הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזו גיינר- מתי??

סייקל

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
:79nb:אהלן חברים

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא הבא:

מתי אתם ממליצים לקחת את האיזו חלק אומרים מייד אחרי אימון וחלק בלילה.......

מה דעתכם???

שאלה לגבי המאמר,בסיכום ציינו שאין קשר בין הקפצת האינסולין/אכילת שומן לסינטזת פחמימה,זה גם תקף לחלבון?האם יש השפעה לשומן על סינטזת החלבון? אנשים נוטים לאכול כמה שפחות שומן כדי לא להאט את עיכול הארוחה אחרי האימון,זה בולשיט?

1. תלוי מה אכלת, עיכול זה לא תהליך של הכל או כלום.
2. כן, אלא אם צמת 12 שעות לפני האימון ולא אכלת כלום לפניו ואתה אוכל רק לאחריו.

1.כלומר המזון שמתפרק מהר יותר יינכס מהר יותר למעיים וייספג לפני המזון שלוקח לו יותר זמן להתעכל?
2. האם יש יתרון כלשהו בהקפצת האינסולין אחרי אימון?
(סליחה שאני חופר אבל אני אוהב להבין דברים לעומק)

1. אם ל 200 גרם עוף לוקח 3 שעות להתפרק, כשאומרים 3 שעות מתכוונים להתפרק לגמרי מכל מערכת העיכול. תוך שעה יכולות להיכנס לדוגמה 10-15 גרם של חומצות אמינו לדם והפירוק במערכת העיכול ימשך, אבל כבר יהיו לך חומצות אמינו זמינות בדם וכן הלאה וכן הלאה, לכן לשחק את זה בתור תיזמונים זה מיותר ולא נחוץ ולא חשוב.
2. היתרון היחידי אם צמת לפני האימון, השאר לא. חלבון בלבד יכול להקפיץ את האינסולין בצורה מספקת כדי לצאת ממצב של "פירוק" למצב של "בנייה" לאחר האימון, ואם אכלת לפני האימון ארוחה טובה אז אולי גם אין צורך לאכול בכלל לאחר האימון כמה שעות טובות.

זה לא שהם מנפצים כללים, זה מחקרים שנערכו לאחרונה.
עד לפני שנה שנתיים אפילו משה היה אומר שלחלב יש ערך אינסוליני אז זה טוב אחרי אימון... (תקן אותי משה אם אני טועה)

מדע זה התחום היחידי שאוהב לראות כשהוא טועה ולתקן את דרכיו.
אני גם אגיד כמו שאמרתי לפני כן, שמה שאני אומר היום והמסקנות שיש היום לא יהיה כנראה תכפות לעוד 10 שנים, יכולים בטווח זמן הזה למצוא שאשלגן הוא יותר חשוב מחלבון ויכול לעלות במסה, הכל יכול להיות אי אפשר לדעת (כמובן שזו הייתה דוגמה מטומטמת, אבל כדי להמכחיש את העניין).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית