שחיפים נמאסתם

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
אני מתאמן היום בחדר כושר - מרים משקולות מזיע כמו חמור.

לפתע אני רואה שחיפון שניגש אליי כולה חצי ספגטי ומבקש ממני ליהיות בשקט כדי שהוא יוכל לשמוע את הטלויזיה מההליכון שבחדר כושר.

לא להאמיןןןןןן

gollum-mizbala.jpg

היית צריך לנתק ממנה את הכבל ולתלות אותו על הכלוב.

היית צריך להגיד לו שידחוף את ההליכון לתחת ושלא יפנה אליך יותר בחיים. והיית צריך להגיד את זה בווליום גבוה כדי שכולם ישמעו וילמדו לא להטריד אותך. אני כבר שמעתי מישהו מתלונן עלי למאמן והוא אמר לו שהוא לא מוכן להעיר לי.

אותי היה מעצבן שהיו שמים בחדר כושר אצלינו בחורף חימום. מי מתאמן עם חימום?! איך אפשר להתאמן עם חימום כשאתה עושה סקוואטים וקורע את התחת?

לפחות הוא גונח בזמן סקוואט, אני שמעתי "צצצצצצצ..." מבחור צעיר שרק התיישב ליד ה- leg press.

חחחחח מה שהתכוונתי להגיד שהוא גונח כדי למשוך את תשומת לב כל מי שנמצא באותה קומה,כל כך פתטי.

היה אחד מפותח מדי למשקלים שהוא עושה, אולי מוזרק. בכל מקרה הוא היה עושה שראגס עם משקולות של 14 קילו או משהו כזה (והוא היה גדול, איך שהוא. אני לא מדבר על סתם שמן, שרירי) היה גם עושה מלא חזרות, בכל מקרה בכל חזרה הוא היה נשמע כמו איזה שחקן פורנו גרמני ותמיד כשהייתי עושה לחיצת חזה עם דאמבלים מאחוריו על הספה הייתי עוד שניה נקרע וזה היה דופק לי את כל הסט. הייתי מפסיק איזה 2 חזרות לפני כדי שהדאמבלים לא יפלו עליו או משהו

אם הייתי נתקלת בזה הייתי עושה חיקוי שלו בסטים שלי. אבל אני בחורה, לי הוא לא היה מכניס מכות.

היה לי פעם איזה קטע עם סבא אחד במכון בזמן שנחתי מסט של דדליפט, שמתי תרגל על המוט, והוא בא אלי ביציאה של, "תוריד את הרגל מהמוט אתה מלכלך אותו!" אמרתי לו "אני לא מוריד, אם אתה רוצה תבוא ותוריד לי את הרגל מהמוט"

FFS הבנאדם גם ככה לא יודע למה המוט הזה משמש בכלל, בכל מקרה כמובן שהוא עשה אחורה פנה ומאז אני לא שומע ממנו...

היה לי פעם איזה קטע עם סבא אחד במכון בזמן שנחתי מסט של דדליפט, שמתי תרגל על המוט, והוא בא אלי ביציאה של, "תוריד את הרגל מהמוט אתה מלכלך אותו!" אמרתי לו "אני לא מוריד, אם אתה רוצה תבוא ותוריד לי את הרגל מהמוט"

FFS הבנאדם גם ככה לא יודע למה המוט הזה משמש בכלל, בכל מקרה כמובן שהוא עשה אחורה פנה ומאז אני לא שומע ממנו...

גם לי פעם היה איזה קטע עם סבא אחד, בזמן שנחתי מסט של סקוואט. השתנתי על הראק ומסביב לו, והוא בא אלי ביציאה של "מה לעזאזל אתה עושה? אתה מלכלך פה!", אמרתי לו "בוא ותפסיק אותי, נראה אותך פולש לטריטוריה שלי".

גם לי פעם היה איזה קטע עם סבא אחד, בזמן שנחתי מסט של סקוואט. השתנתי על הראק ומסביב לו, והוא בא אלי ביציאה של "מה לעזאזל אתה עושה? אתה מלכלך פה!", אמרתי לו "בוא ותפסיק אותי, נראה אותך פולש לטריטוריה שלי".

נו, אני במתח... מה הוא עשה?

ואז אי אפשר היה להתאמן. היה צריך לתלות אותו על הסמית' מאשין 🤪 (הידד, מצאנו עוד שימוש לסמית' מאשין חוץ מתליית מגבות)
צודק 😃
האמת, שהכי כיף זה לעשות כן כן עם הראש לאנשים שאומרים לך להיות בשקט ואז בסט הבא לעשות יותר רעש.

15, לא 5.
כשמשהו צהוב מתעופף באויר הוא מושך יותר תשומת לב 😃

אין כמו להתאמן בבית השקעה חד פעמית של כמה אלפי שקלים ואף בן זונה לא מוציא אותך מ״שלוות האימון״ שלך
והכי מצחיק שעכשיו כולם מבקשים לבוא להתאמן אצלי כי נשרף פה החדר כושר הכמעט יחיד שיש באילת חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית