לך דלקת בכתפיים?" גרררררררררררררררררררררר
ממש ממש לא... אני תמיד נותן כבוד לאנשים מבוגרים, אבל יש אנשים שמחפשים את הטאקלים האלה, והוא אחד מהם, יש לי חבר שמתאמן איתי שהוא מה"צועקים", אז הוא גם כמה פעמים התבכיין למדריך עליו, והוא שמעתי אותו מדבר מאחורי הגב "למה הם עושים את זה זה יפגע בהם" ובולשיט בסגנון הזה, בנוסף הבנאדם הכלל לא משתמש במוט אף פעם וזה הרגיז אותי כי הוא נטו חיפש לריב... אז במקרים כאלה אין יותר מדי ברירות...
באחד הימים היה מאמן חדש שניגש אלי כשעשיתי פרס ואמר לי לישר את האמות, אמרתי לו שאני עושה ככה בכוונה וזאת צורה של טכניקה, למרות זאת אני מודה לו על ההערה
והוא אחלה בנאדם, עוזר לי כל הזמן כשאני מבקש ממנו לשמור עלי בבנץ ואנחנו מדברים,
לא צריך תמיד להיות בי'צים, חלק מהמדריכים הם גם אנשים אתם יודעים :X
המצב שלכם טוב...
אצלי בדרך כושר אני היחידי שעושה דדליפט וכל פעם אבל כל פעם כשאני מתחיל לעשות אז באים אלי אנשים "תגיד אתה לא חושב לפעמים על הגב שלך?"
ואני כולה עושה 125 דדליפט... שלא נדבר על זה שאני עושה סקוואט אז אני רואה את האנשים נעצרים על המכשירים ומסתכלים דרך המראות וכל אחד בקומבינה אחרת.. חח
כשהתחלתי PC זה היה השיא... סבבה דדליפט התרגלו אבל PC?! כל אחד שואל אותי אם אני הולך לאולימפיאדה וכאלה חחח
אבל הכי טוב לזרום... למה שתגדל לי איזה שערה לבנה על הראש? בגלל שמישהו מאמין למיתוסים ואמר שזה רע לגב?
פשוט תזרמו ותעשו כן עם הראש או משהו.. או שזה ששאל אותי אם אני לא חושב על הגב לפעמים אז אמרתי לו שלא חח
אגב אותו בן אדם שאל אותי אם אני על אבקות ניפוח אז אמרתי לו שזה סתם וזה כמו לאכול טונה אז הוא אמר לי שזה לא אותו דבר ושזה כימי וזה מנפח בלה בלה בלה... פשוט אמרתי לו "וואלה יכול להיות אני לא יודע" אז הוא הבין שהוא טעה ואין לי כח להתווכח
אני הכי אוהב את המדריכים שאומרים לך לשים רגל קדימה רגל אחורה בפרס. גאונות.